White Idea μία έμπειρη ομάδα με φρέσκιες ιδέες για το γάμο και τη βάφτιση

H White Idea είναι μία έμπειρη ομάδα με φρέσκιες ιδέες που προσεγγίζει το τρίπτυχο γάμος – βάφτιση – εκδήλωση με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μοναδικές υπηρεσίες όπως το internet site του γάμου ή της βάφτισης σας και πρωτότυπες ιδέες όπως το puzzle πρόσκληση, έχουν βρεί στην White Idea … το σπίτι τους !!!

1) Μιληστε μας για την white idea…

H White Idea είναι μία επιτυχημένη ιδέα που ιδρύθηκε το 2006 και ήταν αποτέλεσμα μιας ιδέας που είχαμε ότι ένα γάμος, μία βάφτιση ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση θα μπορούσε με κάποιες πρωτότυπες λύσεις χωρίς υψηλό κόστος να δώσει μία ξεχωριστή νότα και να μείνει αξέχαστες τόσο στο ζευγάρι όσο και για όλους τους καλεσμένους.

Επιπλέον, η αγορά των εκδηλώσεων προσέφερε μόνο τις συνηθισμένες τυποποιημένες λύσεις ή οποίες πολλές φορές ήταν και πολύ υψηλές σε κόστος. Μέσα στο site μας www.whiteidea.gr παρουσιάζουμε την φιλοσοφία μας και τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

2) Ποιες ειναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε σε ένα γάμο;

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διοργάνωση ενός γάμου, κυρίως όμως επικεντρωνόμαστε σε πρωτότυπες ιδέες που μπορούν να κάνουν ένα γάμο, μία βάφτιση ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση αξέχαστη. Εκτός από τις προτάσεις που έχουμε στο site μας, πολλοί μας στέλνουν με e-mail την επιθυμία τους κι εμείς προσπαθούμε να τους βρούμε ικανοποιητικές και εφικτές λύσεις.

3) Προτείνετε μια ιδιαίτερη λίστα γάμου συγκεντρώνοντας χρήματα υπέρ κάποιου κοινωφελούς οργανισμού, εχει ανταπόκριση η πρόταση αυτή;

Η ιδέα αυτή εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στον δικό μας γάμο, και είχε πραγματική επιτυχία γιατί με αυτό το τον τρόπο ένα χαρμόσυνο γεγονός στη ζωή μας έδωσε χαρά και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Μέχρι τώρα, η πρόταση έχει ανταπόκριση, ίσως όχι όση θα μπορούσε να έχει, και έχουμε και άλλες περιπτώσεις όπου η λίστα γάμου είναι υπέρ ενός κοινωφελούς ιδρύματος.

Επιπλέον, οι ίδιοι οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί έχουν αναπτύξει πλέον και προϊόντα όπως μπομπονίερες που μπορούν να αγοραστούν σε ένα γάμο ή βάπτιση.

4) Παρέχετε την πρωτότυπη (για την Ελλάδα τουλάχιστον) υπηρεσία δημιουργίας web site γάμου / βάπτιση, μιλήστε μας γι’ αυτό.

Η δημιουργία ενός εξειδικευμένου web site για το γάμο ή για τη βάπτιση είναι κάτι που γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό και που έχει ξεκινήσει να συμβαίνει και στην Ελλάδα.

Πριν από το χαρμόσυνο γεγονός προσφέρει όχι μόνο πλούσια και άμεση πληροφόρηση για το που – πότε – πως, αλλά το σημαντικότερο διαδραστική επικοινωνία του ζευγαριού με τους καλεσμένους με την ανταλλαγή μηνυμάτων και ευχών μέσω του site τα οποία ανεβάζουν την θερμόμετρο και την προσμονή της εκδήλωσης.

Μετά το χαρμόσυνο γεγονός εξακολουθεί να είναι τόπος συγκέντρωσης ευχών, εντυπώσεων, αλλά και φυσικά φωτογραφιών τις οποίες ανεβάζει τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι του.

Φυσικά η ιδιωτικότητα/προσβασιμότητα όλων αυτών είναι στην ευχέρεια του ζευγαριού το οποίο μπορεί να επιλέξει ποιοι θα έχουν πρσόσβαση είτε σε ολόκληρο είτε σε μέρος του διαδικτυακού του τόπου.

5) Στην σημερινή οικονομική κρίση που περιορίζει το ζευγάρι, προτείνετε πακέτα προσφορών η προσιτές τιμές;

Ναι, έχουμε προσφορές. Η σημερινή οικονομική κρίση είναι μία πρόκληση για το χώρο μας ώστε να προτείνουμε έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες σε οικονομικές τιμές. Η φιλοσοφία της White Idea είναι τέτοια που θέλουμε οι υπηρεσίες που προσφέρουμε να είναι μεν εξατομικευμένες αλλά και να είναι value for money.

Επιπλέον, προσφέρουμε λύσεις που εξοικονομούν κόστος στους πελάτες μας. Για παράδειγμα, η κατασκευή ενός site που προσφέρουμε σε πραγματικά πολύ χαμηλή τιμή, εξοικονομεί κόστος από τις προσκλήσεις και την εκτύπωση φωτογραφιών.

6) Εκτός των μελλονύμφων, ποιοι άλλοι μπορούν να επωφεληθούν των υπηρεσιών σας;

Η White Idea ξεκίνησε από τον χώρο του γάμου, έχει επεκταθεί όμως και με επιτυχία σε βαφτίσεις και γενικότερα στη διοργάνωση εκδηλώσεων ιδιαίτερα με τις πρωτότυπες προσκλήσεις puzzle, τα internet sites που φτιάχνει σε πολύ προσιτές τιμές για εκδηλώσεις και οι ενοικιάσεις σκαφών για ειδικές εκδηλώσεις.

Τώρα ετοιμάζουμε νέες πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις για γάμους και βαφτίσεις όπως επίσης και διοργάνωση εκδηλώσεων εκτός Αθηνών.

Επιπλέον, θα επεκταθούμε και σε ένα νέο χώρο που είναι θα λέγαμε η φυσική εξέλιξη μετά από ένα γάμο και μία βάφτιση και αυτός είναι ο κόσμος του παιδιού (π.χ. εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση παιδιών, επιμορφωτικά σεμιναρία γονέων). Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα μας www.whiteidea.gr και να επικοινωνήσουν μαζί μας.

7) Ποιο είναι το επιθυμητό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Όπως καταλαβαίνετε όσο πιο νωρίς ο ενδιαφερόμενος έρθει σε επαφή μαζί μας τόσο το καλύτερο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να του προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, να οργανωθούν σωστά και σε πολλές περιπτώσεις να είναι χαμηλότερο το κόστος.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.whiteidea.gr

info@whiteidea.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.