Βρες τα πάντα για το γάμο στον οίκο Alessandra

Ονομάζεται Αλεξάνδρα Ματζουράκη και το όνειρό της ήταν πάντοτε να ασχοληθεί με ό,τι έχει σχέση με τον Γάμο και την Βάπτιση. Χρειάστηκε πάρα πολύς καιρός μέχρι αυτό το όνειρο να γίνει πραγματικότητα διότι δεν ήθελε να γίνει κάτι πρόχειρο. Τώρα πιά έχει το κατάστημά της, είναι πολύ χαρούμενη γιαυτό και θα χαρεί πολύ να σας εξυπηρετήσει.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για τον οίκο Alessandra…

Ο οίκος Alessandra ξεκίνησε στον χώρο Γάμος / Βάπτιση το 2010. Το όνειρο υπήρχε πολλά χρόνια. Έπειτα ακολούθησε το σχέδιο και τελικά πραγματοποιήθηκε το όνειρο. Ουσιαστικά είμαστε έναν χρόνο σε λειτουργία και μπορούμε να πούμε πως ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Το φιλικό περιβάλλον και οι πολλές υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν ευχαριστήσει και ικανοποίησει πολλούς αλλά και απαιτιτικούς πελάτες.

2)Τι παρέχει το κατάστημά σας για τους μελλόνυμφους;

Το κατάστημά μας παρέχει μιά μεγάλη γκάμα προιόντων. Ξεκινώντας από την μπομπονιέρα, Καράφες, Βιβλία Ευχών, Στέφανα, Προσκλητήρια και καταλήγοντας στο Νυφικό.

3)Διαθέτεται και νυφικά τα οποία ράβονται κατόπιν παραγγελίας;

Αυτό είναι το βασικό γνώρισμα του Ατελιέ μας. Όλα τα Νυφικά μας είναι χειροποίητα οπότε φυσικά και έχει κάθε Νύφη την δυνατότητα να δεί κάποιο σχέδιο που δεν είναι διαθέσιμο στο Ατελιέ και να ραφτεί ακριβώς στα μέτρα της… και το πιο σημαντικό; Σε απίστευτες τιμές και με δώρο ένα βραδινό Φόρεμα.

4)Πέρα όμως από την περίσταση του γάμου,που αλλού απευθύνεστε;

Εκτός από τον Γάμο απευθυνόμαστε και σε όλους του Γονείς , Νονούς & Νονές εφόσον διαθέτουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την Βάπτιση. Ρούχα Βάπτισης, Κουτιά ή βαλίτσες βάπτισης, Λαμπάδες, Μπομπονιέρες και πολλά άλλα θα βρείτε στο Ατελιέ μας για την ομορφότερη μέρα του μωρού σας.

5)Παρέχετε και χειροποίητα προϊόντα;

Τα περισσότερα προιόντα στο Ατελιέ είναι χειροποίητα. Κανένα Νυφικό δεν είναι του εμπορίου αλλά φτιαγμένα στο χέρι με πολύ μεράκι. Επίσης διαθέτουμε πολλά προιόντα που είναι ζωγραφισμένα στο χέρι ( προσκλητήρια, διακοσμητικά για λαμπάδες και βιβλία ευχών ). Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφει την προσοχή του στο χειροποίητο και αυτό κατά την γνώμη μου γίνεται, επειδή θέλουν να διαφέρουν. Δεν θέλουν κάτι κοινότυπο που έχουμε δεί σε χιλιάδες Γάμους ή Βαπτίσεις. Στο χειροποίητο κομμάτι μπορεί ο κάθε πελάτης να βάλει την πινελιά του και αυτό είναι το σημαντικότερο.

6)Στην δύσκολη αυτή οικονομικά περίοδο που διανύουμε,απαντάτε με προσφορές;

Οι προσφορές είναι πολύ συνηθισμένες στο Ατελιέ Alessandra. Όλο τον χρόνο έχουμε προσφορές σε διάφορα προιόντα, ώστε να μπορούνε όλοι οι πελάτες μας να κάνουνε έναν οικονομικό Γάμο ή μία οικονομική Βάπτιση.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Τέσσερις μήνες πρίν τον Γάμο καλά θα ήταν να γίνει μία αρχή, διότι ο Γάμος δεν περιλαμβάνει μόνο το Νυφικό, αλλά και πολλά άλλα. Αν προχωρήσουμε σε ράψιμο του Νυφικού, κάτι πολύ συνηθισμένο για το Ατελιέ, τότε πάντα λέω στις μέλλουσες Νυφούλες  μας ότι χρειαζόμαστε 6 με 8 εβδομάδες για να να είναι ετοιμοπαράδοτο το Νυφικό.

Στοιχεία Επικοινωνίας
http://oikosalessandra.wordpress.com/
matzourakia@yahoo.com
Τηλ. 2311 272 014
Κινητό 697 35 80 967
Αργυρουπόλεως 42
55131 Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.