Ιδέες για φαγητό για το shower wedding party

Το shower wedding party είναι ένα έθιμο περισσότερο αμερικάνικο, που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ. Το κάνουν μόνο οι μέλλουσες νύφες και είναι ένας συνδυασμός bachelor με δώρα και φαγητό. Ο κύριος σκοπός αυτού του event είναι να συναντηθεί η νύφη με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους (μόνο γένους θηλυκού) και να δεχτεί δώρα για το γάμο της. Υπάρχει finger food και γλυκά, ποτά, μουσική και- γιατί όχι- ο παραδοσιακός stripper. Το τελευταίο εξαρτάται από την επιλογή της νύφης ή από τις φίλες που θα της κάνουν έκπληξη!
Πάμε να δούμε ποια είναι τα ιδανικά ορεκτικά και γλυκά που μπορείς να φτιάξεις για το εν λόγω πάρτι, ώστε να μην σου πάρουν πολύ χρόνο, αλλά και να τα απολαύσουν οι φίλες σου!

Εκτός από το κυρίως γλυκό, η πιο εύκολη λύση, είναι να βάλεις διάφορα εποχιακά φρούτα σε πλαστικά ποτηράκια. Δροσιστικό και πολύχρωμο επιδόρπιο.

Αγόρασε έτοιμη ζύμη ή αραβικές πίτες, βάλε πάνω κομμένες ελιές, σαλάμι και κρέμα τυρί, κόψε σε μικρά κομμάτια και ψήσε στο φούρνο. Ένα εύκολο και νόστιμο snack.

Φτιάξε ένα μεγάλο μπολ με σαλάτα του Καίσαρα με μαρούλι, κρουτόν, κοτόπουλο και ένα dressing με λάδι, λεμόνι και λίγη μουστάρδα. Ψήσε φωλιές από ζύμη ώστε να τρώγονται ή πάρε μικρά πλαστικά μπολάκια. Μοίρασε τη σαλάτα με μικρές κουταλιές.

Θέλεις να φτιάξεις γλυκάκια αλλά δεν έχεις τη διάθεση ή την ικανότητα να τα κάνεις; Πάρε έτοιμα στρογγυλά μπισκότα, πέρασέ τα σε πλαστικά sticks, βούτηξέ τα σε λευκή σοκολάτα και ‘στόλισε’ με διάφορα sprinkles για γλυκά.

Κράτησε τη χθεσινή φρατζόλα ψωμί και φτιάξε υπέροχες μπρουσκέτες. Ψήσε στο φούρνο τις φέτες και πρόσθεσε ό,τι έχεις στο ψυγείο: τυρί κρέμα, ντομάτα, ελιές, φέτα, τυρί, λαχανικά και μυρωδικά.

Δώσε χρώμα με πασχαλίτσες με κρακεράκια, τυρί κρέμα ή λευκή σος, ντομάτα, ελιά και μυρωδικά.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.