Το ”μαγικό ραβδί” μεταμορφώνει το γάμο σας σε ονειρικό παραμύθι

Το ”μαγικό ραβδί” με πολύ μεράκι και φαντασία, μπορεί να μεταμορφώσει καθε σας στιγμή σε ονειρικό παραμύθι. Η εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του στην υλικοτεχνική κάλυψη, στην ψυχαγωγία και την διακόσμηση εξακοντίζει στο απόλυτο την ικανοποίηση των πελατών του.

1)Γνωρίστε μας το ”μαγικό ραβδί”..

Το Μαγικό Ραβδί το κρατήσαμε στα χέρια μας το 2005 και από τότε μπορούμε να υλοποιήσουμε
όλα όσα ονειρεύεστε για τις μοναδικές εκδηλώσεις της ζωής σας ! Το μεράκι και η φαντασία που διαθέτουμε μας καθιστά υπεύθυνους για το μοναδικό και ξεχωριστό αποτέλεσμα της δουλειάς μας !

2)Ποιες υπηρεσίες προσφέρετε για την περίσταση του γάμου;

Αναλαμβάνουμε όλο το πακέτο του γάμου. Υπέροχα προσκλητήρια , πρωτότυπες μπομπονιέρες, μοναδικά στέφανα και λαμπάδες , ευφάνταστους στολισμούς πυροτεχνήματα DJ’s καθώς και την κάλυψη του μυστηρίου με φωτογραφία- βίντεο. Οι αστείρευτες προτάσεις μας με εφευρετικότητα και σωστούς συνδυασμούς θα γίνουν ο λόγος να θαυμάσετε το ξεχωριστό αποτέλεσμα

3)Πώς μπορείτε να καλύψετε μια βάφτιση;

Το Μαγικό Ραβδί υπόσχεται να γράψει το ωραιότερο παραμύθι και να τα μεταμορφώσει όλα με τη μαγική του χρυσόσκονη στη βάπτιση των παιδιών σας !
Θα μετατρέψει τ΄αστέρια σε μπομπονιέρες, τις πεταλούδες σε προσκλητήρια τα φύλλα των δέντρων σε φωτογραφίες, τα σύννεφα σε βαπτιστικά ρουχαλάκια , τα λουλούδια σε μπαλόνια και τον ήλιο σε λαμπάδα για να είναι καλοφώτιστα σε όλη τους τη ζωή !

4)Το κοινό δείχνει προτίμηση στους ανιματέρ για την ψυχαγωγία των καλεσμένων;

Σε μια επιτυχημένη εκδήλωση οι ψυχαγωγοί εχουν τον πρώτο λόγο! Δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα που αφήνουν μικρούς και μεγάλους έκπληκτους !
Μαγικά κόλπα, ζογκλερικά, παιχνίδια, face painting, κουκλοθέατρο και παντομίμα κρατάνε το ενδιαφέρων όλων των καλεσμένων που φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις !

5)Εκτός του γάμου και της βαπτίσεως, ποια άλλα γεγονότα μπορείτε να καλύψετε;

Οργανώνουμε κάθε είδους εκδήλωση! Εκτός από γάμους και βαπτίσεις, αναλαμβάνουμε εγκαίνια καταστημάτων σχολικές εκδηλώσεις , πάρτυ γενεθλίων, εταιρικά events, σκηνικά θεάτρου, διακοσμήσεις.

6)Σε αυτή τη δύσκολη εποχή,παρέχετε κάποια οικονομικά πακέτα;

Όπως δηλώνει και το όνομά μας κάνουμε πραγματικότητα όλα τα όνειρα των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται! Τα οικονομικά πακέτα που έχουμε γίνονται ένας επιπλέον λόγος
για την τελική τους προτίμηση !

7)Πόσο καρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Η εμπειρία μας και το προσωπικό που διαθέτουμε μας φέρνει στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετήσουμε με μεγάλη άνεση τους ενδιαφερόμενους, οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν να μας επισκεφθούν !

 

Στοιχεία επικοινωνίας
www.magikoravdi.gr
info@magikoravdi.gr
τηλ/fax 210-9739011
Πλ. Ανεξαρτησίας 4
τ.κ. 16344
Ηλιούπολη

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.