Σχεδίασε το γάμο ή τη βάφτιση μαζί με τη Dory!

Η Dory.gr παρέχει από απλή κομψότητα μέχρι κάτι φανταχτερό ή κωμικό, οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε. ή να φανταστείτε!
Από μια συμβουλή μέχρι τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας, η σχεδιάστρια Ντόρυ Τσαμαδού μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε μια ονειρεμένη εκδήλωση.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…
Η επιχείρηση ξεκίνησε πριν 8 χρόνια, όταν επέστρεψα μόνιμα στην Ελλάδα μετά από σπουδές στο Λονδίνο (γραφικών τεχνών και σχεδιασμό προϊόντων). Ξεκίνησα την πορεία στον χώρο του γάμου και της βάπτισης δημιουργώντας χειροποίητα προσκλητήρια. Οι πελάτες ολοένα μου ζητούσαν περισσότερα προϊόντα σε συνδυασμό με τα προσκλητήρια (μπομπονιέρες, δωράκια για τους καλεσμένους, διακόσμηση, στέφανα κτλ) κι έτσι σιγά σιγά με πολλή αγάπη και μεράκι, αναπτύχθηκε η εταιρία σε αυτό που είναι σήμερα.

2)Τι μπορούν να βρούν σε εσάς οι μελλόνυμφοι;
Οτιδήποτε θελήσουν ή χρειαστούν για την τελετή αλλά και τη δεξίωση. Ειδικότητα της εταιρίας: το διαφορετικό, το εντυπωσιακό, και πάνω από όλα το “custom” και χειροποίητο!
Εντυπωσιακές χειροποίητες δημιουργίες σε προσκλητήρια και μπομπονιέρες, gadgets και αξεσουάρ για το γαμπρό και τη νύφη (μανικετόκουμπα, κουάφ, δωράκια), πρωτότυπες ιδέες για τον στολισμό της εκκλησίας και της δεξίωσης, και πολλά άλλα.

3)Μεταξύ των προϊόντων σας, διακρίναμε τα αξεσουάρ με τις φιγούρες γαμπρού και νύφης…
Οι φιγούρες γαμπρού και νύφη είναι μια από τις όμορφες ξενόφερτες μόδες. Οι φιγούρες, που συνήθως είναι χιουμοριστικές, τοποθετούνται επάνω στη γαμήλια τούρτα. Κατόπιν, μένει σαν ενθύμιο για το ζευγάρι.

4)Τι επιτάσσει η μόδα για τους φθινοπωρινούς γάμους;
Ρομαντισμό!
Ουδέτερα κλασσικά χρώματα, με ίσως μια πινελιά από ένα έντονο χρώμα για εκείνους που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Το κοραλλί είναι ένα από τα δυνατά χρώματα για τους φετινούς φθινοπωρινούς γάμους.

5)Εκτός της περιστάσεως του γάμου, μπορείτε να καλύψετε και άλλα γεγονότα;
Βεβαίως!
Η εταιρία έχει έντονη παρουσία στον χώρο της βάπτισης. Μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας βάπτισης (προσκλητήρια, μπομπονιέρες, διακόσμηση, το πακέτο του νονού κτλ).
Επίσης, η εταιρία έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση: εταιρική, παιδικά πάρτι, ρεβεγιόν, επετείους, και κάθε είδους συνεστίασης.

6)Στην δύσκολη οικονομική περίοδο που βρισκόμαστε, ανταποκρίνεστε με κάποιες προσφορές;
Ως εταιρία προσπαθούμε να εξυπηρετούμε όλα τα γούστα αλλά και όλα τα βαλάντια. Υπάρχει κάτι για να ικανοποιήσει τον καθένα.
Επιπρόσθετα, κατά καιρούς κάνουμε διάφορες προσφορές (σε νυφικά, αξεσουάρ, είδη δώρου, στέφανα κα). Επίσης, τα Χριστούγεννα κάνουμε ένα Μπαζαάρ με χειροποίητα είδη δώρου (χριστουγεννιάτικα και μη) και την ημέρα εκείνη έχουμε σε προσφορά διάφορα είδη γάμου και βάπτισης.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Έχοντας κατά νου τον απαιτούμενο χρόνο υλοποίησης των χειροποίητων δημιουργιών. Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο!


Στοιχεία Επικοινωνίας
www.dory.gr
info@dory.gr
τηλ +30 210 8992 515
Α. Μεταξά 39, Εμπορικό Κέντρο Plaza (1ος όροφος)
Γλυφάδα, Αττική

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.