Balloon planet διακοσμήσετε με μπαλόνια και να χαρίσετε πολλά χαμόγελα

Στην balloon Planet το μπαλόνι γίνεται μέσο δημιουργικής απασχόλησης για να διακοσμήσει και να ομορφήνει με τον καλύτερο τρόπο όποια εκδήλωσή σας. Η πολύχρονη πείρα, η συνεχής εκπαίδευση, η σκληρή δουλειά, η δημιουργική τους φαντασία και το μεράκι τους, είναι αυτά που σας κάνουν να τους εμπιστεύεστε τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας για να διακοσμήσετε με μπαλόνια και να χαρίσετε πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την Balloon planet… 

Το κατάστημά μας BALLOON PLANET  άνοιξε το 2003 στα Μελίσσια.  Το 2008 πιστοποιηθήκαμε με το C.B.A. (Certified Balloon Artist) από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομών μπαλονιών την Qualatex Balloon Network. Το 2010 μεταφερθήκαμε στο Μαρούσι με τους πιστούς μας πελάτες να μας ακολουθούν, γιατί σε μας εμπιστεύονται τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής τους για να διακοσμήσουν με μπαλόνια και να χαρίσουν πολλά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους . Η πολύχρονη πείρα μας, η συνεχής εκπαίδευση, η σκληρή δουλειά, η δημιουργική μας φαντασία και το μεράκι μας το πετυχαίνουν αυτό.

2)Σε ποιους τομείς μπορείτε να καλύψετε τους μελλόνυμφους;
Στο γάμο προτείνουμε μεγάλα μπαλόνια γεμισμένα με μικρότερα που σκάνε στην εκκλησία τη στιγμή που εμφανίζεται η νύφη και χάνονται ψηλά στον ουρανό.
Στη δεξιώση μικρές καρδούλες πέφτουν σα βροχή στο ζευγάρι όταν χορεύουν τον πρώτο χορό. Μεγάλη καρδιά από πολλά μπαλόνια κατασκευάζεται για να διακοσμήσει το χώρο της δεξίωσης πίσω από το γαμήλιο τραπέζι καθώς και επιτραπέζιες  συνθέσεις με μπαλόνια με ήλιον. Επίσης στήλες με μεγάλο μπαλόνι και τα ονόματα του ζευγαριού, καθώς και φιγούρες νύφη-γαμπρός από μπαλόνια για την είσοδο του χώρου.

3)Ποια χρώματα προτείνετε στα μπαλόνια για τους γάμους του 2012;

Η γενικότερη διακόσμηση στο γάμο έχει μια ομοιόμορφη χρωματολογία, οπότε και τα χρώματα που επιλέγονται για τα μπαλόνια είναι ανάλογα με αυτά της υπόλοιπης διακόσμησης.  Οι επιλογές των χρωμάτων είναι πολλές, συνήθως προτιμάται το χρυσό, το ιβουάρ, το λευκό, το ροζ. το λιλά.

4) Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν την δική τους σύνθεση επιλέγοντας μπαλόνια και χρώματα που επιθυμούν?

Οι μελλόνυφοι επιλέγουν τα χρώματα και τον τρόπο που θέλουν να διακοσμήσουν το χώρο σύμφωνα με αυτό που έχουν ονειρευτεί και επιθυμούν. Εμείς είμαστε εκεί για να τους προτείνουμε και να τους καθοδηγήσουμε. Η τελική επιλογή είναι πάντα δική τους γιατί το κάθε ζευγάρι θέλει να δώσει το προσωπικό του στυλ και ύφος στο γάμο του.

5)Τα πινιάτες ειναι μια νέα πρόταση…η οποία προτιμάται απο τον κόσμο;

Το μεξικάνικο παιχνίδι πινιάτα έχει κάνει πολύ έντονα και την εμφάνιση του στην Ελλάδα. Τα παιδιά όλο και πιο πολύ το προτιμούν για τα πάρτι τους. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σχέδια πινιάτας, όπως γαιδουράκι, σεντούκι, κάστρο, ήλιος, γοργόνα, πεταλούδα, που τα γεμίζουν με γλυκές λιχουδιές και μικρά δωράκια. Η πινιάτα κρεμιέται από κάποιο σημείο και τα παιδάκια στη σειρά ένα-ένα χτυπούν την πινιάτα μ’ ένα μπαστούνι  μέχρι να σπάσει και να πεταχτούν από μέσα όλα τα δωράκια που τα παιδιά τρέχουν να μαζέψουν.

6)Η baloon-fire..καλύπτει και  baby shower;

Πρόσφατα στην  καταπληκτική συλλογή που έχουμε από μοναδικά είδη πάρτι, προστέθηκε και το  baby shower. Είναι το πάρτι που κάνουν οι φίλες της μέλλουσας μαμάς πριν γεννηθεί το μωρό για να της προσφέρουν όλα τα απαραίτητα για το νεογέννητο. Εμείς διαθέτουμε εξαιρετικά πιατάκια, ποτηράκια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα  και αφίσες baby shower.

7)Εκτός του γάμου σε ποιές άλλες εκδηλώσεις παρέχετε τις υπηρεσίες σας;

Στη BALLOON PLANET το μπαλόνι γίνεται μέσο δημιουργικής απασχόλησης για να διακοσμήσει με τον καλύτερο τρόπο όποια εκδήλωση.  Είτε πρόκειται για γέννηση, βάπτιση, γενέθλια, γιορτή, γάμο, εγκαίνια, οι κατασκευές μας είναι εντυπωσιακές. Είτε θέλετε να πείτε απλά σ’αγαπώ, συγχαρητήρια, συγγνώμη, περαστικά, καλώς ήρθες, τα πολύχρωμα και εντυπωσιακά μπαλόνια foil και latex που διαθέτουμε θα σας μαγέψουν. Στο κατάστημά μας θα βρείτε ακόμα ό,τι χρειάζεστε για ένα αξέχαστο πάρτι. Μοναδικά σχέδια σε πιάτα, ποτήρια, χαρτοπετσέτες, τραπεζομάντηλα, banner, σημαιάκια, κεριά, βεγγαλικά τούρτας, κανονάκια κονφετί. Τη μεγαλύτερη ποικιλία σε πινιάτες, το παιχνίδι που κρύβει μικρούς, γλυκούς πειρασμούς και ξετρελαίνει τα παιδιά. Πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να ευχηθείς με ένα μπαλόνι…. ή πολλά!!!

8)Πόσο καιρό πριν πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας;

Οι ενδιαφέρομενοι είναι καλό να απευθύνονται σε μας τουλάχστον 3 εβδομάδες πριν την εκδήλωση τους για να κλείσουμε την ημερομηνία και την ώρα της παράδοσης και στολισμού.

9)Υπάρχουν οικονομικά πακέτα η προσφορές που κάνουν την εταιρεία πιο ελκυστική στους πελάτες αυτήν την περίοδο;

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ενδιαφέρουσες τιμές μέσα από την μεγάλη ποικιλία των μπαλονοκατασκευών μας. Υπάρχουν στολισμοί για κάθε χρηματικό ποσό που μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να διαθέτει. Μαζί θα βρούμε και θα συνδυάσουμε διακόσμηση με κόστος, αξιοποιώντας τις δυνάτοτητες που μας δίνει η διακόσμηση με μπαλόνια που έχει όγκο και χρώμα.

Στοιχεία επικοινωνίας
www.balloon-planet.gr
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ
οδός ΠΕΝΤΕΛΗΣ 63 – ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ: 2108105070 ΦΑΞ: 2108105071

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.