Κάνε το γάμο ή τη βάφτιση παραμύθι με το Divart

Η ανάγκη να συναντήσει κατι ξεχωριστό στις στιγμές του γάμου και της βάπτισης, την οδήγησαν από γραφίστα και με γνώσεις διακόσμησης, να χτίσει και να δημιουργήσει την Divart για να δώσει την πινελιά της στις δικές σας στιγμές, πάντα σκεφτόμενη κάτι από παραμύθι και σίγουρα με στυλ, γιατί όλοι αξίζουν να νιώσουν τη χαρά και την ευχαρίστηση στην δική τους ημέρα.

1)Μιλήστε μας για την Divart…
Ξεκίνησα σαν γραφίστας και άσκησα το επάγγελμα για περίπου 20 χρόνια μέσα στον κόσμο της επικοινωνίας με πελάτες τα μεγαλύτερα ονόματα στην ναυτιλία και όχι μόνο. Έχοντας καλλιτεχνικες ανησυχίες παράλληλα έκανα σεμινάρια διακόσμησης στο Deree College και φωτογραφίας. Παρατήρησα στην πάροδο των χρόνων την έλλειψη της κουλτούρας στα μυστήρια της εκκλησίας μας και ξεκίνησα να φτιάχνω προσκλητήρια και μετά μπομπονιέρες που να συνδυάζονται μεταξύ τους και μετά την λαμπάδα, το ρούχο, την διακόσμηση και το ένα έφερε το άλλο και έτσι δημιούργησα την DIVART που καλύπτει τα πάντα για το γάμο και την βάπτιση.

Ξεκίνησα λοιπόν με την κάρτα μου που σαν πραγματικό καθρεπτακι, γραφει καθρεπτη, καθρεπτακι μου… ωστε οταν την παιρνουν στα χερια να τους ερχεται η πρωτη χαρα και ο ενθουσιασμος για να συνεχισουμε μαζι για το δικο τους παραμυθι! Αυτο ειναι το concept, ενα παραμυθι με διαφορετικους ηρωες ομορφο μεσα απο την απλοτητα του για τους γονεις και νονους, τους μελλονυμφους και τους κουμπαρους.

2)Τι μπορούνε να βρούν σε εσάς οι μελλόνυμφοι;
Οι μελλόνυμφοι μπορουν να βρουν ολα τα ειδη απο μπομπονιερα, προσκλητηριο, λαμπαδες, στεφανα, μπουκαλι κρασιου, δισκο, πυροτεχνήματα, μπαλονια, στολισμο (τα παντα λοιπον εκτος νυφικο).

3)Πως καταλήγει ένα ζευγάρι στο concept του γάμου του και τι περιλαμβάνει αυτό;
Mαζι σχεδιαζουμε και αποφασιζουμε την οργανωση του γαμου τους, παντα λαμβανοντας υποψιν την γνωμη τους. Σε καθε γαμο προσαρμοζουμε το στυλ τους στο σκηνικο που εχουν επιλεξει, καθε φορα  ειναι διαφορετικο διοτι ειναι οπως τα ρουχα που δεν πανε σε ολους τα ιδια, ετσι και οι μπομπονιερες και ολο το concept. Οχι μονο διαφορετικο αλλα και μοναδικό. Το μυστικο μου ειναι οτι καθε φορα το ζω, μπαινω και εγω στον ρολο της νυφης και του γαμπρου διοτι πρωτα αν δεν νοιωσεις δεν μπορεις να βγαλεις το σωστο αποτελεσμα και δευτερον αν δεν το αγαπας δεν μπορεις να προχωρησεις. Ετσι δημιουργουμε  παντα με χαμογελο και στο τελος κοιταμε στον καθρεπτη, καθρεπτακι μου… και ρωταμε ποιος ειναι πολυ ευχαριστημενος και εκεινο απαντα… ακομα και οι καλεσμενοι!!!

4)Ποιά είναι η πιο ιδιαίτερη διακόσμηση που έχετε κάνει σε δεξίωση;
Kαθε φορα με αγαπη φτιαχνουμε κατι διαφορετικο – αυτο το τονιζω – τι να αναφερω… οταν για πρωτη φορα βαλαμε soupla σε ενα γαμο που ηθελε κατι οικονομικο, εκανε την διαφορα μεσα απο την απλοτητα το χρωμα που εδωσε στο συνολο (το σημαντικο ειναι to timing – διοτι δεν το ειχαν ξαναδει, το συγκεκριμενο τους εντυπωσιασε).
Να πουμε για γαμο στην αιγινα που ολοι περιμεναν κοχυλια και θαλασσινα εμφανιστηκε το κατακιτρινο χρωμα του ηλιου απο τις λαμπαδες μεχρι τον στολισμο με διακριτικοτητα παντα να μην κουραζει. Αλλωστε ο ηλιος σαν φυτο σημαινει αφοσιωση και αιωνια αγαπη, τολμιστε το. Χειμωνας Πρωτοχρονια στεφανια με κατακοκκινα ροδια και πολλες κορδελες που εδειναν ενα νεανικο στυλ που ταιριαζε με τους μελλονυμφους – χρωμα μεσα στον χειμωνα. Προσοχη στο λουλούδι Άλιουμ που εκανε την διαφορα μαζι με κρινους και βοτσαλα απο τις μπομονιερες μεχρι και την διακοσμηση – μια και τα παιδια γνωριστηκαν στα βοτσαλακια. Το αποτελεσμα συγκινησε και τους γονεις. Η αναφορα μου σε αυτα τα 4 παραδειγματα δεν ειναι τυχαια, ειναι για τις  4 εποχες του χρονου.

5)Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε,πως ανταποκρίνεστε;
Aνεκαθεν οι τιμες μου ηταν πολυ καλες – ειδικα σημερα ελεγχω την αγορα και κανω το καλυτερο. Επισης οικονομικες λυσεις που εντυπωσιαζουν δινουν το μεγυστο αποτελεσμα με λιγα χρηματα. Υπαρχουν πακετα για ολους ωστε να γινει ενας αξιολογος γαμος και με λιγα χρηματα και κυριως ποιοτητα – ποιοτητα στο αποτελεσμα  – ποιοτητα στην γευση.

6)Εκτός του γάμου,τι άλλα γεγονότα μπορείτε να καλύψετε και πώς;
Aναλαμβανουμε βαπτιση, παρτυ, γενεθλια ρωτηστε μας…

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
Θα πρεπει να επικοινωνησουν 1 μηνα πριν τουλαχιστον στην καλυτερη περιπτωση – για τα προσκλητηρια λιγο νωριτερα για να εχουν το περιθωριο να τα μοιρασουν.

Στοιχεία Επικοινωνίας
www.divart.gr
divart@otenet.gr
Τ.: 210 41 15 476 – Φ.: 210 59 85 473
Οδός: Κωνσταντινουπόλεως 33 (1ος όροφος)
Πλατεία Εσταυρωμένου, Αιγάλεω 122 41

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.