Γραφείο γνωριμιών Έλξις : σκοπός του ο πετυχημένος γάμος

Μην αφήνετε τον καιρό να περνάει με ανούσιες συναντήσεις. Ο πλέον εγγυημένος τρόπος για έναν πετυχημένο γάμο είναι μέσω του γραφείου ΈΛΞΙΣ. Ειδικότητά τους οι περιπτώσεις απαιτητικών καταστάσεων. Με κατανόηση και ανοιχτό μυαλό, τα μέλη τους επιλέγουν την καλύτερη γνωριμία από την πλευρά τους. Δημιουργείται στην πορεία μια σχέση αλληλο-κατανόησης της γνωριμίας. Σε αυτή τη σχέση, όταν ο έρωτας γίνει αγάπη, έχουμε φτάσει στο στάδιο του γάμου.
Ο πετυχημένος γάμος είναι σκοπός του γραφείου γνωριμιών Έλξις αλλά και των μελών του!

1)Πείτε μας λίγα λόγια για το Έλξις…
Το γραφείο ΕΛΞΙΣ έχει μια μακροχρόνια πορεία στο χώρο των συνοικεσίων. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση που αριθμεί τρείς γενιές από την ίδρυσή της έως και σήμερα. Άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, που έχουν απευθυνθεί, όλα αυτά τα χρόνια, στο γραφείο ΕΛΞΙΣ αναζητώντας τον σύντροφο της ζωής τους, βρήκαν το ταίρι τους! Η απόλυτη επιτυχία ήρθε αφού εμπιστεύτηκαν την εχεμύθεια τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα του γραφείου ΕΛΞΙΣ. Με την ίδια ευαισθησία συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ως λειτούργημα.

2)Γύρισε η μόδα και πάλι στα συνοικέσια και στα προξενιά?
Δε θα το χαρακτήριζα μόδα ακριβώς. απλά έτσι πως έχει γίνει η καθημερινότητα μας και ο τρόπος ζωής μας θα τολμούσα να πω ότι είναι ίσως και η μόνη λύση για κάποιον που ψάχνει κάτι σοβαρό στη ζωή του είτε αυτό είναι μια απλή σοβαρή σχέση είτε συμβίωση είτε και γάμο φυσικά, που είναι ο απώτερος σκοπός των περισσοτέρων.

3)Ποιος είναι ο λόγος που οδηγεί κάποιον σε γραφείο γνωριμιών γάμου?
Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν κάποιον σε ένα γραφείο γνωριμιών γάμου. Ορισμένοι ίσως είναι καινούργιοι στην πόλη που μένουν, χωρίς ευρύ κοινωνικό κύκλο. Άλλοι, ίσως εργάζονται αρκετές ώρες και περιορίζεται ο χρόνος τους για γνωριμίες. Απευθύνονται, λοιπόν, σε ένα γραφείο γνωριμιών γάμου για φιλτραρισμένες συναντήσεις με άτομα που ταιριάζουν τα «θέλω» τους. Κάποιοι άλλοι,  απογοητευμένοι από προηγούμενη σχέση ή γάμο, απαιτούν πλέον κάποια πράγματα από τον νέο τους σύντροφο. Ακόμα και μερικοί, που στον επαγγελματικό/κοινωνικό κύκλο τους είναι ιδιαίτερα γνωστοί (γιατροί, δικηγόροι, καλλιτέχνες, κλπ), χωρίς να εκτεθούν ή να εκθέσουν, ψάχνουν έναν αξιόλογο σύντροφο για να σταθεί δίπλα τους αντάξια. Τέλος η κρίση, μας κάνει να ζυγίζουμε τα πάντα είτε είμαστε οικονομικά άνετοι είτε όχι, και μέσα από ένα γραφείο γνωριμιών γάμου μπορεί κανείς να διασφαλιστεί. Φυσικά στην κάθε περίπτωση υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια και σοβαρότητα.

4)Έχει θέση ο έρωτας σε ένα γραφείο συνοικεσίων?
Φυσικά και έχει, και μάλιστα την σημαντικότερη! Άλλωστε για αυτό υπάρχει το γραφείο «Έλξις» και ονομάστηκε έτσι. Από την πλευρά του γραφείου, προτείνεται η γνωριμία δυο ατόμων, σεβόμενοι τα ¨θέλω¨ του καθενός μετά από συνέντευξη μαζί τους. Χωρίς να έχει κάποιος την εικόνα του άλλου, γίνεται η συνάντηση. Πιστέψτε με, εκ πείρας, είναι ότι πιο ρομαντικό μπορεί να γίνει σε μια συνάντηση. Ουσιαστικά πρόκειται για ραντεβού στα τυφλά, αλλά με άτομο που ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα του ενός με του άλλου. Οπότε, από κοντά μένει να δουν αν υπάρχει και αυτό το κάτι που θα τους κάνει να έρθουν πιο κοντά. Η έλξη!

5)Πετυχαίνουν τα ζευγάρια να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα από τέτοιου είδους γραφεία ?
Βέβαια γίνονται γάμοι και μάλιστα πολλοί. Άλλωστε σύμφωνα με στατιστικές μελέτες οι γάμοι μέσω Γραφεία Συνοικεσίων έχει αποδειχθεί ότι διαρκούν και περισσότερο στο χρόνο. Αυτό συμβαίνει επειδή σε μια αυθαίρετη γνωριμία, ο ενθουσιασμός έρχεται πάντα πρώτος και συχνά μας εμποδίζει να δούμε αντικειμενικά την κατάσταση. Ενώ μια γνωριμία μέσα από ένα γραφείο συνοικεσίων γίνεται σύμφωνα με τα «θέλω» του καθενός. Μέσα από πολλές επιλογές, διαλέγει τον ιδανικό σύντροφο και δένεται συναισθηματικά την κατάλληλη χρονική στιγμή της σχέσης.
Εκτός όμως από επιλογή συντρόφου με σκοπό τον γάμο, πιθανοί στόχοι μπορεί να είναι η  συμβίωση ή ακόμα και μια σοβαρή σχέση. Όμως και σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή ενός γραφείου θεωρείται ιδανική.

6)Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι?
Η επιλογή συντρόφου ζωής είναι ένα μείζων θέμα που απασχολεί τον καθένα προσωπικά. Όταν αποφασίσει κάποιος να αναζητήσει το άλλο του μισό, καλό είναι να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας στο γραφείο ΕΛΞΙΣ για μια προσωπική συνάντηση ενημέρωσης και εγγραφής του. Το γραφείο ΕΛΞΙΣ, σεβόμενο τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου, αναζητά και προτείνει συναντήσεις κοινών προτιμήσεων με απόλυτη ασφάλεια. Δεδομένου της προσωπικής φιλικής σχέσης μου, που υπάρχει ήδη με τον/την κάθε ενδιαφερόμενο/η, συζητάμε μαζί, την εξέλιξη της κάθε συνάντησής τους, συμβουλευτικά, μέχρι να καταλήξουν στην επιλογή του ιδανικού τους συντρόφου.

7)Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομικά εποχή, πόσο προσιτές είναι οι υπηρεσίες ενός τέτοιου γραφείου?
Όντως οικονομικά, αυτή η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον καθένα από εμάς. Η ανάγκη όμως που δημιουργείται από το κενό ενός συντρόφου είναι εξίσου δύσκολη. Πολύ περισσότερο στην εν λόγο εποχή που ακόμα και η ηθική στήριξη θεωρείται επιτακτική. Οι υπηρεσίες του γραφείου ΕΛΞΙΣ είναι ιδιαίτερα προσιτές, σε σχέση με την ποιότητα και την ασφάλεια των γνωριμιών που παρέχει. Αναμφισβήτητα υπάρχει η ανάλογη ευαισθησία και κατανόηση από την πλευρά μου έτσι ώστε να παρέχονται διευκολύνσεις κατά περίπτωση.

8)Τελικά. «Μόνος ούτε στον Παράδεισο»;
Ο Παράδεισος σε πολλούς από εμάς έχει την έννοια του τόπου που κατακλύζει μέσα του «τα πάντα», «τα καλύτερα», «τα ιδανικότερα», τα «απαραίτητα» και τα «πλουσιοπάροχα». Ακόμα και εκεί όμως, δεν εισπράττει κανείς το αίσθημα της πληρότητας και της ευτυχίας όσο είναι μονός του. Ακόμα και στον Παράδεισο λοιπόν, η ολοκλήρωση ήρθε με τη.. Συντροφικότητα!

Στοιχεία Επικοινωνίας
http://www.elksis.gr/
Διεθνές Γραφείο Γνωριμιών & Γάμου
Αριστοτέλους 24
T.K 54623
Θεσσαλονίκη
Tηλ./fax: 2310 2310 51
κιν.: 6980 950 135
Εmail: ιnfo@elksis.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.