Party Productions μουσική κάλυψη για το πάρτυ του γάμου

H party productions υπόσχεται τρομερή κάλυψη σε όλα τα είδη μουσικής, ενέργεια, όρεξη και εμπειρία είναι τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν την πιο ξεχωριστή σας ημέρα, να γίνει ακόμη πιο ξεχωριστή και να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό των καλεσμένων αλλά και το δικό σας!

1) Ποια είναι η party productions…;
H Party Productions είναι μια φαινομενικά νεοσύστατη εταιρία, η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 2011. Τον όρο φαινομενικά τον αναφέρω γιατί οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν την προσπάθεια συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια τώρα, ο καθένας με τις δικές του ιδιότητες, πάντα ανεπίσημα όμως και χωρίς συγκεκριμένη ταυτότητα. Αυτό προέκυπτε από το γεγονός πως οι περισσότεροι δουλεύαμε ξεχωριστά ο καθένας και σε διαφορετικές εταιρίες. Όταν λοιπόν στα τέλη του 2010 προτάθηκε η ιδέα για την ίδρυση μιας εταιρίας που θα μπορεί να συνδυάζει ό, τι μέχρι τότε γινόταν μεμονωμένα από τα μέλη της, αποφάσισα να κάνω την κίνηση και να φέρω κοντά όλους τους συνεργάτες μου μέσα από την Party Productions. Έκτοτε με σταθερά και σίγουρα βήματα, συγκεντρώσαμε ο καθένας τις γνωριμίες και τις εμπειρίες μας και πορευόμαστε με αισιοδοξία σε έναν τομέα με υψηλές απαιτήσεις και δυνατό ανταγωνισμό. Η φιλοδοξία μας είναι να ξεχωρίσουμε για τις άρτιες παροχές ηχητικής κάλυψης – και όχι μόνο – που προσφέρουμε, αλλά και για το προσιτό και φιλικό πρόσωπο που κανείς θα συναντήσει σε εμάς. Επιπλέον φροντίζω προσωπικά ώστε, κάθε εκδήλωση να αποτελείται από κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο, κάτι για το οποίο θα αναγκάσει άπαντες να μιλάνε για αυτή και φυσικά για την εταιρία Party Productions.

2) Tη περίσταση του γάμου με τι υπηρεσίες μπορείτε να την καλύψετε ;
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρω και στο site μας, οι τομείς τους οποίους μπορούμε να καλύψουμε έναν γάμο ποικίλουν, ανάλογα και με τις ανάγκες των μελλόνυμφων. Το κύριο μέλημα μας αρχικά, είναι να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο τις ηχητικές απαιτήσεις της δεξίωσης, που ακολουθεί το μυστήριο του γάμου. Είναι προσωπικό στοίχημα το να γίνει σε πρώτο επίπεδο σωστή παραμετροποίηση του χώρου που θα φιλοξενήσει τον κόσμο και στη συνέχεια να τον εξοπλίσουμε με τα σωστά μηχανήματα, προκειμένου ο ήχος να είναι ιδανικός και να μην κουράσει. Από εκεί και πέρα, δίνουμε μια πλειάδα επιλογών, βασιζόμενοι στους πολλούς συνεργάτες μας, όπως η ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων για την είσοδο της νύφης και την αποχώρηση του ζευγαριού από την εκκλησία, κάλυψη του catering σε περίπτωση που ο χώρος υπάρχει αλλά δεν συνεργάζεται με κάποια εταιρία και φυσικά υπάρχουν καταξιωμένοι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να φροντίσουν για την επιμέλεια των μαλλιών και του μακιγιάζ της νύφης αλλά και την φωτογράφιση & βιντεοσκόπηση του μυστηρίου και του γλεντιού μετέπειτα!

3) Ως συνήθως στο γλέντι ενός γάμου ποια είναι τα τραγούδια που παίζονται στην αρχή, ποια στη μέση και ποια στο τέλος;
Το γλέντι κατά την άποψη μου επιβάλλεται να ξεκινά με τον ιδιαίτερο χορό του ζευγαριού, κάτι που ευτυχώς ακόμη διατηρείται, κι αυτό γιατί τα λεπτά τα οποία βρίσκονται στην πίστα (για πολλούς είναι και τα πιο αγχωτικά) τους δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάξουν κατάματα ο ένας τον άλλο και να εκδηλώσουν με ένα βλέμμα τον έρωτα τους. Είναι κάτι το οποίο ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και με αυτόν τον τρόπο η ατμόσφαιρα ζεσταίνεται! Για τη συνέχεια, ακολουθούν γνωστά βαλς όπως το “que serra serra” και το “σήμερα γάμος γίνεται”, τα οποία χαλαρώνουν την ένταση της βραδιάς και αναδεικνύουν τις σχέσεις μεταξύ του ζευγαριού και των γονέων τους. Για τη μετέπειτα ακολουθία των τραγουδιών αφήνω το ζευγάρι να αποφασίσει τι θα το ευχαριστούσε πιο πολύ και πάνω στις επιλογές τους “πλέκω” το πρόγραμμα. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσω πως τα νέα ζευγάρια, πολλές φορές παρεκκλίνουν από το παραδοσιακό κομμάτι και επιθυμούν αποκλειστικά και μόνο σύγχρονα ακούσματα. Παρόλ’ αυτά στο 90% των περιπτώσεων, η σειρά που καταλήγουμε να παίζουμε είναι η ίδια … Παραδοσιακά χορευτικά στην αρχή με καταβολές από την Ήπειρο ή τα νησιά μας, ρεμπέτικα και ελαφρολαϊκά στη συνέχεια και φυσικά η απαραίτητη αναφορά στα 80’s που ενώνουν όλες τις γενιές. Δεν λείπουν βέβαια και τα νεότερα τραγούδια, μόνο όμως αυτά που αποδεδειγμένα κρατάνε τον κόσμο στην πίστα, όπως τραγούδια του Χατζηγιάννη από ελληνικό ρεπερτόριο και Latin τραγούδια από το ξένο.

4)Σύμφωνα με την εμπειρία σας, το σύγχρονο ζευγάρι είναι διατεθειμένο να κάνει κάτι διαφορετικό μουσικά αλλά και χορευτικά;
Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία δύο χρόνια συναντάω πολλά ζευγάρια που θέλουν να πρωτοτυπήσουν και να δώσουν τη δική τους πινελιά στην εκδήλωση του γάμου τους. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τις περισσότερες φορές ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά και διασκεδάζει. Θυμάμαι χαρακτηριστικά γλέντι να ξεκινά με χορό του ζευγαριού, οι οποίοι μπήκαν στην πίστα τρέχοντας ξυπόλυτοι, εν μέσω πυροτεχνημάτων και συνέχισαν χορεύοντας με θεατρικό τρόπο το “Time of my life” από την ταινία “Dirty Dancing” σαν άλλοι Patrick Swayze και Jennifer Grey. Τους πήρε 6 μήνες μαθημάτων για να μπορέσουν να το πετύχουν αλλά το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Σε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις έχουν χρειαστεί μήνες προετοιμασίας και στο ζευγάρι κάνουμε γνωστό πως ότι περνάει και από το δικό μας χέρι θα το έχει. Θυμάμαι επίσης κρητικούς γάμους με ομάδες από παραδοσιακούς χορευτές να ανοίγουν το γλέντι, ξεσηκώνοντας έτσι και όσους κάθονταν, και να μένουν μάλιστα μέχρι το πρωί! Σε κάθε περίπτωση προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες των ζευγαριών που μας εμπιστεύονται, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, είναι στιγμές που τις ζει κάνεις μια φορά στη ζωή του!

5)Εκτός του γάμου, μπορείτε να καλύψετε και άλλα γεγονότα;
Η Party Productions αποτελείται από άτομα τα οποία διαθέτουν εμπειρία από διαφόρων τύπων εκδηλώσεις και από πολλών ειδών μαγαζιά. Ως εκ τούτου προσπαθούμε και καταφέρνουμε να επιτυγχάνουμε ηχητική κάλυψη σε μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων, που ξεκινάει από ένα μικρό πάρτυ γενεθλίων και καταλήγει σε ένα μεγάλο event κάποιας εταιρίας. Δεν λέμε όχι σε τίποτα και επιδίωξη μας είναι να εμπλουτίζουμε συνέχεια το πελατολόγιό μας, αποκτώντας έτσι και μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και κίνητρα για ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της Party Productions.

6) Στην δύσκολη αυτή οικονομικά εποχή, ανταποκρίνεστε με κάποιες προσφορές ή χαμηλές τιμές;
Θεωρώ πως ο καθένας από τους επιχειρηματίες της χώρας μας, πρέπει από τη θέση του και αναλόγως τις υπηρεσίες που προσφέρει να μπορεί να κάνει προσφορές, προκειμένου να είναι προσιτός στον κόσμο και να καθιστά και βιώσιμη την επιχείρησή του. Είναι δύσκολοι καιροί και όλοι πρέπει να το κατανοήσουμε αυτό. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές τιμές, με γνώμονα πάντα το όφελος του πελάτη μας. Όσον αφορά τους γάμους και με κριτήριο το ότι είναι το πρώτο μας καλοκαίρι, σαν εταιρία, στον χώρο, θέσαμε πλαφόν στην τιμή μας και πλέον οι άρτιες και ολοκληρωμένες λύσεις μας στο χώρο της μουσικής, κοστολογούνται στα 300 € με τον Φ.Π.Α. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης ενός ξεχωριστού μοντέλου αυτοκινήτου, του τζιπ Hummer, στην επίσης προσιτή τιμή των 250 € εξτρά του κοστολογίου. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο ανταγωνισμός κυμαίνεται σε επίπεδα των 500 €   και πάνω, για το καθένα! Οι προσφορές μας όμως δεν τελειώνουν εκεί… Υπάρχει ειδικό κομμάτι στο site μας, από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μαθαίνουν για ό,τι νεότερο και κατόπιν να επικοινωνούν μαζί μας για τις λεπτομέρειες. Ο τομέας αυτός συνεχώς ανανεώνεται!

7) Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Αυτό που πάντα επιδιώκω έχοντας την διαχείριση της Party Productions, είναι να μπορώ ανά πάσα στιγμή να καλύψω και τα requests της τελευταίας στιγμής. Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με πολλά άτομα, οπότε και αν προκύψει κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ λόγω έλλειψης χρόνου, θα παραπέμψω τον πελάτη στους έμπειρους συναδέρφους μου, οι οποίοι με τον ίδιο επαγγελματισμό και υπό την καθοδήγησή μου θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι η συνεννόηση να γίνεται τουλάχιστον ένα μήνα πριν, για να μην επιβαρύνεται ο ενδιαφερόμενος με το άγχος της τελευταίας στιγμής. Όταν βέβαια πρόκειται για γάμο, συνήθως οι νύφες είναι εκείνες που φροντίζουν μήνες πριν να μας προσεγγίσουν, για να είναι όλα στην εντέλεια την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους!

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.partyproductions.gr
Info@partyproductions.gr
(+30)698-68-38–980 / (+30)698-34-77-532
Δημοσθένους 181 Καλλιθέα

Anny Perez για το www.provagamou.gr

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.