5 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα για το καλοκαίρι

Κάθε νυφική εμφάνιση πρέπει να αντιπροσωπεύει πλήρως την εκάστοτε νύφη. Υπάρχουν οι minimal επιλογές, οι πιο ρετρό αλλά και οι super glamorous. Ό,τι κι αν κάνεις, υπάρχουν κλασικές επιλογές στα νυφικά χτενίσματα για το καλοκαίρι που ταιριάζουν σε κάθε νύφη, είναι μοντέρνα αλλά ταιριάζουν και σε πιο κλασικά κορίτσια.

Ακόμα και τα κορίτσια που βαριούνται να φτιάχνουν τα μαλλιά τους με τις ώρες, θα λατρέψουν αυτό το χτένισμα που είναι ρετρό, κομψό και άκρως θηλυκό. Οι μεγάλες μπούκλες δίνουν ανάλαφρο στυλ και ταιριάζουν στις περισσότερες νύφες. Αν έχεις ανταύγιες στα μαλλιά θα δείξουν ακόμα πιο όμορφες! Τέλειωσε το χτένισμα με ένα κόσμημα στο πλάι που θα στερεώνει τα μαλλιά.

Η πλούσια γαλλική πλεξούδα είναι το ιδανικό χτένισμα για νύφες με μακριά και πλούσια μαλλιά. Φτιάξε μία γαλλική πλεξούδα σε στιλ fishbone και άφησε αρκετά μαλλιά στο τελείωμα να περισσεύουν. Άνοιξε με τα δάχτυλά σου την πλεξούδα για να έχει περισσότερο όγκο και γύρισέ την να σχηματίζει ένα στεφάνι πάνω στο κεφάλι σου.

Μία υπέροχη πρόταση για νύφες που θέλουν να κάνουν κάτι αρκετά φυσικά και κοντά στο δικό τους στιλ. Αν τα μαλλιά σου είναι σγουρά ή σπαστά, πιάσε τα μισά μισά και στερέωσε με δύο ή τρία τσιμπιδάκια. Άφησε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά με φυσικό τρόπο και βάλε μερικά ανθάκια στα μαλλιά σου.

Μία από τις πιο hot τάσεις του καλοκαιριού είναι τα νυφικά χτενίσματα με μεγάλα στεφάνια με λουλούδια για τα μαλλιά. Είναι ό,τι πρέπει για νύφες που δεν θέλουν να κάνουν κάτι περίπλοκο στο χτένισμά τους. Άφησέ τα κάτω φυσικά ή απλά κάνε το τέλειο ίσιωμα και πρόσθεσε ένα μεγάλο πολύχρωμο στεφάνι και συνδύασε με ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν.

 

Ένας νυφικός κότσος δίνει ξεχωριστό στυλ και είναι ιδανικός για τους καλοκαιρινούς μήνες που κάνει πολύ ζέστη και δεν θέλεις τα μαλλιά σου να ακουμπάνε στους ώμους σου. Αν θέλεις ένα πιο ανάλαφρο στυλ διάλεξε ένα κότσο σε στυλ μπαλαρίνας με τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σου. Συμπλήρωσε τη νυφική σου εμφάνιση με εντυπωσιακά κρεμαστά σκουλαρίκια.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.