5 διαφορετικά στιλ νυφικά παπούτσια για το καλοκαίρι

Κάθε καλοκαιρινή νύφη αναζητά το ιδανικό φόρεμα για το γάμο της αλλά πρέπει να ολοκληρώσει το look με τα σωστά αξεσουάρ και παπούτσια. Σήμερα θα δούμε μαζί διαφορετικά στιλ νυφικά παπούτσια για καλοκαιρινό γάμο και με ποιούς τρόπους συνδυάζονται ιδανικά, ανάλογα με το δικό σου ύφος και στιλ.

Τα δετά σατέν πέδιλα σε λευκό χρώμα είναι ναι μεν κλασική αξία αλλά μπορείς να τα βάλεις με πιο μοντέρνα φορέματα. Θα θέλαμε να τα δούμε με ένα midi ή ασύμμετρο φόρεμα και λεπτομέρειες από δαντέλα. Μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό στοιχείο που δεν είναι άλλο από το γαλλικό ή παστέλ πεντικιούρ. (Νυφικό και νυφικά παπούτσια Ashi studio couture 2016 spring summer)

Υπάρχουν και οι νύφες που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τις γόβες ή τα πέδιλα. Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, μπορείς να βάλεις εύκολα πλατφόρμες που είναι λεπτοκομμένες με ιδιαίτερα στρας, λουλούδια ή σχέδια. Τα τελείως ανοιχτά σχέδια και η peep toe γραμμή είναι πιο καλοκαιρινή και κομψή. (Νυφικά παπούτσια Tsakiris Mallas)

 

Πάμε να δούμε την πιο κλασική και θηλυκή επιλογή που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες τη μέρα του γάμου τους. Πέδιλα σε μεσαίο τακούνι με κεντημένες πετρούλες και sequin λεπτομέρειες. Ταιριάζουν τόσο με κλασικά νυφικά από τούλι αλλά και με πιο απλά κοντά φορέματα. (Νυφικά παπούτσια Tsakiris Mallas)

Τα πέδιλα σε στιλ mule κάνουν την επιστροφή τους κι εμείς δεν μπορούμε να πούμε όχι σε αυτήν την τάση γιατί είναι άκρως βολική, ταιριάζει σε όλες τις νύφες και μπορείς να το βρεις σε κάθε τακούνι και απόχρωση. Συνδύασε με ένα λευκό νυφικό με δαντέλα και απόφυγε τα πολλά ή μεγάλα κοσμήματα. (Νυφικά παπούτσια Badgley Mischka)

Αν ανήκεις στις εναλλακτικές νύφες που δεν κάνουν κλασικές επιλογές και πάντα αναζητούν κάτι διαφορετικό, τότε αυτά τα παπούτσια είναι για εσένα. Βάλε ρετρό πέδιλα σε pointy γραμμή και παστέλ ροζ χρώμα είναι ένα αξεσουάρ που θα μπορείς να φοράς και εκτός του γάμου. Συνδύασε με ένα λευκό ή μπεζ νυφικό σε ίσια γραμμή ή με ένα κοντό φόρεμα με sequin λεπτομέρειες. (Νυφικά παπούτσια René Caovilla)

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.