Ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς στο σπίτι με το Beauty at home

Θα πρέπει να τις δοκιμάσετε. Οι υπηρεσίες τους ξεχωρίζουν αμέσως χωρίς να κοστίζουν και μια περιουσία. Συζητήσετε με έναν άνθρωπο απο την ομάδα της Beaty at home. Θα σας δώσει ιδέες που δεν είχατε φανταστεί… Οι υπηρεσίες τους παρέχονται επίσης για να τις απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας!

1) Γνωρίστε μας την επιχείρησή σας…

H Beauty@home ιδρύθηκε στα τέλη του 2007 έχοντας ως στόχο να καλύψει το κενό της οργανωμένης παροχής υπηρεσιών ομορφιάς στο χώρο του πελάτη – καταναλωτή. Είδαμε δηλαδή, πως ενώ η ανάγκη για ποιοτικές υπηρεσίες κομμωτικής, μακιγιάζ αλλά και περιποίησης νυχιών στο σπίτι ήταν υπαρκτή, καλυπτόταν με έναν άναρχο – μη δομημένο τρόπο από διάσπαρτους επαγγελματίες και μη. Ουσιαστικά, η Beauty@home λειτουργεί ως πρακτορείο: αναζητούμε τους καλύτερους επαγγελματίες και συνεργαζόμαστε μαζί τους ώστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό με έναν οργανωμένο τρόπο (κοινός τιμοκατάλογος, δυνατότητα αντικατάστασης σε περίπτωση ανάγκης, τυποποιημένη μεθοδολογία, επαγγελματικά υλικά κ.α.)

2) Για την περίσταση του γάμου τι υπηρεσίες παρέχετε;

Από τους επιλεγμένους συνεργάτες μας, υπάρχει μια περαιτέρω επίλεκτη ολιγομελής ομάδα αυτό που αποκαλούμε “Crème de la crème”. Αυτοί αναλαμβάνουν τα νυφικά χτενίσματα αλλά και χτενίσματα ή makeup επιδείξεων. Είναι επαγγελματίες με θητεία στην τηλεόραση, το θέατρο, τον κινηματογράφο. Χρησιμοποιούν απολύτως επαγγελματικά υλικά από οίκους που έχουν εξειδίκευση όπως η: MAC, η Kryolan κ.α. Με τέτοια ομάδα, δεν είναι λοιπόν τυχαίο πως μετά την πρόβα συμφωνούμε πάντοτε και για την ημέρα του γάμου με την μέλλουσα νύφη… Για τις υπηρεσίες μας τώρα, προσφέρουμε μεμονωμένα νυφικό χτένισμα ή νυφικό μακιγιάζ ή και τα δύο μαζί σε μορφή «Νυφικού Πακέτου». Όλα αυτά βέβαια στην άνεση του σπιτιού της νύφης – χωρίς βιασύνη. Αξίζει να σας αναφέρω πως μόνο η Beauty@home παρέχει στην μέλλουσα νύφη τη δυνατότητα να ενοικιάσει μία τρέσα για την ημέρα του γάμου της, ώστε να καταστεί εφικτό οποιοδήποτε χτένισμα έχει ονειρευτεί… Τέλος, με κάθε Νυφικό Πακέτο προσφέρουμε ως δώρο & ένα υπέροχο Νεσεσέρ με επώνυμα προϊόντα μακιγιάζ.

3) Πέραν της περιποίησης της νύφης, η beaty at home προσφέρει πακέτα περιποίησης και για τον γαμπρό;

Ο σύγχρονος άντρας προσέχει την εμφάνισή του. Δεν μπορεί λοιπόν να αφήσει τίποτε στην τύχη για εκείνη την μοναδική ημέρα. Έχουμε σχεδιάσει ένα mini-πακέτο υπηρεσιών περιποίησης γαμπρού που περιλαμβάνει: Κούρεμα, Βασική Περιποίηση Προσώπου (με ενυδάτωση & peeling) αλλά και Περιποίηση Νυχιών που περιλαμβάνει Μανικιούρ & Πεντικιούρ. Με αυτό το πακέτο ο μέλλον γαμπρός θα βελτιώσει θεαματικά την εικόνα του αφού η ένταση και η κούραση των ημερών θα εξαφανιστεί. Το «Πακέτο Περιποίησης Γαμπρού» στοιχίζει μόλις 110€.

4) Εκτός της νύφης και του γαμπρού, ποιοι άλλοι μπορούν να επωφεληθούν των υπηρεσιών σας;

Όλοι οι συγγενείς (μαμά, κουμπάρα, αδελφή κλπ) ή οι φίλοι που αναζητούν μια αξιόπιστη και ποιοτική λύση για εκείνες τις ημέρες. Η Beauty@home ως πρακτορείο επιλεγμένων επαγγελματιών ομορφιάς, είναι σε θέση να καλύψει κάθε σχετική ανάγκη με πρακτικά απεριόριστο αριθμό Hair Stylists ή/και Makeup Experts. Ειδικά για εκείνους /ες που θα ετοιμαστούν στο ίδιο χώρο με τη νύφη την ημέρα του γάμου, προσφέρεται έκπτωση 10% σε όλες τις υπηρεσίες που θα τους παρασχεθούν.

5) Αυτή τη στιγμή ποιες περιοχές μπορείτε να καλύψετε με τις υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε όλες σχεδόν τις περιοχές του Νομού Αττικής και οι κεντρικοί δήμοι της πόλης της Θεσσαλονίκης. Στόχος μας είναι να εξαπλωθούμε σε ακόμη περισσότερους Δήμους, το συντομότερο. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τις Νυφικές Υπηρεσίες, καλύπτεται όλη η χώρα με επιπλέον χρέωση, η οποία συνήθως απλώς καλύπτει τα έξοδα μετάβασης, διατροφής και διαμονής (εάν απαιτείται) των επαγγελματιών ομορφιάς.

6) Στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, ανταποκρίνεστε με κάποια πακέτα προσφορών ή προσιτές τιμές;

Προσφέρουμε συνεχώς προσφορές και εκπτώσεις τις οποίες ανακοινώνουμε μέσα από το web site μας ή μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook. Οι προσφορές είναι είτε απόλυτες εκπτώσεις στις τιμές των υπηρεσιών ή παροχή επιπλέον υπηρεσιών χωρίς χρέωση. Για παράδειγμα, αυτές τις ημέρες και μέχρι τα τέλη του Ιουνίου, κάνουμε δώρο το χτένισμα και το μακιγιάζ της… μαμάς σε κάθε μέλλουσα νύφη που θα μας επιλέξει. Συστήνω σε κάθε ενδιαφερόμενη να εγγραφεί στο Newsletter μας ώστε να ενημερώνεται έγκαιρα για κάθε προσφορά που ανακοινώνουμε.

7) Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Ειδικά για τις Νυφικές Υπηρεσίες, καλό είναι να επικοινωνούν με το Τμήμα Νυφικών Υπηρεσιών τουλάχιστον 30 – 45 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου. Έτσι υπάρχει άπλετος χρόνος για τον προγραμματισμό της πρόβας αλλά και υψηλή πιθανότητα διαθεσιμότητας. Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες μέσα στη χρονιά που εξαιτίας της πληθώρας των γάμων που πραγματοποιούνται, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ακόμη και 3 ή 4 μήνες πριν.

8 ) Δώστε μας ένα καλό λόγο που κάνει την beauty at home συμφέρουσα επιλογή…

Υπάρχουν πραγματικά πάρα πολύ λόγοι που καθιστούν την Beauty@home συμφέρουσα επιλογή. Εάν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, θα έλεγα πως για εκείνη την ανεπανάληπτη ημέρα (και νύχτα) «Εμπιστευτείτε επιλεγμένους Hair Styling Professionals και MakeUp Artists από το χώρο της Μόδας και του Κινηματογράφου».

Στοιχεία Επικοινωνίας

http://www.beautyathome.gr
email : info@beautyathome.gr
Κρατήσεις – Πληροφορίες – Εξυπηρέτηση Πελατών
Τηλ. 801 222 3333
ή στο 210 96 45 550

Μια συνέντευξη της Γεωργίας Λιάσκου(Υπεύθυνη Νυφικών Υπηρεσιών) για την beauty at home.

broamroo:

View Comments (0)

Related Post

This website uses cookies.