Muguet προϊόντα για τον γάμο και την βάπτιση που δημιουργούν μόδα

Η κατασκευή μιας μπομπονιέρας χρειάζεται γούστο, ποιοτικά υλικά και συνέπεια. Εδώ και 20 χρόνια με αυτά τα τρία στοιχεία η Muguet κατασκευάζει προϊόντα για τον γάμο και την βάπτιση δημιουργώντας μόδα και στυλ.
Η εμπειρία, μα δίνει το πλεονέκτημα της συνέπειας και της ποιότητας των προϊόντων μας, ενώ η εικοσαετή εξειδίκευση μας δίνει το πλεονέκτημα της προσιτής τιμής στο προϊόν

1)Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας
Η εταιρεία ασχολείται με τον γάμο και την βάπτιση από το 1990.
Ξεκίνησε με την κατασκευή κεραμικής μπομπονιέρας και με την επωνυμία ¨πηλομορφές¨.
Με βασικό στόχο την ποιότητα και την πρωτοτυπία επεκτάθηκε σε όλο τον χώρο του γάμου και της βάπτισης , με την αλλαγή του ονόματος σε Muguet υιοθετώντας την εκλεπτυσμένη απλότητα του λουλουδιού μιγκέ ως κύριο χαρακτηριστικό της επιχείρησης.
Στον τομέα της χονδρικής πώλησης καθιέρωσε ένα καινούριο είδος ¨το κουφετάκι κεράσματος ¨. Κατασκευάζει πρωτότυπες χειροποίητες μπομπονιέρες, καθώς επίσης εισάγει και διάφορα είδη όπως τα θέματα διακόσμησης βάπτισης και μπομπονιέρες.
Στον χώρο της λιανικής πώλησης καλύπτει όλες τις ανάγκες της βάπτισης και του γάμου με ξεχωριστά και επιλεγμένα είδη, όπως επίσης και καινοτόμες προτάσεις θεματικής διακόσμησης.

2)Τι προσφέρετε στους μελλόνυμφους για την ημέρα του γάμου τους;

Στο κατάστημα μας κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι βρίσκει τα πάντα εκτός από το νυφικό. Ξεκινώντας από την μπομπονιέρα η οποία κατασκευάζετε εξ ολοκλήρου από εμάς και πολλές φορές είναι αποκλειστικό σχέδιο για τον πελάτη. Στα στέφανα το ποτήρι και την καράφα συνεργαζόμαστε με μια από τις ποιο αξιόπιστες εταιρείες την “ora d’ arte”. Μεγάλη ποικιλία από δικά μας χειροποίητα βιβλία ευχών. Την διακόσμηση και τον ανθοστολισμό εκκλησίας, κέντρου και σπιτιού με πρωτότυπες και διαφορετικές προτάσεις. Φυσικά τελειώνοντας τα επώνυμα κουφετάκια κεράσματος ¨Muguet¨, που κατασκευάζονται μόνο από εμάς.

3)Τι είναι τα κουφετάκια κεράσματος και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Τα κουφετάκια κεράσματος είναι μια καινούρια ιδέα που αντικαθιστά τα δύο κουφέτα που κερνούνε στον γάμο ή στον αρραβώνα για να ευχηθούν στο ζευγάρι. Επίσης διακοσμούν έναν χώρο όπως το τραπέζι που θα έχει το ευχολόγιο. Μπορούν να μπουν στο πιάτο στο τραπέζι της δεξίωσης μαζί με το ευχαριστήριο καρτελάκι. Προσφέρονται και σαν μπομπονιέρες για κάποια ζευγάρια που θέλουν να κάνουν κάτι μικρό και διακριτικό.

4)Προτείνετε επίσης και πρωτότυπες ιδέες για παιδικές μπομπονιέρες…

Οι πρωτότυπες ιδέες για τις παιδικές μπομπονιέρες είναι μια θεματική διακόσμηση η οποία συνοδεύετε από 16-20 κουτάκια μπομπονιέρες. Είναι μια πρόταση που καλύπτει την διακόσμηση στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες στην εκκλησία και το κομμάτι της παιδικής μπομπονιέρας και στο τέλος μένει το θέμα για το παιδικό δωμάτιο.

5)Για τους ενδιαφερόμενους οι οποίοι είναι διστακτικοί ως προς τις αγορές από το internet, τι απαντάτε;

Οι αγορές από το internet έχουν πλέον μπει για τα καλά στην ζωή μας. Όσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος να πέσεις σε κακό επαγγελματία στην φυσική αγορά το ίδιο συμβαίνει και στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το ότι υπάρχει πίσω από το ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα σίγουρα αυτό δίνει μια μεγαλύτερη σιγουριά ότι δεν είναι μια επιχείρηση ¨φάντασμα¨. Η επιχείρηση μας είναι πιστοποιημένη από το υπουργείο εμπορείου για πωλήσεις εξ αποστάσεως.

6)Στην οικονομική κρίση που διανύουμε, απαντάτε με χαμηλές τιμές η πακέτα προσφορών;

Η απάντηση μας στην οικονομική κρίση είναι η διατήρηση των ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στις χαμηλότερες δυνατόν τιμές.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθει σε επαφή μαζί σας το ζευγάρι;

Η επιχείρηση μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει τα προϊόντα της μέσα σε λίγες ημέρες. Όσον αφορά την διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης είναι καλό να γίνει μία πρώτη επαφή το συντομότερο δυνατό επειδή δεν αναλαμβάνουμε πολλά μυστήρια την ίδια ημέρα και έτσι κλείνουν σύντομα οι ημερομηνίες.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Muguet
Μάλλιαρης Δημήτρης
Αρχ. Μουσείου 25 Θεσσαλονίκη 546 40
Tel.0030.2310-865639 0030.2310-888922 fax.0030.2310-888921
Web: www.Muguet.gr
E-mail : info@muguet.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.