Chocolate Queen…οι βασίλισσες της σοκολάτας

Η Αμαλία και η Ζωή φέρνουν τις γλυκές υπηρεσίες τους, στο πάρτυ ή στην εκδήλωση σας και εντυπωσιάζουν τους πάντες προσφέροντας γεύση και διασκέδαση!!! Εντυπωσιάστε τους κελεσμένους σας με ένα υπέροχο Συντριβάνι Σοκολάτας που συνοδεύεται από λιχουδιές της επιλογής σας όπως φράουλες, μπανάνες, ανανά, γκοφρετάκια, πουράκια, μπισκότα, marshmallows αλλά και σουδάκια και μαρέγκες!

1) Chocolate Queen…ποιες είναι οι βασίλισσες της σοκολάτας;
Η εταιρεία Chocolate Queen ιδρύθηκε το 2009 από την Αμαλία και τη Ζωή στην Αθήνα. Η Αμαλία έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στους Ανθρώπινους Πόρους και η Ζωή σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με 2 master: στο Marketing και MBA. Ξεκίνησαν στα 25 τους με όρεξη και δημιουργικότητα και συνεχίζουν δυναμικά με φρέσκες ιδέες και μεράκι!

2) Τι υπηρεσίες προσφέρετε για την περίσταση του γάμου;
Στον γάμο προτείνουμε κυρίως το μεγάλο Συντριβάνι Σοκολάτας που συνοδεύεται από περιφερειακά υλικά – dips. Πρόκειται για βέλγικη σοκολάτα γάλακτος, λευκή ή υγείας, που ρέει συνεχώς και οι καλεσμένοι μπορούν να βουτήξουν στη σοκολάτα μπουκιές από: φράουλες, μπανάνες, ανανά, γκοφρετάκια, πουράκια, μπισκότα, marshmallows αλλά και σουδάκια και μαρέγκες! Το μεγάλο Συντριβάνι Σοκολάτας καλύπτει το κομμάτι του γλυκού στο τραπέζι του γάμου και εντυπωσιάζει όλους τους καλεσμένους!

3) Ανάμεσα στις υπηρεσίες σας, διακρίναμε και την Salon de Beauté.. η οποία είναι;
Είναι μια δημιουργική υπηρεσία! Αφορά κυρίως παιδικά πάρτυ και μια κοπέλα χτενίζει και βάφει τα κορίτσια, αλλά και τα αγόρια αν το θελήσουν.
Τα χτενίσματα γίνονται με πιστολάκι, πρέσα αλλά και μηχάνημα για μπούκλες, αφρό, ζελέ και λακ, χρωματιστά σπρέυ μαλλιών για άποψη και φυσικά χαρούμενα τσιμπιδάκια και κοκκαλάκια μαλλιών!
Το μακιγιάζ – face painting γίνεται με χρωματιστές και γυαλιστερές σκιές, στρασάκια, πινέλα, χρυσόσκονες και πολλή φαντασία! Μπορεί να είναι θεματικό, αναλόγως την εκδήλωση, ή απλώς να θέλουν να νιώσουν Μικρές Κυρίες, με κραγιόν, μάσκαρα, eyeliners και μολύβια σε πολλά χρώματα!
Προσφέρεται επίσης η επιλογή για βάψιμο νυχιών (manicure), σε χαρούμενα χρώματα μανόν και με σχέδια από στρασάκια, χρυσόσκονη και ειδικά αυτοκόλλητα νυχιών!

4) Ποιά είναι η υπηρεσία σας…που δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση;
Είναι αναμφισβήτητα το Συντριβάνι Σοκολάτας, γιατί είναι κάτι πρωτότυπο! Βέβαια, αναλόγως την εκδήλωση προτιμάται και διαφορετική υπηρεσία, π.χ σε βαπτίσεις συνήθως το Μαλλί της Γριάς και το Καρότσι Παγωτού, σε εταιρικές εκδηλώσεις και πάρτυ το Καρότσι Ποπκορν, σε παιδικά πάρτυ τα μικρά Συντριβάνια Σοκολάτας και το Salon de Beauté. Όταν ο πελάτης μας περιγράψει την εκδήλωσή του, προτείνουμε την υπηρεσία που πιστεύουμε ότι ταιριάζει καλύτερα και θα ικανοποιήσει τους καλεσμένους του!

5) Εκτός του γάμου, ποιό άλλο γεγονός μπορείτε να καλύψετε;
Καλύπτουμε και βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, πάρτυ ενηλίκων, beach parties, γενέθλια, branch, εγκαίνια, παιδικά πάρτυ, sweet sixteen.. οπουδήποτε χρειάζονται τις γλυκές μας υπηρεσίες και θέλουν να κάνουν την εκδήλωσή τους ξεχωριστή!

6) Λόγω της δύσκολης οικονομικής περιόδου, ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές;
Οι τιμές μας υπολογίζονται με βάση των αριθμό των ατόμων. Ειδικά στους δύσκολους καιρούς προσφέρουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε.

7) Πόσο διάστημα πριν πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;
..Μας έχουν καλέσει και ένα βράδυ πριν από εταιρική εκδήλωση!
Για καλύτερη οργάνωση και προγραμματισμό, όσο νωρίτερα μας ειδοποιεί ο πελάτης, τόσο το καλύτερο. Από επαρχία και νησιά πρέπει να μας ενημερώνουν αρκετά έγκαιρα. Σε κάθε περίπτωση, και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμητές ημερομηνίες.


Στοιχεία Επικοινωνίας
www.chocolatequeen.gr
chocolate2queen@gmail.com
tel : 6937 882995 / 6945 131376

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.