Funτάσου κάτι γευστικό! Υπέροχες γευσεις από το FunFood!

Μια μεγάλη γκάμα από μικρά – μεσαία – μεγάλα καροτσάκια για ποπ-κορν, από γρανιτομηχανές, από μηχανήματα παρασκευής μαλλιού της γριάς και μηχανές καφέ, είναι στη διάθεσή σας από την fun food για ξετρελάνει εσάς και τους καλεσμένους σας!!

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας.

Η Εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 ως εισαγωγική εμπορική εταιρία προϊόντων & μηχανημάτων sank & ζαχαρώδη.(ποπ κορν-μαλλί γριάς -θερμοθαλάμους nachos- γρανιτομηχανες – γραφικά καροτσάκια παγωτού και όλες τις πρώτες ύλες τους.) Το 2006 εφόσον έχουμε κινηθεί δυναμικά στην αγορά του (funfood) ανανεώνουμε την εταιρία μας με το νέο λογότυπο μας (fun food patros) και το σλόγκαν μας (funτάσου κάτι γευστικό.) Από το 2006 έως και σήμερα γνωρίζοντας το χώρο καλύτερα από άλλους ελέγχουμε και την παροχή υπηρεσιών. Στο χώρο αυτό με τα πιο κατάλληλα και πιστοποιημένα προϊόντα τις αγοράς και ανανεώνουμε συνεχώς τον στόλο μας με νέα μηχανήματα ιδέες και προτάσεις .

2)Πώς μπορείτε να καλύψετε ένα γάμο η μία βάφτιση;

Γάμος & Βάπτιση ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια παγκοσμίως. Αυτό που προσπαθούμε να καταφέρουμε είναι να κάνουμε ένα τέτοιο μυστήριο να διαφέρει. Έτσι δίνουμε τη δυνατότητα στο ζευγάρι ή στους γονείς να ξεχωρίζουν σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Προσφέροντας στους συγγενείς μια άλλη πρόταση γλυκού όπως είναι το παγωτό το μαλλί τις γριάς ή λουκουμάδες και άλλες προτάσεις χωρίς να προβληματίζονται ποιος θα πάρει τα γλυκά ποιος θα τα σερβίρει, να μην αναποδογυρίσουν στο αυτοκίνητο και άλλα πολλά όπως γνωρίζουμε όλοι μας.

3)Ανάμεσα στις μηχανές του ποπ-κορν, μαλλί της γριάς και γρανίτες ποιο δείχνει να κερδίζει έδαφος στο παιδικό κοινό;

Το έδαφος φυσικά το κερδίζει το μαλλί της γριάς γιατί τα εντυπωσιάζει τα παιδιά ο τρόπος παρασκευής του, δεύτερη θέση έρχεται το παγωτό και μετά ακολουθούν το ποπ κορν, οι λουκουμάδες, τα γλειφιτζούρια και οι γρανίτες.

4)Ποιά χρονική στιγμή εμφανίζετε η ομάδα σας στην διεξαγωγή της τελετής για να στήσει τα μηχανήματα;

Πάντα προσπαθούμε να είμαστε 1 ώρα νωρίτερα για να ελέγχουμε το χώρο, το σημείο που θα στηθεί το ανάλογο μηχάνημα και πιθανόν παραλλαγές που θα χρειαστούν γι’ αυτό.

5)Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από τις επιθυμίες του ζευγαριού ώς προς το ντύσιμο του προσωπικού που σερβίρει;

Σε όλες τις περιπτώσεις έχουμε το ανάλογο και κατάλληλο ντύσιμο. Στη διάρκεια τις πορείας μας δεν έχουμε συναντήσει ποτέ πρόβλημα με το ρουχισμό μας .Όμως είμαστε πάντα στη θέση να συζητήσουμε για οτιδήποτε χρειαστεί το ζευγάρι.

6)Εκτός του γάμου και της βαπτίσεως,καλύπτετε και άλλες εκδηλώσεις;

ΒΕΒΑΙΩΣ,!!!! Καλύπτουμε (Εγκαίνια -Happenings -Παιδικά πάρτυ -Σχολικές εκδηλώσεις – Συλλόγους – Δήμους – Εκδηλώσεις promotion)

7)Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε,ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές η κάποιες προσφορές;

Προσπαθούμε συνεχώς να δίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή άξια στα χρήματα σας , προσφέροντας ασύγκριτη ποιότητα, καινοτόμες υπηρεσίες, φιλική εξυπηρέτηση και πάνω απ’ όλα ανταγωνιστικές τιμές.

8)Αυτή τη στιγμή ποιές περιοχές μπορείτε να καλύψετε με τις υπηρεσίες σας;

Με τη χονδρική πώληση των προϊόντων μας καλύπτουμε Ελλάδα & Κύπρο.Με την παροχή υπηρεσιών μας καλύπτουμε όλη την Αττική& Εύβοια και φυσικά σε συνεννόηση με τον πελάτη μπορούμε να καλύψουμε και πολλά σημεία τις Ελλάδας.

9)Πόσο καιρό πρίν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας τουλάχιστον 40 μέρες νωρίτερα πριν από την εκδήλωση τους .

Στοιχεία Επικοινωνίας

www.funfood.gr

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: FUNFOOD – Γιάννης Πατρός

ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Μαραθώνος & Αυλίδος, Ερέτρεια
ΥΠΟΚ/ΜΑ: Κώστα Βάρναλη 91, Αιγάλεω
ΑΠΟΘΗΚΕΣ: Μάνου Κατράκη 17, Αιγάλεω

ΤΗΛ/FAX: 210-5311871
KINHTO: 6936-949441

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.