Holiday Inn Thessaloniki μετατρέπει τη γαμήλια δεξίωση σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία

Το Holiday Inn Thessaloniki συνδυάζει την εμπειρία και την ποιότητα μιας διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων με το εκπληκτικό Μεσογειακό ταμπεραμέντο και τη φημισμένη Ελληνική φιλοξενία, προσφέροντας στους επισκέπτες του, την ιδανική διαμονή.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για το Holiday Inn Thessaloniki…

Η εταιρεία “Α.Ε.Ξ.Ε Κ. & Ι. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ” ιδρύθηκε το 1967 και δραστηριοποιήθηκε για 35 χρόνια με την εκμετάλλευση και λειτουργία του ιδιόκτητου Ξενοδοχείου «Capitol» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πόλης. Για το ξενοδοχείο “Capitol” η φιλοξενία ήταν τέχνη και παράδοση, αφού κατόρθωνε να προσφέρει πάντα  υπηρεσίες και ανέσεις στους πελάτες του με επαγγελματισμό, προσωπική φροντίδα και τη φιλική ατμόσφαιρα μιας οικογενειακής επιχείρησης. Θέλοντας λοιπόν να συνεχίσει να προσφέρει ακόμη υψηλότερες υπηρεσίες, το ξενοδοχείο “Capitol” εντάχθηκε στη διεθνούς φήμης ξενοδοχειακή αλυσίδα Holiday Inn Hotels & Resorts, μέλους της “InterContinental Hotels Group” από τον Αύγουστο του 2001, μετονομαζόμενο σε Holiday Inn Thessaloniki. Πλήρως ανακαινισμένο μέσα στο 2000, μοντέρνο και άνετο, με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας, αποτέλεσε το δεύτερο ξενοδοχείο “Holiday Inn” στην Ελλάδα, καθώς επίσης και το δεύτερο ξενοδοχείο διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας στη Θεσσαλονίκη. Η δυναμικότητα του ανέρχεται σε 176 δωμάτια και σουίτες που ανακαινίστηκαν πρόσφατα, όμορφα διακοσμημένα με ζεστά γήινα χρώματα και με εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που υπόσχονται μία ευχάριστη διαμονή. Επίσης, διαθέτει το all day εστιατόριο “Αριστοτέλης” με επιλογές από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, το “Lobby Lounge café” όπου σερβίρονται υπέροχα σνακς και ροφήματα, καθώς και το μπαρ“Capitol” που προσφέρει εμπνευσμένα cocktails και δροσιστικά ποτά. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στο Holiday Inn Thessaloniki, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής πιάνου, καθημερινά μετά τις 20:00. Τέλος, διαθέτει mini gym, κλειστό υπόγειο φυλασσόμενο πάρκινγκ, καθώς επίσης και σύγχρονες υποδομές με ειδικές υπηρεσίες για την άρτια διεξαγωγή παντός είδους εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, καθώς και για την πλήρη συμμόρφωση με τα στάνταρτ του διεθνή ομίλου, το Holiday Inn Thessaloniki βραβεύτηκε 3 φορές με το “EMEA Torchbearer Award ”, τη μεγαλύτερη διάκριση που απονέμει η “Intercontinental Hotels Group” σε ξενοδοχείο της αλυσίδας της.

2) Για την ιδιαίτερη ημέρα του γάμου τι υπηρεσίες παρέχει το ξενοδοχείο ;

To Holiday Inn Thessaloniki, στα πλαίσια της διοργάνωσης εκδηλώσεων, αναλαμβάνει και τη διοργάνωση γαμήλιων δεξιώσεων με ειδικά πακέτα. Η αξιοπιστία, η εμπειρία και το διακεκριμένο σέρβις του ξενοδοχείου υπόσχονται να μετατρέψουν κάθε γαμήλια δεξίωση σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία, τόσο για τους νεόνυμφους, όσο και  για τους καλεσμένους τους.
Οι πολυτελείς, άνετες και κλιματιζόμενες  αίθουσες δεξιώσεων, διακοσμημένες με φινέτσα και λεπτομέρεια μπορούν να φιλοξενήσουν από 80 έως 400 άτομα. Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Τμήματος Δεξιώσεων, αναλαμβάνει τη γαμήλια δεξίωση από την αρχή ως το τέλος με ιδιαίτερη φροντίδα και συνέπεια στη λεπτομέρεια. Ο executive chef του Holiday Inn Thessaloniki και το επιτελείο του, αναλαμβάνουν τη σύνθεση απολαυστικών γαμήλιων μενού, εμπνευσμένων από την ελληνική και διεθνή κουζίνα.

Το πακέτο για τη γαμήλια δεξίωση διαμορφώνεται στην τελική του μορφή, πάντα σε επικοινωνία  με το ενδιαφερόμενο ζευγάρι, ώστε να ικανοποιούνται οι ιδιαίτερες ανάγκες  και επιθυμίες του.

Ενδεικτικά, το πακέτο μιας γαμήλιας δεξίωσης αποτελείται:

  • Αίθουσα – Διακόσμηση και διαμόρφωση αίθουσας
  • Επισιτιστικά (μενού, μπουφέ, pass around κ.λ.π.) – πακέτο ποτών
  • Μουσική κάλυψη της βραδιάς με ζωντανή ορχήστρα ή DJ (το ξενοδοχείο έχει εξωτερικούς συνεργάτες, έτσι ώστε να επιλέγεται η μουσική κάλυψη της δεξίωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ζευγαριού)
  • Διοργάνωση ειδικού happening (εφόσον ζητηθεί)
  • Service (υποδοχή καλεσμένων με welcome drink και παραδοσιακούς μπεζέδες, sitting των καλεσμένων και εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της δεξίωσης από έμπειρο, πρόθυμο και φιλικό προσωπικό)
  • Ειδική προσφορά (δώρο) του Holiday Inn Thessaloniki για τους νεόνυμφους
  • Ειδικές τιμές δωματίων για τη διαμονή καλεσμένων

3)Πόσες αίθουσες διαθέτετε και ποιας χωρητικότητας για την δεξίωση του γάμου;
Όλες οι αίθουσες του Holiday Inn Thessaloniki με εμπνευσμένες διακοσμητικές παρεμβάσεις φιλοξενούν με επιτυχία αξέχαστες κοινωνικές εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, για τις γαμήλιες δεξιώσεις διατίθεται η αίθουσα “FOYER” συνολικής έκτασης 288 τ.μ., η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα. Η αίθουσα “Αλέξανδρος” έχει χωρητικότητα έως 250 άτομα και η αίθουσα “Ισμήνη” έως 130 άτομα.

4)Το μενού του φαγητού αλλά ίσως ακόμα και η διάταξη των τραπεζοκαθισμάτων είναι τροποποιήσιμη σύμφωνα με τις επιθυμίες των μελλόνυμφων;
Προτείνουμε διάφορα μενού ή μπουφέ που έχει συνθέσει ο executive chef ειδικά για γαμήλιες δεξιώσεις. Ωστόσο, υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης επισιτιστικών προτάσεων, σε περίπτωση που οι μελλόνυμφοι επιθυμούν διαφορετικά είδη από τα προτεινόμενα. Αντίστοιχα θα διαμορφωθεί και το κόστος.
Αναφορικά με τη διάταξη των αιθουσών, αυτές μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις επιθυμίες του ζευγαριού σε reception style ή banquet με ροτόντες για σερβιριστό μενού ή μπουφέ. Επίσης, η τοποθέτηση των τραπεζιών και των καθισμάτων μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες των μελλονύμφων και τις δυνατότητες του χώρου.

5) Μπορεί να χρησιμοποιήσει το ζευγάρι δική του ορχήστρα στον χώρο αλλά και διάφορα διακοσμητικά είδη εάν το επιθυμεί;
Στα πλαίσια του πακέτου γαμήλιας δεξίωσης περιλαμβάνεται και η μουσική κάλυψη της βραδιάς, καθώς επίσης και η διακόσμηση της αίθουσας. Ωστόσο, δίνεται η δυνατότητα στους μελλόνυμφους να κανονίσουν από μόνοι τους τη μουσική κάλυψη της δεξίωσης, όπως επίσης και να αναλάβουν από μόνοι τους τη διακόσμηση της αίθουσας με δικά τους είδη, εφόσον το επιθυμούν.

6)Πώς μπορεί το Holiday Inn Thessaloniki να κορυφώσει τη βραδιά του νεόνυμφου ζευγαριού;
Μαζί με τις ολόθερμες ευχές μας για το γάμο του ζευγαριού το Holiday Inn Thessaloniki προσφέρει ως δώρο:

  • τη σαμπάνια που σερβίρεται με την κοπή της τούρτας
  • τη διαμονή του ζευγαριού στη γαμήλια σουίτα και ένα υπέροχο πρωινό σερβιρισμένο στο δωμάτιο

7 ) Πέραν την δεξιώσεως του γάμου, ποιες άλλες εκδηλώσεις αναλαμβάνετε;
Το Holiday Inn Thessaloniki διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές και όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες για την άρτια διεξαγωγή παντός είδους εκδηλώσεων. Οι ειδικές υπηρεσίες της Holiday Inn “Meetings Network” προσφέρουν με συνέπεια ποιότητα υψηλού επιπέδου. Οι πέντε λειτουργικές αίθουσες συνολικής έκτασης 688 τ.μ. στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου, διαθέτουν φυσικό φως ημέρας, είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 600 άτομα. Η ευελιξία μας και η φιλοσοφία “can do” κάνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία. Το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό εγγυάται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης, είτε πρόκειται για μια κοινωνική εκδήλωση, είτε για μια εταιρική συνάντηση ή ένα διεθνές συνέδριο.

8 ) Στις δύσκολες τρέχουσες οικονομικές συνθήκες πόσο προσιτή είναι μια δεξίωση στο ξενοδοχείο σας;
Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα οικονομική ύφεση που επικρατεί στη χώρα μας, προσπαθούμε να διαμορφώνουμε πακέτα για γαμήλιες δεξιώσεις σε συμφέρουσες τιμές και πάντα σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του μελλόνυμφου ζευγαριού. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα που να ανταποκρίνονται πλήρως στο “value for money”.

9 ) Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων του ξενοδοχείου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν, ώστε να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τα πακέτα γαμήλιας δεξίωσης. Φυσικά, είναι προτιμότερο να επικοινωνούν όσο το δυνατόν νωρίτερα, ενδεικτικά αναφέρουμε τουλάχιστον 1 μήνα πριν την ημερομηνία του γάμου, ώστε αρχικά να ελέγχεται και να διασφαλίζεται η διαθεσιμότητα της αίθουσας δεξιώσεων και έπειτα να διαμορφώνεται το πακέτο της γαμήλιας δεξίωσης με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρειά του!

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.hithessaloniki.gr
Μοναστηρίου 8,
546 29 Θεσσαλονίκη,
τηλ.: +30 231 0563 100,
fax: +30 231 0563 101
email: info@hithessaloniki.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.