Αρωματικές μπομπονιέρες από τη Μυρένια

Η Μυρένια είναι η νεράιδα των αρωμάτων και των σαπουνιών! Με τη μαγεία της φύσης, λίγη έμπνευση και ένα μαγικό ραβδί… άρχισε να φτιάχνει σαπούνια. Οι πρώτες της δημιουργίες ήταν δώρα για τους φίλους και την οικογένεια της και κάποια στιγμή το πάθος της γι αυτή τη τέχνη βρήκε στέγη σε ένα χώρο. Τώρα συνεχίζει να φτιάχνει σαπούνια και άλλα ελιξήρια με την ίδια αγάπη, φροντίδα και μαγεία … όπως την πρώτη φορά για όλους εμάς!!

 

1) Γνωρίστε μας την Μυρένια…

Η αγάπη, που από μικρή είχα για τα αρώματα και τα παραμύθια , έκανε τον πατέρα μου να φτιάξει ένα παραμύθι για μένα, με ηρωϊδα μια νεράιδα των αρωμάτων.
Έτσι γεννήθηκε η νεράιδα Μυρένια.
Πολλά χρόνια μετά και ενώ ασχολήθηκα πολύ με τη σαπωνοποιϊα και τα αρώματα, αποφάσισα να κάνω το χόμπυ μου επάγγελμα χρησιμοποιώντας τη “μαγεία” της φύσης, λίγη έμπνευση και ένα μαγικό ραβδί.

Έτσι άνοιξα το εργαστήρι μου το 2008 και από τότε συνεχίζω να φτιάχνω αρωματικές δημιουργίες και άλλα ελιξήρια με την ίδια αγάπη, φροντίδα, όπως την πρώτη φορά.

2) Τι θα βρούμε στο εργαστήρι της Μυρένιας;

Στο εργαστήρι μας θα βρείτε ό, τι έχει σχέση με το άρωμα και τα βότανα: μοναδικές και ιδιαίτερες μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπα σαπούνια, μαλακτικές καραμέλες μπάνιου, πολυτελή αρωματικά έλαια σώματος (body oils), αστραφτερούς κρυστάλλους μπάνιου, χαλαρωτικά μαξιλάρια με βότανα και σπόρους όλα χειροποίητα και με τα πιο αγνά υλικά.

3) Για τους μελλόνυμφους τι έχετε να προτείνετε;

Γνωρίζοντας πολύ καλά, πως η ημέρα του γάμου είναι μοναδική για το κάθε ζευγάρι συμβάλλουμε και εμείς με μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά προσεγμένες και πρωτότυπες αρωματικές μπομπονιέρες (από σαπούνι, άλατα, body oils κλπ), που θα ικανοποιήσουν αισθητικά το ζευγάρι, και θα προσφέρουν στους καλεσμένους τους ένα μοναδικό αναμνηστικό της ευτυχισμένης τους στιγμής. Στόχος μας είναι με τις δημιουργίες μας να αποτυπώσουμε όλη τη χαρά, τον έρωτα και το κέφι της μέρας του γάμου σε ένα διαφορετικό αρωματικό δώρο. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε και ιδιαίτερα προσκλητήρια.

4) Μπορείτε να κατασκευάσετε και εκ νέου σχέδια σύμφωνα με τις επιθυμίες του ζευγαριού;

Φυσικά. Έχουμε κάποια προτεινόμενα σχέδια, αλλά ακριβώς επειδή όλες οι δημιουργίες μας είναι χειροποίητες και για αυτό μοναδικές, έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε σχέδια ανάλογα του προσωπικού στυλ του κάθε ζευγαριού και σχετικά με τα χρώματα, το ύφος και γενικά το θέμα του γάμου τους.

5) Ποιές άλλες περιστάσεις εκτός του γάμου, μπορείτε να καλύψετε;

Εκτός από μπομπονιέρες γάμου διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από μπομπονιέρες βάπτισης, καθώς και πρωτότυπες ιδέες για δώρα παιδικών και σχολικών γιορτών, και επιχειρηματικών δώρων.

6)Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε,απαντάτε με προσιτές τιμές;

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικής περιόδου και παρα τηv άποψη, ότι οι χειροποίητες μπομπονιέρες είναι μια ακριβή λύση, να παρέχουμε προσιτές προτάσεις, χωρίς να επηρεάζετεαι η ποιότητα των δημιουργιών μας.
Μια επίσκεψη στο εργαστήρι μας μπορεί να ικανοποιήσει προσωπικό γούστο και προϋπολογισμό του κάθε ζευγαριού ή των γονιών, αν πρόκειται για βάπτιση.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Όλες οι δημιουργίες μας φτιάχνονται ξεχωριστά για την κάθε εκδήλωση και για αυτό χρειάζονται το λιγότερο 20 ήμερες, για να κατασκευαστούν.
Θα ήταν καλό να έχουμε μια επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους, ώστε να καταλήξουμε στο σχέδιο, που τους ταιριάζει, και μετά προχωρήσουμε στην κατασκευή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.myrenia.com
Email: anastasia@myrenia.com
Τηλ/Fax 211 7200336
Παγώνα Βασιλείου 21
Αχαρνές 13671

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.