Επιλέξτε το ασημί ως χρώμα του χειμωνιάτικου γάμου

Το χρώμα του γάμου είναι πολύ σημαντικό. Δίνει χαρακτήρα στη διακόσμηση και με βάση αυτό επιλέγεται το καθετί. Τα χρώματα που επιλέγονται στους χειμωνιάτικους γάμους είναι τα ψυχρά. Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα το ασημί. Είναι ένα αρχοντικό χρώμα το οποίο προσφέρει κομψότητα και καλαισθησία στην διακόσμηση του γάμου σας. Επίσης, μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με άλλα χρώματα όπως το navy blue ή το κόκκινο. Δείτε μερικές ιδέες και εμπνευστείτε!
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε ασημί φορέματα για τις παράνυφες σας. Φροντίστε ώστε τα φορέματα να είναι φορτωμένα με πούλιες και χάντρες καθώς με αυτόν τον τρόπο το χρώμα θα αναδεικνύεται. Το μακιγιάζ των παράνυφων πρέπει να είναι ουδέτερο και απλώς επιλέξτε ασημί ή γκρι σκιά.

Δώστε στο νυφικό μακιγιάζ σας ασημί νότες με μία ιριδίζουσα σκιά ή με ένα σκούρο γκρι eyeliner. Επίσης, επιλέξτε ένα διακριτικό ασημί βερνίκι νυχιών ή ασημί λεπτομέρειες πάνω στο γαλλικό μανικιούρ.
Επίσης, φορέστε ασημί γόβες οι οποίες θα δώσουν έξτρα λάμψη στην εμφάνισή σας.

Peep toe πέδιλο με λουλούδιΑσημένια γόβα με φιόγκο πίσω

Το νυφικό μπουκέτο σας δεν χρειάζεται να είναι τελείως στα γκρι. Καθορίστε το λευκό ως βάση και τοποθετήστε ασημί λεπτομέρειες.

Φροντίστε επίσης το νυφικό σετ κοσμημάτων να είναι από ασήμι και αν είναι δυνατόν οι βέρες σας.
Επιλέξτε επίσης το προσκλητήριο με βάση το χρώμα του γάμου. Ασημί λεπτομέρειες ή γραμματοσειρά θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Χρησιμοποιήστε τις ασημί χριστουγεννιάτικες μπάλες ως διακόσμηση στα τραπέζια της δεξίωσης. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε την δική σας rustic διακόσμηση γάμου τοποθετώντας σε ένα διάφανο βάζο πολλά λεπτά κλαριά βαμμένα ασημί καθώς και μικρά κουκουνάρια.

Σκεφτείτε τα μικρά πράγματα τα οποία θα πρέπει να ακολουθούν πιστά το θέμα και το χρώμα του γάμου. Ρωτήστε τις φίλες σας που έχουν ήδη παντρευτεί να σας πουν τις ιδέες τους.
Να θυμάστε πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.