Marilena’s Creations : χειροποίητες μπομπονιέρες και προσκλητήρια για γάμο και βάφτιση

Σας υπόσχονται να δημιουργήσουν μαζί σας χαρούμενες συνθέσεις και σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά. Ευφάνταστες μπομπονιέρες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Πάντα προτείνουν το καλύτερο για σας με παιχνιδιάρικη διάθεση, έντονες αντιθέσεις, πολύχρωμες κορδέλες και μαγική χρυσόσκονη…λοιπόν;

1) Μιλήστε μας για την επιχείρησή σας…
On air βγήκαμε – αναφερόμενοι στο site – στις 28 Δεκέμβρη του ’08, σε μια ήδη κορεσμένη αγορά – θα έλεγα. Η άγνοια κινδύνου όμως, σε κάνει να τολμάς πολλές φορές πράγματα που αν κάτσεις και τα σκεφτείς διεξοδικά, δεν θα ρίσκαρες. Εμείς όμως το τολμήσαμε. Και άξιζε τον κόπο. Αν και μόλις 3 χρονών «παιδιά» έχουμε καταφέρει να δείξουμε τι αξίζουμε! Και η προσπάθεια συνεχίζεται. Μην ξεχνάμε ότι το internet είναι το βαγόνι που μας φέρνει κοντά στον κόσμο. Δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι μ΄αυτό ακόμη αλλά στο μέλλον θα υπάρξει σίγουρα βελτίωση. Κατά καιρούς έχουμε δεχθεί πολλούς φιλόφρονες λόγους για τις ιδέες μας και για το site -όσον αφορά στην παρουσίαση- (και το site χειροποίητο είναι ως ένα βαθμό), από ανθρώπους που «κόβει» το μάτι τους – που λέμε  – και τους ευχαριστούμε γι΄αυτό. Πολλά προϊόντα μας ταξίδεψαν στην Καλαμάτα, στη Σαντορίνη στον Πόρο και στην Τήνο. Αυτό που μετράει πάνω απ΄όλα είναι να κάνεις κάτι που σ΄αρέσει με μεράκι και από καρδιάς και τότε να είσαι σίγουρος ότι θα έχει αντίκτυπο.

2) Για το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου τι προσφέρετε;
Προσφέρουμε πολλές ευχές για «βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους»! Πέρα, απ΄το χιούμορ, προσπαθούμε να προσεγγίσουμε αυτό το «χαρμόσυνο» γεγονός με ρομαντική διάθεση, προτείνοντας λύσεις  πέρα απ΄τα συνηθισμένα και τα τυποποιημένα. Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που θα απευθυνθεί κάποιος σε μας. Το ασυνήθιστο! Για να θυμούνται τον γάμο τους εκτός απ΄το νιόπαντρο ζευγάρι και τους συγγενείς & άνθρωποι που έλαβαν π.χ. ένα μαντήλι διπλωμένο τυπωμένο σαν πρόσκληση!

3) Η ομάδα σας είναι πρόθυμη να δουλέψει σύμφωνα με τις ανάγκες και επιλογές των μελλονύμφων;
Όλη η ομάδα είναι άνθρωποι με μεράκι και χιούμορ και μας αρέσουν τα «δύσκολα». Προτρέπουμε έτσι και τον κόσμο να δει την διαφορετικότητα, τη μοναδικότητα και την πρωτοτυπία μέσα από ένα προσκλητήριο ή μια μπομπονιέρα, προσαρμόζοντας τις εκάστοτε ανάγκες των μελλονύμφων. Όσους περισσότερους οπαδούς -πελάτες καταφέρουμε να «πείσουμε» τόσο μεγαλύτερη είναι και η προσπάθεια που καταβάλλουμε για να εντυπωσιάσουμε και πιστεύω ότι το πετυχαίνουμε!

4) Πόσο σημασία έχει μια χειροποίητη δημιουργία στη σημερινή εποχή;
Για μας που το υπηρετούμε και το υποστηρίζουμε έχει μέγιστη σημασία. Στην εποχή μας που όλα πλέον γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού είναι ευλογία να μπορείς να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και τα χέρια σου για να φτιάξεις κάτι απ΄την αρχή ως το τέλος. Πιστεύω ότι έχει απήχηση. Ότι ο κόσμος το βλέπει και το καταλαβαίνει. Ότι προσπαθεί να βρεί κάτι «έξω» απ΄τη μαζική παραγωγή. Εκεί ερχόμαστε εμείς για να δώσουμε πνοή αισιοδοξίας σ΄αυτή την αναζήτηση. Ναι, μπορούμε να φτιάξουμε το «διαφορετικό» το ευφάνταστο, αυτό που θα τραβήξει το μάτι και θα παραμείνει εκεί για αρκετή ώρα. Και αυτό ισχύει από τον σχεδιασμό της πρόσκλησης μέχρι το βιβλίο ευχών, όλα βασισμένα σε μια ιδέα έξω από τα συνηθισμένα και με υλικά που φτιάχνουν πραγματικά τη διάθεση.

5)Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βρισκόμαστε ανταποκρίνεστε με συμφέρουσες τιμές ή πακέτα;
Προσπαθούμε οι τιμές μας να είναι ανταγωνιστικές και πάντα βάση ποιότητας-τιμής. Λειτουργούμε με γνώμονα τον άνθρωπο, άρα και οι τιμές μας οφείλουν να διαμορφώνονται με τις συνθήκες της εποχής. Γι΄αυτό και έχουμε δημιουργήσει και τη low budget σειρά, που είναι προσκλητήρια με χαμηλό κόστος, χωρίς να χάνουν όμως τίποτα από την ποιότητα και την πρωτοτυπία σχεδίων και χρωμάτων.

6) Εκτός του γάμου που αλλού απευθύνεστε;
Κατ΄ουσίαν και μεγαλύτερη βάση έχουμε δώσει στη βάφτιση, για να είμαι ειλικρινής. Η βάφτιση αποτελεί μυστήριο που το κάνεις μια φορά, σε αντίθεση με το γάμο. Οπότε πρέπει να είναι μοναδικό! Άλλωστε ένα από τα μότο μας είναι «Δεν θα΄χετε ποτέ μια δεύτερη ευκαιρία, να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση»! Είναι πιο παιχνιδιάρικο ως concept γιατί έχει να κάνει με παιδιά. Είναι μαγικό γιατί σε ταξιδεύει σε άλλους κόσμους, όπως τα παραμύθια. Γι΄αυτό έχουμε κάνει και πολλές βαφτίσεις που έχουν θέμα τα παραμύθια. Άλλος τομέας που εστιάζουμε είναι τα θεματικά πάρτυ γενεθλίων που έχουμε οργανώσει με επιτυχία.

7) Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Καλό είναι – για να αποφευχθούν παρατυπίες και ασυνέπειες – να έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας. Οι τρεις-τέσσερις μήνες είναι ιδανικοί για να συζητηθεί, να προετοιμαστεί και να δουλευτεί μια παραγγελία. Για τους πιο απαιτητικούς ή και προνοητικούς – θα μπορούσα να πω – ίσως χρειαστούν και 6 μήνες ή ένα χρόνο νωρίτερα.

Ελάτε να σας ξεναγήσουμε στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού και των ονείρων.
Τηλεφωνήστε μας στο 6972273502 ή στο 6972720977 και που ξέρετε μπορεί να σας απαντήσει μια καλή νεράϊδα ή ένας μικρός πρίγκιπας!

Στοιχεία Επικοινωνίας
Mαριλένα Ευστρατιάδη
www.marilenascreations.com
email: me@marilenascreations.com
info@marilenascreations.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.