Prive Wine : φιάλες κρασιού με προσωπική πινελιά

Ντύστε με αγάπη και στυλ κρασιά που σας συντροφεύουν στις χαρές σας. Στολίστε γάμους, βαπτίσεις ή όποια άλλη σημαντική εκδήλωσή σας με την προσωπική πινελιά της δικής σας ετικέτας επάνω στις φιάλες κρασιού που θα προσφέρετε. Γιορτάστε κάθε χαρούμενο γεγονός στη ζωή σας με μια μοναδική παρουσίαση κρασιών με ετικέτες επιλογής σας, αποκλειστικά δικές σας δημιουργίες και χαρίστε σε γνωστούς, φίλους και συγγενείς μια ξεχωριστή φροντίδα και περιποίηση…

 

1)Γνωρίστε μας το prive wine..

Το Prive Wine αποτελεί ουσιαστικά προέκταση μιας καθετοποιημένης επιχείρησης η οποία λειτουργεί τα τελευταία 30 χρόνια με αντικείμενο την αμπελοκαλλιέργεια και την οινοποιϊα. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή  ποιοτικών εμφιαλωμένων οίνων από εκλεκτές οινοποιήσιμες ποικιλίες  σταφυλιών. Η οινοποίηση και η εμφιάλωση γίνεται σε ιδιόκτητο οινοποιείο με ιδιαίτερη φροντίδα και υπό την επιμέλεια έμπειρων οινολόγων, εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε και καλλιεργούμε εκλεκτές ποικιλίες σταφυλιού με χαμηλή στρεμματική απόδοση και με μικρές και προσεγμένες οινοποιήσεις  παράγουμε κρασιά ποιότητας τα οποία θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.
Μέσω της ιστοσελίδας privewine.gr δίνεται η δυνατότητα να προσφέρετε τα προϊόντα μας με την προσωπική σας ετικέτα. Η ιστοσελίδα διαθέτει ένα εξελιγμένο σχεδιαστικό πρόγραμμα με την βοήθεια του οποίου μπορεί κανείς έστω και με ελάχιστη εμπειρία γύρω από τους υπολογιστές να σχεδιάσει την προσωπική του ετικέτα κρασιού. Απευθυνόμαστε τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρίες που επιθυμούν να εμφιαλώσουν εξαιρετικά κρασιά με την ετικέτα τους.
Οι παραγγελίες γίνονται μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα μας privewine.gr και την αποστολή την αναλαμβάνουμε εμείς στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

2)Για την περίσταση του γάμου τι προσφέρετε;

Για την περίσταση του γάμου προσφέρουμε την δυνατότητα να προσθέσει το ζευγάρι μια προσωπική πινελιά της δικής τους ετικέτας επάνω στις φιάλες κρασιού που θα προσφέρουν. Ειδικότερα, μπορεί κανείς να επιλέξει και να ντύσει τα κρασιά του γαμήλιου τραπεζιού με ετικέτες που θα έχουν μια αγαπημένη φωτογραφία του ζευγαριού ή μια σύνθεση από αγαπημένες τους φωτογραφίες, να γράψει ένα προσωπικό μήνυμα ή να σχεδιάσει οτιδήποτε του αρέσει και να το μετατρέψει σε πρωτότυπες, μοναδικές ετικέτες κρασιού.
Υπάρχει ένα τεράστιο πλαίσιο επιλογών, συνδυάζοντας το κλασσικό με τις νέες τάσεις, μετατρέποντας τις φιάλες κρασιού του γάμου σε συλλεκτικά κομμάτια. Μπορείτε να δημιουργήστε τη δική σας οινοθήκη μετά τη δεξίωση και να την χρησιμοποιήσετε σε σημαντικά γεύματα ή δείπνα. Θα μπορείτε επίσης κάθε χρόνο που θα έχετε την επέτειό σας να ανοίγετε και μια φιάλη κρασιού από τον γάμο σας η οποία θα γίνεται με το πέρασμα του χρόνου καλύτερη όπως και ο έγγαμος βίος σας.
Το Prive Wine είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα οίνου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια προσωποποιημένη φιάλη κρασιού. Ένα τέτοιο δώρο μπορεί να αποτελέσει ενθύμιο καθώς και μια μοναδική προσφορά για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας που ενδεχομένως έκαναν ένα μεγάλο
ταξίδι για να παραβρεθούν στον γάμο σας.

3)Παρέχετε πλαίσιο επιλογών που συνδυάζει κλασσικές με νέες τάσεις;

Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός διαθέσιμων ετικετών οι οποίες συνδυάζουν κλασσικές και νέες τάσεις. Μέσω του σχεδιαστικού προγράμματος που βρίσκεται ενσωματωμένο, μπορεί κανείς έστω και με ελάχιστη εμπειρία γύρω από τους υπολογιστές να τροποποιήσει κάποια από τις ήδη υπάρχουσες ετικέτες ή να σχεδιάσει την προσωπική του ετικέτα κρασιού από την αρχή. Δεν υπάρχουν περιορισμοί.

4)Προσφέρετε την δυνατότητα στο ζευγάρι να επιλέξει και ανάμεσα σε διαφορετικές γεύσεις οίνων;

Το ζευγάρι έχει την δυνατότητα να επιλέξει κάποιο από τα έξι διαφορετικά είδη κρασιών που είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε. Θυμίζουμε ότι η παραγωγή, η οινοποίηση και η εμφιάλωση γίνεται σε ιδιόκτητο οινοποιείο με ιδιαίτερη φροντίδα και υπό την επιμέλεια έμπειρων οινολόγων, εξασφαλίζοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης, κατόπιν επικοινωνίας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων μας προς δειγματισμό με χρέωση μόνο του 50% της αξίας τους

5)Πόσο προσιτή οικονομικά είναι μία τέτοια ιδέα εν καιρό κρίσης;

Είναι γεγονός πως η πρόσφατη οικονομική κρίση έχει περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις δαπάνες στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο ο γάμος αποτελεί μια ιδιαίτερη περίσταση, ίσως την πιο σημαντική, στην ζωή του κάθε ατόμου. Μια περίσταση που θα θέλαμε να μας μείνει αλησμόνητη και για τον λόγο αυτό το ζευγάρι επιμελείται σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια που θα αναδείξει το κορυφαίο αυτό γεγονός.
Στο γαμήλιο τραπέζι που θα ακολουθήσει το μυστήριο του γάμου, ο οίνος έχει κυρίαρχη θέση. Το privewine.gr προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στην αγορά οίνου που φθάνουν έως και το 30%. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, για μια γαμήλια δεξίωση 200 ατόμων (70 φιάλες των 750 ml) θα χρειαστεί το ζευγάρι να δαπανήσει περίπου από 350 ευρώ έως 500 ευρώ (ανάλογα με την επιλογή του οίνου). Στην τιμή περιλαμβάνεται η δυνατότητα να επιλέξουν και να ντύσουν τα κρασιά του γαμήλιου τραπεζιού με ετικέτες που θα έχουν μια αγαπημένη φωτογραφία τους ή μια σύνθεση από αγαπημένες τους φωτογραφίες, να γράψουν ένα προσωπικό μήνυμα ή να σχεδιάσουν οτιδήποτε τους αρέσει και να το μετατρέψουν σε πρωτότυπες, μοναδικές ετικέτες κρασιού. Από την άλλη πλευρά επιλέγοντας κάποιο κρασί επώνυμου οινοποιείου το κόστος θα ξεκινούσε αντίστοιχα από τα 500 ευρώ. Όσον αφορά λοιπόν το κόστος υπάρχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Τέλος στους αναγνώστες σας προσφέρουμε επιπλέον έκπτωση 15% σε οποιαδήποτε αγορά τους αρκεί να μας αναφέρουν στην παραγγελία τους ότι διάβασαν την συνέντευξη στο provagamou.gr

6)Εκτός του γάμου, που αλλού προσφέρετε τα προιόντα σας;

Εκτός του γάμου καλύπτουμε τις ανάγκες επιχειρήσεων για εταιρικά δώρα καθώς επίσης συνεργαζόμαστε και με εστιατόρια, ξενοδοχεία και κτήματα που διοργανώνουν εκδηλώσεις. Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα μας privewine.gr

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας θα χρειαστούν από 3 έως 6 ημέρες για την προετοιμασία της παραγγελίας καθώς όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται για ήδη έτοιμα προϊόντα. Είναι απαραίτητο αυτό το μικρό χρονικό διάστημα έως ότου ετοιμαστεί η ετικέτα που σχεδίασε ο καταναλωτής.

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.privewine.gr
Ιπποκράτους 3
Κερατέα Αττικής
τηλ +30 2299068156
fax +30 2299068256

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.