Dream Planner οργάνωση γάμου ή βάφτισης στην Πάρο

Η Dream Planner έχοντας ως φιλοσοφία, την εκπλήρωση των δικών σας επιθυμιών και τη δική σας ικανοποίηση, έχει επιλέξει πολύ προσεκτικά έμπειρους, φιλικούς και πρόθυμους συνεργάτες ώστε να δημιουργήσουν μαζί πρωτότυπες, μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Εσείς απλά… εμπιστευθείτε τους!

1)Μιλήστε μας για την Dream Planner…
Η εταιρεία Dream Planner ιδρύθηκε το 2007 στην Πάρο. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε διοργανώσεις γάμων, βαφτίσεων, συνεδρίων, parties και λοιπών κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων στο νησί της Πάρου. Είμαστε οι πρώτοι που αναπτύξαμε μια εταιρεία με αποκλειστική δραστηριότητα τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο νησί της Πάρου, με έδρα την Πάρο. Τα βασικά μας χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι: Συνέπεια, Οργάνωση, Πρωτοτυπία, Αξιοπιστία, Επαγγελματισμός και Ευελιξία.

2)Για τους μελλόνυμφους που θέλουν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Πάρο, τι προσφέρετε;
Η εταιρεία μας έχει μια μεγάλη γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε ένα γάμο από την αρχή του με την εύρεση εκκλησίας, κλείσιμο ημερομηνίας για την εκκλησία ή το δημαρχείο και την κατάθεση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών, εύρεση και κλείσιμο χώρου δεξίωσης, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, αποστολή προσκλητηρίων, νυφικό, βέρες, στέφανα, αισθητική περιποίηση (κομμώσεις, μακιγιάζ κλπ), διακόσμηση, ηχητική κάλυψη, φωτισμό, πυροτεχνήματα, φωτογράφο και video, διαμονή και μεταφορά ζεύγους, λίστα γάμου και διοργάνωση bachelor party.
Έχουμε τη δυνατότητα πέρα από την άμεση βοήθεια στο ζευγάρι να προσφέρουμε υπηρεσίες και για τους καλεσμένους τους όπως διευθέτηση του τρόπου άφιξης στην Πάρο από την Αθήνα με την έκδοση εισιτηρίων, τη διαμονή τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πάρο, τον τρόπο μετακίνησης τους στο νησί μας καθώς και άλλες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τους καλεσμένους όπως κομμώσεις, μακιγιάζ, διοργάνωση μικρών εκδρομών σε κοντινά νησιά και άλλα.

3)Ποιος είναι ο λόγος που κάνει την τέλεση ενός γάμου στην Πάρο τόσο ξεχωριστό;
Η Πάρος, το φωτεινότερο νησί των Κυκλάδων, το νησί που συνδυάζει το κοσμοπολίτικο και το παραδοσιακό, με τα παραθαλάσσια εξωκλήσια είναι ένα μοναδικό μέρος για ένα τόσο σημαντικό γεγονός στη ζωή ενός ανθρώπου, το γάμο. Όλοι ονειρευόμαστε να συνδυάσουμε την πραγματοποίηση του ονείρου μας με ένα μοναδικό και μαγευτικό μέρος. Πόσο μάλλον όταν αυτό μας το όνειρο είναι ένα από τα σημαντικότερα και ομορφότερα της ζωής μας. O γάμος μας.
Αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής σου μπορείς και εσύ να την πραγματοποιήσεις σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδος, την Πάρο, γιατί με την Dream Planner τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Σκηνοθετούμε και παρουσιάζουμε το πιο γλυκό και όμορφο όνειρο, με απόλυτους πρωταγωνιστές εσάς, στο ειδυλλιακό νησί της Πάρου, στο κέντρο των Κυκλάδων.
Στην Πάρο της εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, κάτω από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, τον αιγαιοπελαγίτικο ήλιο και δίπλα στη θάλασσα εμείς μπορούμε να σας ταξιδέψουμε στο ποιο όμορφο όνειρό σας διοργανώνοντας ένα γάμο όπως τον έχετε φανταστεί.
Εσείς ήδη κάνατε το πολύ σημαντικό πρώτο βήμα και επιλέξατε τον άνθρωπο με τον οποίο θα συνεχίσετε ονειρικά τη ζωή σας και η ωραιότερη στιγμή σας πλησιάζει. Το όνειρό σας όμως, μόλις τώρα αρχίζει.

4)Ποια είναι η φιλοσοφία της επιχείρησής σας;
Εμείς στην Dream Planner, ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι έχοντας για αρχή μας ‘Η επιθυμία σας χαρά μας, η χαρά σας επιθυμία μας!’ Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να περάσετε αυτή τη μοναδική στιγμή σας αξέχαστα και ξέγνοιαστα. Με οργάνωση, συντονισμό και συνέπεια, με την προσεκτική επιλογή των συνεργατών μας, σεβασμό στη μοναδικότητα και στην ιδιαιτερότητα της στιγμής και μοναδικό σκοπό μας την πραγματοποίηση του δικού σας ονείρου σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στην καλύτερη δυνατή τιμή.

5)Πέραν της γαμήλιας περιστάσεως, αναλαμβάνεται και άλλες εκδηλώσεις;
Η Dream Planner, πέρα από τη διοργάνωση γάμων, μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση και άλλων κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων όπως βάφτιση, parties, σεμινάρια, συνέδρια και εγκαίνια.

6)Πόσο προσιτό είναι το κόστος μιας τέτοιας διοργάνωσης και ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο;
Το κόστος της διοργάνωσης ενός γάμου εξαρτάται από τις παρεχόμενες υπηρεσίες που θέλει το ζευγάρι.

7)Πόσο καιρό πριν θα πρέπει να επικοινωνήσουν με εσάς οι ενδιαφερόμενοι;
Το ζευγάρι θα είναι καλό να ξεκινήσει την επαφή μαζί μας περίπου 6 μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου. Υπάρχουν ασφαλώς και περιπτώσεις στις οποίες αναλάβαμε τη διοργάνωση γάμου και σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα περίπου 2 μήνες πριν.


Στοιχεία Επικοινωνίας
www.dreamplanner.gr
dreamplanners@dreamplanner.gr
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6944 711141

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.