Champagne Events για σχεδιασμό εκδηλώσεων με άποψη

Η Champagne Events αναλαμβάνει τον σχεδιασμό εκδηλώσεων με άποψη, προτείνει πρωτότυπες διακοσμητικές ιδέες, δημιουργεί ξεχωριστά αξεσουάρ γάμου αποκλειστικά για εσάς, συνεργάζεται με τους πιο επώνυμους χώρους και τους ικανότερους επαγγελματίες, επιμελείται κάθε λεπτομέρεια και συντονίζει διακριτικά τη μεγάλη βραδιά!

1)Μιλήστε μας για το Champagne Events..

Η Champagne Events ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994 αρχικά με την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων (στέφανα, μπομπονιέρες , διακοσμητικά μικροαντικείμενα κ.α. ) , αντικείμενο το οποίο συνεχίζει να διαθέτει για αποκλειστική της χρήση όμως και όχι για διάθεση στο εμπόριο. Σχεδόν άμεσα, το 1995 προσέθεσε στις δραστηριότητές της τη διοργάνωση και το συντονισμό εκδηλώσεων με έμφαση στους γάμους, συνδυασμός που κρίθηκε αναγκαίος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την πλήρη κάλυψή τους, δεδομένου ότι κάθε concept παρουσιάζει και τις δικές του ιδιαιτερότητες.

2)Τι μπορείτε να κάνετε για δυο ανθρώπους που επρόκειτο να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου;

Οι υπηρεσίες μας ξεκινούν από την επιλογή – κλείσιμο Εκκλησίας – αναγγελία κλπ έγγραφα γάμου, επιλογή catering, χώρου εκδήλωσης, προτάσεις ενιαίου concept που ξεκινά απ το ”   save the date ” , προσκλητήριο και ολοκληρώνεται στις λεπτομέρειες της βραδιάς του event : εκτυπώσεις, φωτισμός, live μουσική, dj, διακόσμηση – styling , μπομπονιέρες, χειροποίητα στέφανα μοναδικά , λουλούδια,  κλπ., μέχρι και το ταξίδι γάμου. Τα σημαντικότερα όμως θεωρούμε ότι είναι δύο κύρια και βασικά : η διαχείριση του budget για τη σωστή υλοποίηση όλων των ανωτέρω και η προσωπική μας προσωπική υποστήριξη καθ όλη διάρκεια προετοιμασίας αλλά και κατά την ημέρα της εκδήλωσης, δεδομένου ότι αυτά εγγυώνται και το άρτιο αποτέλεσμα.

3)Πόσο χρήσιμος είναι ο συντονισμός κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά και της δεξίωσης ;

Είναι απόλυτα αναγκαίος. Για την εύρυθμη ροή μιας βραδιάς όπου τίποτα δεν μπορεί να διορθώσει κανείς εκ των υστέρων (. . . .) απαιτείται ο έγκαιρος και σωστός συντονισμός από την αρχή της συνεργασίας αλλά και κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της εκδήλωσης. Ειναι ο μόνος τρόπος να επιτευχθεί το επιθυμητό και σχεδιασμένο αποτέλεσμα αλλά και το ζευγάρι να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει όπως ονειρεύτηκε την ” δική” του μεγάλη βραδιά.

4)Αναλαμβάνετε την διοργάνωση ενός γάμου σε όλη την Ελλάδα;

Ναι, βεβαίως, πανελλαδικά. Έμφαση φυσικά δίδεται τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας, όπου η ολοένα και συχνότερα επιθυμία για γάμους που συνδυάζουν την “παράδοση ” με τις σύγχρονες απαιτήσεις αυξάνεται από τους μελλονύμφους τόσο Έλληνες όσο και ξένους. Σε αυτή την περίπτωση οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες σε όλους τους τομείς, και συνυπάρχει και η διαχείριση των καλεσμένων η διαμονή τους, οι μετακινήσεις τους κλπ.

5)Πέραν της περιστάσεως του γάμου,αναλαμβάνεται και άλλες εκδηλώσεις;

Εταιρικά events κοινωνικού χαρακτήρα όπως π.χ. εκδηλώσεις Εταιριών για το προσωπικό τους, αμιγώς Εταιρικά ( Συνέδρια κ.α.) πανελλαδικά, αλλά και θεματικά πάρτυ γενεθλίων, Χριστουγέννων, bachelor  parties κλπ. , καθώς και διακόσμηση δημόσιων χώρων ή οικιών για συγκεκριμένους λόγους π.χ. εορτές Χριστουγέννων, ρεβεγιόν στο σπίτι κ.α.

6)Στην οικονομική κρίση που διανύουμε, πόσο προσιτές είναι οι υπηρεσίες σας;

Με σεβασμό στις εποχές που διανύουμε αλλά και στα υψηλά έξοδα που απαιτεί ένας γάμος, οι τιμές μας μας είναι εξαιρετικά προσιτές , αν κανείς συνυπολογίσει τον χρόνο και κόπο που χρειάζεται η διοργάνωση  με επιτυχία, ενός γάμου. Παράλληλα, έχουμε φροντίσει με συγκεκριμένα πακέτα υπηρεσιών και ειδών αλλά και ιδιαίτερη ευελιξία στις ιδέες – προτάσεις μας να έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε κάθε  επιθυμία.

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Εδώ ισχύει το ” όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα ” . Η άνεση στη διάθεση χρόνου δίνει και στις δύο πλευρές τη δυνατότητα για επιλογές με ηρεμία, αλλά και σύμφωνες με τις απαιτήσεις του ζεύγους.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Champagne Events
Λ.Κηφησίας 324 – Κηφισιά – 145.63
Τηλ. : 210.8077.410
Mob : 6955.066.367 / 6945.101.478 / 6945.359.392
Ε.: info@champagneevents.gr
tetadimitrakopoulou@gmail.com
www.champagneevents.gr

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.