Η νύφη φορούσε σταράκια

Θέλεις να εντυπωσιάσεις και να πρωτοτυπήσεις την ημέρα του γάμου σου; Αντί για τα κλασικά νυφικά παπούτσια επέλεξε να συνδυάσεις το κομψό, θηλυκό και όμορφο νυφικό σου με ένα ζευγάρι σταράκια! Τα κλασσικά και σούπερ άνετα All Star της Converse είναι συνηθισμένα για ένα στυλάτο καθημερινό ντύσιμο αλλά εντελώς αντισυμβατικό αν φορεθούν με νυφικό στο γάμο!

Τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε γάμου, συνήθως βέβαια ως παπούτσια γαμπρού με άνετο και χαλαρό στυλ. Επέλεξε ένα ζευγάρι σε λευκό χρώμα και αντικατέστησε τα κλασσικά κορδόνια με σατέν κορδέλα ή πόνταρε σε ένα ζευγάρι σταράκια σε σκούρο χρώμα τα οποία θα στολίσεις με στρας…. για ένα αποτέλεσμα πολύ ιδιαίτερο!


Εκτός από τις κλασσικές επιλογές χρωμάτων και σχεδίων μπορείς να σχεδιάσεις και το δικό σου custom ζευγάρι All Star για την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής σου. Στην επίσημη σελίδα της Converse μπορείς να ξεκινήσεις από το στυλ παπουτσιού που θέλεις και να διαλέξεις όλα τα τα στοιχεία του, χρώματα σχέδια και στυλ, από το εξωτερικό χρώμα ή print μέχρι το χρώμα που θα έχουν οι ραφές!


Μπορείς ακόμα να προσθέσεις το κείμενο που θέλεις, για παράδειγμα τη λέξη “νύφη”, το όνομα σου ή την ημερομηνία του γάμου, πάνω στα παπούτσια που σχεδίασες, είτε στο πλάι της εξωτερικής πλευράς είτε στη λωρίδα της φτέρνας.

Επειδή παρουατά τα ελληνικά μάλλον δεν περιλαμβάνονται στους χαρακτήρες που μπορείς να τυπώσεις μια καλή ιδέα είναι να διαλέξεις ένα μαρκαδόρο απλό ή με ασημόσκονη σε χρώμα που κάνει αντίθεση με το χρώμα του παπουτσιού και να γράψεις μόνη σου τη λέξη που θέλεις. Για ένα όμορφο αποτέλεσμα κάνε πρώτα δοκιμή ή το εξωτερικό περίγραμμα χρησιμοποιώντας μολύβι.

Μια ακόμα ιδιαίτερη πινελιά για σταράκια που θα φορέσει νύφη είναι η διακόσμηση με στρασάκια. Πάρε ιδέες από τις εικόνες που ακολουθούν για το πως θα φορέσεις κι εσύ τα αγαπημένα σταράκια στο γάμο σου! Αν διαλέξεις να φορέσεις All Star για νυφικά παπούτσια ένα είναι σίγουρο, θα είσαι σούπερ άνετη, από την ορθοστασία στην τελετή μέχρι το χορό και το γλέντι στην δεξίωση!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.