Δεξίωση γάμου στο ξενοδοχείο Avalon Hotel

Σκοπός του είναι να διατηρήσει την ελληνική φιλοξενία σε υψηλά επίπεδα.

 

1)Μιλήστε μας για το Avalon Hotel…
Το ξενοδοχείο AVALON γεννήθηκε το 2004. Η πορεία μας είναι σταθερή λόγω του επαγγελματισμού μας που μας διακρίνει. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε μας έχουν οι πελάτες μας. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ελληνική φιλοξενεία σε υψηλά επίπεδα. Τα μέλοι του ξενοδοχείου μας είναι άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται αυτό που κάνουν. Άρα όπως καταλαβαίνεται το αποτέλεσμα είναι θεϊκό.

2)Για δύο ανθρώπους που επρόκειτο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, τι υπηρεσίες προσφέρει το Avalon hotel;
Πρώτα απ’ όλα σαν χώρος προσφέρει ένα ρομαντικό, ειδυλλιακό τοπίο και συνάμα την χλιδή γιατί έχει εναν καταπληκτικό καταρράκτη, συντριβάνια και φυσικά την πισίνα του. Εχουμε χωριτηκότητα 600 ατόμων και κατασκευή που προστατεύει σε μη καλών καιρικών συνθηκών γύρω στα 350 άτομα. Ολα αυτά μαζί μας δημιουργούν μια εικόνα μαγική. Απο κει και πέρα, συνεργαζόμαστε με catering τα οποία προτείνω στα ζευγάρια άλλα και πάλι τους δίνω και την επιλογή στο να μου φέρουν και το catering της αρεσκείας τους. Επιπλέον, τους κάνουμε δώρο την νυφική σουίτα, 10% έκπτωση για το γαμήλιο ταξίδι τους σε συνεργασία με το πρακτορείο που συνεργαζόμαστε.

3)Το ξενοδοχείο απαντάει όμως και στα ζευγάρια που επιλέγουν τον πολιτικό γάμο;

Εννοείτε, γιατί όπως γνωρίζετε, ο πολιτικός γάμος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ετσι λοιπόν, στο ARTHUROS RESTAURANT του ξενοδοχείου μας μπορούμε να φιλοξενήσουμε 40 – 50 άτομα. Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα μπορούν να γευτούν γαστρονομικές αλχημίες που θα καταπλήξουν τόσο τους ίδιους όσο και τους καλεσμένους τους.

4)Παρέχετε gourmet απολαύσεις…από μια κουζίνα η οποία έχει συγκεκριμένες επιρροές ;

Οχι βέβαια, ο chef μπορεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη να δημιουργήσει τα πάντα. Κατόπιν συννενοήσεως με τους ενδιαφερόμενους φτιάχνουμε το μενού της αρεσκείας τους και βέβαια στην οικονομική δυνατότητα του καθενός.

5)Ποιός είναι ο σκοπός του ξενοδοχείου;
Σκοπός μας είναι με απλά λόγια να κάνουμε το όνειρο τους πραγματικότητα. Η βραδια της δεξίωσης θα φροντίσουμε να μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά τους.

6)Πέραν της δεξίωσης του γάμου το Avalon μπορεί να επιμεληθεί και άλλες εκδηλώσεις;

Εννοείτε αναλαμβάνουμε αρραβώνες, αποφοιτήσεις, επαγγελματικά γεύματα, fashion show, κτλ. Μπορούμε να κάνουμε μαγικά πράγματα, σας το λέω απο καρδιάς.

7)Ποιο είναι το επιθυμητό διάστημα που πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Πλέον όλα τα ζευγάρια είναι ενήμερα πως να ξεκινήσουν την έρευνα. Δηλαδή, πρώτα ξεκινάμε απο τον χώρο που καλό είναι να το δούμε απο Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και αφού διαλέξουμε μετά έχει σειρά η εκκλησία. Αν κλείσουνε μ’αυτά τα βασικά κομμάτια της δεξίωσης μετά τ’άλλα έχουν το χρόνο να τα κοιτάξουν με την ησυχία τους.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια η ώρα η καλή.
Τους περιμένω στον επίγειο παράδεισο του AVALON HOTEL

Μαμαντζή Κατερίνα
Public Relations Manager



Στοιχεία Επικοινωνίας
Avalon hotel Thessaloniki
Airport Makedonia Area
TK 57001
TΘ 60191
Tel (0030)2310462700
Fax (0030)2310463898
Website: www.avalonhotel.gr
E-mail : info@avalonhotel.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.