Φτιάξε το σπίτι των ονείρων σου με έπιπλα Gand

Το σπίτι μας…το ”καταφύγιο” των πιο ξεχωριστών στιγμών μας. Ένας χώρος ιερός,ένας χώρος που αντικατοπτρίζει τις κρυφές μας επιθυμίες,την αισθητική μας,απόλυτα συνυφασμένος με την ποιότητα ζωής μας,τα βιώματα μας, τον ίδιο μας τον εαυτό.
Χωρίς κανένα συμβιβασμό, σχετικά με την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, η GAND εδώ και χρόνια, επιστρατεύει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της, ώστε να μην γίνεται η ζωή μας εν οίκω μια ”ξένη φορτική”, αλλά η ζωή που πάντα ονειρευόμασταν!

1) Μιλήστε μας για την GAND…
Η Εταιρεία Gand είναι μία πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση,  που δραστηριοποιείται στο χώρο της Κατασκευής & Εμπορίας Επίπλου από το 1970. Η αγάπη και το μεράκι της οικογένειας Γονίδη για το Χειροποίητο Έπιπλο έχει καθιερώσει την Gand ως μία από τις πιο δημοφιλείς Εταιρείες Επίπλων στην Ελλάδα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.
Χωρίς κανένα συμβιβασμό ως προς την ποιότητα, εδώ και 40 χρόνια, οι έμπειροι διακοσμητές και τεχνίτες της Gand επιστρατεύουν την  τεχνογνωσία τους για να προσφέρουν στους καταναλωτές έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design, τη λειτουργικότητα και την εργονομία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με το άψογο service και τις προσιτές τιμές έχουν καταστήσει την Gand μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της.

2) Τι μπορούμε να βρούμε στην GAND;
Στην Gand θα βρείτε όχι μόνο έπιπλα υψηλής ποιότητας, αλλά και μία ευρεία γκάμα σε είδη διακόσμησης, χαλιά και φωτιστικά για όλους τους χώρους του σπιτιού. Επιπλέον, η Gand παρέχει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, που βασίζεται σε τρεις άξονες:

  • Μελέτη Χώρου & Διακόσμηση : Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών της Gand επισκέπτεται εντελώς δωρεάν το χώρο των πελατών της και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες Επίπλωσης και Διακόσμησης, δίνοντάς σας την πρότασή της σε 3D κάτοψη.
  • 10ετής Εγγύηση Ποιότητας σε έπιπλα κατασκευής της : Η ποιότητα των Επίπλων Gand είναι αναμφισβήτητη. Γι’ αυτό και παρέχουμε στους πελάτες μας 10ετή γραπτή εγγύηση για άμεση επιδιόρθωση ή ακόμη και αντικατάσταση των επίπλων τους, αποτελώντας έτσι την ιδανική επιλογή για την επίπλωση κατοικίας.
  • Ειδικές Κατασκευές : Η Gand μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις απαιτήσεις των καταναλωτών, αφού αναλαμβάνει να κατασκευάσει στο εργοστάσιό της έπιπλα σε κάθε σχέδιο, διαστάσεις, υλικά και αποχρώσεις ξύλου και υφασμάτων, κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

3) Προτείνετε στους μελλόνυμφους να σας εμπιστευτούν για την λίστα γάμου τους;
Η Gand παρέχει μία σειρά από Προνόμια στους μελλόνυμφους, που επιλέγουν να ανοίξουν τη Λίστα Γάμου τους σε εμάς. Αναλαμβάνοντας να εξοπλίσουμε πλήρως την κατοικία του ζευγαριού, με όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές κατασκευής και υπηρεσίες που παρέχουμε, εξασφαλίσαμε για τους μελλόνυμφους επιπλέον διευκολύνσεις και προνόμια για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής, όπως:

  • Άμεση Παράδοση των Επίπλων

Με το άνοιγμα της Λίστας Γάμου, οι μελλόνυμφοι μπορούν να παραλάβουν τα έπιπλά τους πριν από το γάμο και με σημαντικές οικονομικές διευκολύνσεις.

  • Ξεχωριστές Αποδράσεις

Σε συνεργασία με γνωστές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, η Εταιρεία Gand προσφέρει στους μελλόνυμφους ξεχωριστές αποδράσεις, για να κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την πιο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής τους.

4) Η πρόταση σας για αναπαλαίωση και επισκευή των ήδη υπαρχουσών επίπλων, βρίσκει ανταπόκριση και κατά πόσο συμφέρει τον καταναλωτή;
Για τους λάτρεις των παλαιών επίπλων, που δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, η Gand έχει τη λύση! Μπορεί να επισκευάσει και να ντύσει καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες με νέα υφάσματα, αλλάζοντας εντελώς την όψη τους. Επιπλέον, μπορεί να αναπαλαιώσει τα φθαρμένα ξύλινα έπιπλα με ειδικές επεξεργασίες και βαφές, έτσι που να δείχνουν και πάλι καινούρια.
Η επισκευή των επίπλων συνίσταται σε περιπτώσεις που τα έπιπλα δεν έχουν φθαρεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς επίσης και σε περιπτώσεις όπου υπάρχει στυλιστική ή χρωματική ανομοιομορφία.
Σε γενικές γραμμές, η επισκευή κοστίζει σίγουρα λιγότερο, σε σχέση με την αντικατάσταση από καινούρια έπιπλα, για αυτό και ενδιαφέρει μία σημαντική μερίδα του καταναλωτικού κοινού. Επειδή, όμως, το κοστολόγιο εξαρτάται από τις απαιτούμενες εργασίες και το είδος των επίπλων, η έμπειρη διακοσμητική ομάδα της Gand μπορεί να επισκεφθεί το χώρο των ενδιαφερομένων και να δώσει την πιο συμφέρουσα λύση για κάθε περίπτωση.

5) Για τους αναποφάσιστους, οι οποίοι χρειάζονται κάποιον ειδικό στην διακόσμηση, τι παρέχει η gand;
Η Gand διαθέτει τεράστια εμπειρία στο χώρο της Κατασκευής Επίπλου και της Διακόσμησης. Εκτός από την Δωρεάν Μελέτη Χώρου, που παρέχει στους πελάτες της με 3D κάτοψη, μπορεί να αναλάβει τον πλήρη εξοπλισμό μίας κατοικίας, συνδυάζοντας τα πλέον κατάλληλα αξεσουάρ διακόσμησης, για ένα πραγματικά άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

6) Ποιά είναι η διαδικασία για τη λίστα γάμου;
Αφού οι ενδιαφερόμενοι επιλέξουν τα έπιπλα της αρεσκείας τους, θα πρέπει να προβούν στο άνοιγμα της Λίστας Γάμου, υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό με τους ειδικούς προνομιακούς όρους, που προσφέρει η Gand. Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι θα πρέπει να καταθέσουν το χρηματικό ποσό που επιθυμούν σε τραπεζικό λογαριασμό της Gand, προκειμένου να αποπληρωθεί το κόστος της επίπλωσης. Η παράδοση πραγματοποιείται σε ημερομηνία επιλογής των μελλόνυμφων, χωρίς να έχει εξοφληθεί όλο το ποσό της επίπλωσης. Με τόσα προνόμια που προσφέρει η Λίστα Γάμου της Gand, η πολυτέλεια γίνεται προσιτή σε όλους!
7) Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Ο μέσος χρόνος παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνεται περίπου στις 25 ημερολογιακές ημέρες. Στην περίπτωση των μελλόνυμφων, το συμφωνητικό θα πρέπει να υπογραφεί πριν την εκτύπωση των προσκλητηρίων, ώστε να αναγραφεί ο τραπεζικός λογαριασμός της Λίστας Γάμου.


Στοιχεία Επικοινωνίας
https://www.epiplagand.gr/
info@gand.com.gr
τηλ 210 60 38 441
Λεωφ. Μαραθώνος 120Α Πικέρμι
f www.facebook.com/GrandHome
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.