Δεξίωση γάμου στο Hilton Αθηνών

Επιλέξτε το Hilton Αθηνών για την εκδήλωση του γάμου σας και χαρείτε την εντυπωσιακή τοποθεσία, τις υπέροχες γευστικές επιλογές και τις υπηρεσίες, που θα εξασφαλίσουν την απόλυτη επιτυχία για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας. Η κα Τίνα Τορίμπαμπα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Hilton Αθηνών, απαντάει στις ερωτήσεις του provagamou.gr για όλα όσα θέλουν να μάθουν τα ζευγάρια που σχεδιάζουν τη δεξίωση του γάμου τους σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο.

 

1)      Το Hilton Αθηνών ποιές υπηρεσίες προσφέρει για την περίσταση του γάμου;

Το ξενοδοχείο Hilton Αθηνών προσφέρει για την περίσταση του γάμου υπηρεσίες δεξίωσης υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας μία ποικιλία αιθουσών και τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών εναλλακτικών προτάσεων σε σερβιριστά μενού και buffet από τον Executive Chef Γιάννη Μανίκη.  Επίσης, προσφέρει πολυτελή διαμονή για την πρώτη νύχτα του γάμου στο νεόνυμφο ζευγάρι και υπηρεσίες διαμονής για τους καλεσμένους του ζευγαριού που διαμένουν εκτός Αθηνών. Το Hiltonia Spa διαθέτει μία σειρά υπηρεσιών ομορφιάς και χαλάρωσης για την περιποίηση της νύφης τις ημέρες πριν τον γάμο της, ώστε να είναι λαμπερή τη μεγάλη μέρα. Το Galaxy Bar αποτελεί το ιδανικό μέρος για τη διοργάνωση του bachelor ή bachelorette party. Εάν ένα ζευγάρι επιλέξει το Hilton για το γάμο του μπορεί να επωφεληθεί και από τα ειδικά εκπτωτικά πακέτα για το bachelor ή bachelorette party, τόσο στο Hiltonia Spa όσο και στο Galaxy Bar. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 210-7281125 ή να στείλουν e-mail στο events.athens@hilton.com.

 

2)      Ποιές παροχές διαθέτει στη δεξίωση του γάμου;

Σε όσα ζευγάρια αποφασίσουν να κάνουν τη γαμήλια δεξίωσή τους στο ξενοδοχείο Hilton, προσφέρονται δωρεάν τα εξής:

  • Σαμπάνια για το ζευγάρι με την κοπή της τούρτας
  • Διαμονή σε σουίτα το βράδυ της δεξίωσης για τους νεόνυμφους και πρωινό
  •  “Welcome Offer” στο δωμάτιο τους (σαμπάνια, φρούτα, διακόσμηση με ροδοπέταλα)
  •  Δείπνο για δύο στην πρώτη γαμήλια επέτειο στο εστιατόριο Βυζαντινό
  •  Θέση στάθμευσης του γαμήλιου αυτοκινήτου στην είσοδο του ξενοδοχείου
  •  Ποτό Υποδοχής Fruit Punch (μη αλκοολούχο) για τους καλεσμένους
  • Γαμήλια Τούρτα
  •  Διακόσμηση των τραπεζιών με runner

Επιπλέον προσφέρονται:

  • Ειδικές τιμές στο Hiltonia Spa για την προετοιμασία ή τη χαλάρωση του ζευγαριού μετά το γάμο
  •  Ειδικές τιμές για τη διαμονή των καλεσμένων
  •  Ειδικές τιμές για το Bachelor Party στο Galaxy
  • Έκπτωση 5% για την βάπτιση του παιδιού τους
  • Έκπτωση 10% εάν επιλέξουν την Κυριακή για τη μέρα του Γάμου τους

 

3) Μιλήστε μας για τις αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν τη δεξίωση..

Η αίθουσα Τερψιχόρη, που έχει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα από όλες, μπορεί να φιλοξενήσει ιδιαίτερα πολυπληθείς γάμους, έως και 750 ατόμων. Ακολουθεί η αίθουσα Θάλεια με μέγιστη χωρητικότητα 280 ατόμων και οι Εσπερίδες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 180 άτομα. Για γάμους μικρότερου μεγέθους μπορεί κανείς να επιλέξει το Galaxy Room, χωρητικότητας 120 ατόμων, το οποίο διαθέτει συγκλονιστική θέα της Αθήνας. Όλες οι αίθουσες διαθέτουν φυσικό φως και είναι ψηλοτάβανες και ευρύχωρες. Επίσης, τα τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης είναι σε σχήμα ροτόντας, 10 ή 12 ατόμων, και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη πίστα χορού.

 

4) Τι είδους κουζίνα μπορούν να επιλέξουν οι μελλόνυμφοι στο Hilton;

Οι μελλόνυμφοι μπορούν να επιλέξουν  όποιο από τα ποικίλα σερβιριστά μενού ή buffet που προτείνει ο chef επιθυμούν. Η πλειοψηφία των πιάτων που σερβίρονται ανήκουν στην μεσογειακή κουζίνα.

 

5)Υπάρχει η δυνατότητα στο Hilton Αθηνών να επιμεληθεί τη δεξίωση διοργανωτής γάμου;

Το Hilton Αθηνών δε συνεργάζεται με κάποια εταιρεία διοργάνωσης γάμων σε μόνιμη βάση. Φυσικά, εάν οι μελλόνυμφοι επιθυμούν να συνεργαστούν με κάποιο διοργανωτή της επιλογής τους μπορούν να το κάνουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

6)Ποιές άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Hilton Αθηνών;

Εκτός από γαμήλιες δεξιώσεις, οι αίθουσες του Hilton Αθηνών είναι κατάλληλες και για δεξιώσεις βαφτίσεων, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτυ γενεθλίων, τελετές αποφοιτήσεων κλπ.

 

7) Πόσο καιρό πριν χρειάζεται το ενδιαφερόμενο ζευγάρι να έρθει σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Hilton Αθηνών και να κλείσει την ημερομηνία της δεξίωσης?

Όσο πιο νωρίς αποφασίσει ένα ζευγάρι να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο και να κανονίσει την γαμήλια δεξίωσή του τόσο πιο πιθανό είναι να βρει διαθέσιμη την ημερομηνία και αίθουσα που επιθυμεί. Σίγουρα πάντως τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ξενοδοχείο τουλάχιστον 6 μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου τους.

Τίνα Τορίμπαμπα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Hilton Αθηνών

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών

Βασιλίσσης Σοφίας 46, 11528, Αθήνα

Τηλ: 210-7281125

Website: www.hiltonathens.gr

E-mail: events.athens@hilton.com

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.