GoldenWorld : Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη

Ο Χρυσός κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 με αντικείμενο την κατασκευή και πώληση κοσμημάτων και ωρολογίων υψηλής αισθητικής.
Με έδρα τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στην καρδιά της πόλης Θεσσαλονίκη όπου αυτή τη στιγμή απασχολεί 10 άτομα και εξυπηρετεί 10.000 εγγεγραμμένους και ενεργούς πελάτες. Με συλλογές που θα σας εκπλήξουν και κοσμήματα που θα σας μαγέψουν…πως μπορείτε να μην ενδώσετε;

1) Ποιος είναι ο χρυσός κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη ;

Ο Χρυσός κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 με αντικείμενο την κατασκευή και πώληση κοσμημάτων και ωρολογίων υψηλής αισθητικής.
Η έδρα του βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην καρδιά της πόλης της Θεσσαλονίκης στην οδό Ερμού 2, στον 1ο όροφο. Το 2007 ιδρύθηκε το e-shop του ομίλου «Ο Χρυσός Κόσμος» δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες, να επισκεφτούν και να γνωρίσουν ηλεκτρονικά όλες μας τις συλλογές, από βέρες, μονόπετρα, σταυρούς και ρολόγια.

2)Τι μπορεί να βρει στο κατάστημά σας ένα ζευγάρι που επρόκειτο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου;

Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη καλύπτει απόλυτα όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια ώστε να διαλέξουν: βέρες, μονόπετρα, μανικετόκουμπα, γραβατοδέτες, κοσμήματα από διαμάντια και μεγάλη συλλογή από αληθινά μαργαριτάρια κατεργασμένα ή ακατέργαστα, στρόγγυλα ή μπαρόκ.

3)Ως συνήθως οι γαμπροί ποιο δαχτυλίδι προτιμούν για να κάνουν πρόταση γάμου στις αγαπημένες τους;

Φυσικά το πιο εντυπωσιακό εγχείρημα από ένα γαμπρό είναι να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του μ’ ένα  μονόπετρο με μπριγιάν «princess cut»

4)Προσφέρετε μία πολυάριθμη συλλογή σε βέρες, αναμεταξύ των οποίων εσείς ποιες προτείνετε ως μια ξεχωριστή επιλογή;

Η καλύτερη επιλογή βερών με την ανάλογη λάμψη, ανθεκτικότητα και πολυτιμότητα ως προς το υλικό και την ποιότητα κατασκευής είναι η σειρά PLATIN-A, την οποία μπορείτε να δείτε τόσο στο κεντρικό κατάστημα στην Ερμού 2 αλλά και στο e-shop της εταιρίας. Όσο για τις τιμές θα εκπλαγείτε θετικά.

5)Πέραν των κοσμημάτων που προορίζονται για γάμο η αρραβώνα, που αλλού απευθύνεστε;

Η εταιρία ως παραγωγική μονάδα καλύπτει τους πελάτες σε κάθε στιγμή της ζωής τους, βάπτιση, επέτειο, γιορτή, γενέθλια, εκπλήξεις, αλλά ακόμα και στην καθημερινότητα τους, με κοσμήματα και ρολόγια για κάθε ώρα της μέρας. Δεν υπάρχει λοιπόν κόσμημα που θα ζητηθεί από τον καταναλωτή και δεν θα κάνουμε το όνειρο του πραγματικότητα.

6)Στις δύσκολες τρέχουσες οικονομικές συνθήκες, ανταποκρίνεστε με κάποιες προσφορές ή προσιτές τιμές;

Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη κατανοώντας την περίοδο της οικονομικής κρίσης την οποία διανύουμε, ανταποκρίνεται άριστα στους πελάτες του, προσφέροντας τους το τέλειο κόσμημα στις χαμηλότερες τιμές. Θέλοντας από τη μεριά μας να βοηθήσουμε, έχουμε καθιερώσει εκπτωτικό κουπόνι -20% και επίσης με κάθε αγορά ο πελάτης θα πάρει και ένα δώρο-κόσμημα αξίας. Σε κάθε περίπτωση είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία που διαθέτουμε, που μπορούμε να ανταποκριθούμε σε ανθρώπους κάθε οικονομικής επιφάνειας.

7)Πόσο εύκολη και ασφαλής είναι μια παραγγελία κοσμημάτων μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες είναι απόλυτα ασφαλείς τόσο ως προς την πληρωμή, όσο και ως προς την  αποστολή. Για την πληρωμή χρησιμοποιούμε ως ενδιάμεσο φορέα την Τράπεζα Πειραιώς και το σύστημα ασφάλειας συναλλαγών «VeriSign» για τις αγορές με πιστωτική κάρτα, επίσης υπάρχει η δυνατότητα χρήσης προπληρωμένης κάρτας και τέλος μέσω αντικαταβολής. Όσο αφορά την αποστολή, χρησιμοποιούμε την ACSCourier ή τις Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ, σε κάθε περίπτωση όμως το δέμα είναι ασφαλισμένο τουλάχιστον για το  ισόποσο της αξίας που περιέχει. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης δεν έχει την παραμικρή επιβάρυνση, και μπορεί να αισθάνεται απόλυτα κατοχυρωμένος.

8)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Συνήθως όλα τα κοσμήματα και τα ρολόγια, τόσο στο κατάστημα όσο και στο e-shop είναι ετοιμοπαράδοτα και διαθέτουμε ικανό απόθεμα ώστε  να καλύψουμε την όποια ανάγκη προκύψει. Χρόνος πέντε (5) εργάσιμων ημερών απαιτείτε κυρίως στις βέρες, ώστε να έχουν το ακριβές μέγεθος, αλλά και στην περίπτωση που υπάρχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον καταναλωτή.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε για μια πιο άμεση γνωριμία – συνεργασία στο κατάστημα μας.

 

 Στοιχεία Επικοινωνίας
www.goldenworld.gr
Διεύθυνση: Ερμού 2 (1ος όροφος), Τ.Κ. 54625, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 541.905, 534.651, 520.800
Fax: 2310 541.905

Μία σύνεντευξη του Πέτρου Παπαστεργίου(Υπεύθυνος Ε-shop) για την goldenworld (χρυσός κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη)

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.