Νυφικό μακιγιάζ από τη make up artist Μαρία Μπάρμπα

Η Μαρία Μπάρμπα είναι μια λάτρης του μακιγιάζ ετών 29! Στον χώρο μπήκε επαγγελματικά από το 2009 το οποίο σημαίνει πως εδώ και 3 χρόνια δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε εσάς που θέλετε κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό. Αφεθείτε στα χέρια της ειδικού και …λάμψτε τη πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας!!

1)Ποια είναι η Μαρία Μπάρμπα ;
Είμαι εγώ και είμαι 29 ετών και επειδή πάντα λάτρευα την ομορφιά και το μακιγιάζ καταστάλαξα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό τα τελευταία 3 χρόνια. Εμπλουτίζω τις γνώσεις μου καθημερινά και τις ανανεώνω με σεμινάρια. Δουλεύω με τα καλύτερα προϊόντα και το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι όταν οι γυναίκες με εμπιστεύονται για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους… τον γάμο τους.

2)Τι μπορεί να κάνει η Μαρία Μπάρμπα για την ποιο ξεχωριστή ημέρα της γυναίκας..την ημέρα του γάμου της;
Όπως ακριβώς το είπες. Να την κάνω να νοιώθει ξεχωριστή, να είναι το αποτέλεσμα αυτό που πρέπει ώστε να αναδείξουμε τα χαρακτηριστικά κι όχι να τα αλλοιώσουμε, να καλύψουμε τις ατέλειες αλλά να μην είναι ψεύτικο. Με λίγα λόγια να είναι μια λαμπερή νύφη με όποιο στυλ στο νυφικό μακιγιάζ διαλέξει η νύφη παραμένοντας ο εαυτός της.

3)Διαφορετικές γυναίκες, διαφορετικές προσωπικότητες άρα και διαφορετικό μακιγιάζ ; 

Βέβαια είναι ανάλογα με την προσωπικότητα αλλά δεν σημαίνει ότι η κάθε προσωπικότητα απαγορεύεται να αλλάζει στυλ και να κάνει όποιο μακιγιάζ θέλει αρκεί να συνδυάζεται με την περίσταση, με τα μαλλιά και τα ρούχα. Να μπορεί δηλαδή να το υποστηρίξει.. π.χ κάποια γυναίκα που είναι στέλεχος μιας εταιρίας και θα πάει το πρωί στο γραφείο θα κάνει ενα ανάλαφρο μακιγιάζ ενώ η ίδια γυναίκα εάν το βράδυ βγει μπορεί να κάνει έντονο smokey eye, άλλο στυλ γιατί οι περιστάσεις είναι διαφορετικές.

4)Ποια είναι τα χρώματα αλλά και το στυλ που προτείνεις για τις νύφες του 2012 ;

Για το μακιγιάζ της νύφης η γνώμη μου είναι να μην ακολουθούμε τάσεις γιατί η κάθε νύφη έχει διαφορετικό στυλ. Συνήθως προτιμάται το φυσικό μακιγιάζ με γήινους τόνους, με λίγο χρώμα σε  μάγουλα ή χείλη, στις αποχρώσεις του σομόν, του ροζ και απαλού ροδακινί, χωρίς όμως δεν απαγορεύονται και οι έντονες αποχρώσεις. Ακόμη χρυσό σε όλες τις αποχρώσεις και όλους τους τόνους, και το κλασσικό ροζ. να πω πως όλα τα χρώματα μπορούν να φορεθούν από τις νύφες, πρέπει όμως η μακιγιέζ να βάλει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος στην ανάλογη μίξη.

5)Εκτός του γάμου, σε ποιες άλλες περιστάσεις μπορείς να αναδείξεις το γυναικείο φύλλο;

Σε όλες τις περιστάσεις! Από το πρωί στην εργασία, το απόγευμα στον καφέ το βράδυ στην βόλτα ακόμα και σε οικογενειακό δείπνο στο σπίτι. Όταν χρειάζεται μια επαγγελματική παρέμβαση…

6)Στην οικονομική κρίση που διανύουμε,πόσο προσιτές είναι οι υπηρεσίες του μακιγιάζ;

Εγώ προσωπικά, δίνω επιλογές ώστε να είναι στην κάθε γυναίκα προσιτή η υπηρεσία μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνω στην κάθε μια την ίδια δουλειά, ή ότι δεν βάζω τα προϊόντα που πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να αμοιβεται γι αυτό που κάνει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο…

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σου οι ενδιαφερόμενες;

Για το νυφικό μακιγιάζ αφού επιλέξουν το νυφικό τους. Για οποιοδήποτε άλλο, όταν με χρειαστούν!

Στοιχεία Επικοινωνίας

τηλ :6971763099
e-mail : barbamakeup@gmail.com
f:  maria barba make up

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.