Τέλειο νυφικό μακιγιάζ για ξανθές νύφες

Κάθε νύφη έχει τα δικά της ιδιαίτερα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά και πρέπει να υιοθετεί τις τάσεις που κολακεύουν εκείνη και μόνο εκείνη. Για παράδειγμα, αν είσαι ξανθιά, υπάρχουν συγκεκριμένα tips στο νυφικό μακιγιάζ που μπορείς να ακολουθήσεις εκείνη τη μέρα και να δείχνεις όσο πιο glamorous γίνεται. Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι είναι η περίοδος που πρέπει να είσαι όσο πιο φυσική μπορείς.

Ξεκινάμε με μία αρκετά glamorous εκδοχή του νυφικού μακιγιάζ που είναι λαμπερή και άκρως κολακευτική. Το πρώτο βήμα είναι η σωστή βάση για αψεγάδιαστο δέρμα. Χρειάζεσαι λίγη απαλή βάση και λίγο shimmer στην περιοχή Τ και στα μάγουλα για φυσική λάμψη. Επένδυσε σε πιο έντονο μακιγιάζ ματιών με μάσκαρα και γραμμή με eyeliner. Τα nude χείλη με lip gloss ή λίγο ουδέτερο κραγιόν ισορροπεί το συνολικό μακιγιάζ.

Το ροζ νυφικό μακιγιάζ είναι πάντοτε σωστή επιλογή για μία καλοκαιρινή νύφη. Είναι ρομαντικό, φρέσκο και απαλό. Κάνε τα χείλη σου juicy με απαλό ροζ κραγιόν και λίγο διάφανο gloss από πάνω. Χρησιμοποίησε απαλή ροζ σκιά ματιών και πρόσθεσε λίγο στρας ή χρυσή μεταλλιζέ σκιά από πάνω. Φρόντισε να έχεις έντονα και καλοσχηματισμένα φρύδια.

Αν θέλεις να έχεις μακιγιάζ και μαλλιά Brigitte Bardot τη μεγάλη μέρα, είναι πολύ εύκολο. Φτιάξε φυσικές μπούκλες με αλατόνερο και δώσε έμφαση στο μακιγιάζ ματιών. Κάνε μία μεγάλη cat eye γραμμή με μαύρο eyeliner και πρόσθεσε μπόλικη μάσκαρα. Το κραγιόν πρέπει να είναι απαλό ροζ και μάλιστα σε ματ εκδοχή. Μην ξεχάσεις να βάλεις κουφετί ρουζ για ρόδια μάγουλα.

Λέμε ναι στη φυσικότητα γιατί είναι η σωστή κίνηση για έναν καλοκαιρινό γάμο. Το πιο βασικό στοιχείο είναι το λείο δέρμα. Άπλωσε λίγη βάση, κονσίλερ στα σημάδια και πολύ απαλό ρουζ. Ενυδάτωσε καλά τα χείλη σου και χρησιμοποίησε λίγη μεταλλιζέ σκιά για το περίγραμμα των ματιών. Τα έντονα φρύδια αλλάζουν θεαματικά το πώς δείχνει όλο το πρόσωπο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.