Ξεχωριστά cake toppers από τη Ρομίνα Νικολαίδη

Αν παντρεύεστε, η Ρομίνα Νικολαίδης,θα δημιουργήσει για εσάς μοναδικά τρισδιάστατα γαμήλια πορτραίτα μινιατούρες για να εορτάσετε το γάμο σας με στύλ! Βέβαια ο γάμος δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να αποκτήσετε αυτά τα ξεχωριστά cake toppers, αφού όποια και αν είναι η περίπτωση η εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσει τα όνειρά σας….

Provagamou : Συστήσετε μας την Ρομίνα Νικολαίδη…

Ρομίνα Νικολαίδης : H επιχείρηση μου δεν έχει την παραδοσιακή μορφή μιας εταιρείας, ήταν μάλλον η φυσική εξέλιξη μιας αγάπης για τη γλυπτική η οποία ξεκίνησε όταν ήμουν πολύ μικρή και την οποία καλλιεργώ εδώ και πολλά χρόνια. Τα γαμήλια γλυπτά άρχισα να τα δημιουργώ πριν 3-4 χρόνια για φίλους και γνωστούς όταν σκέφτηκα να τα προσφέρω και όσους ενδιαφέρονταν να έχουν κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο για το γάμο τους. Γενικά, μου αρέσει να περιεργάζομαι ένα πρόσωπο και να αναπαράγω τις ιδιαιτερότητες του, τον χαρακτήρα του τη λάμψη στα μάτια του κτλ. Επίσης νιώθω πολύ τυχερή που τόσα πολλά άτομα μου εμπιστεύονται ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του γάμου τους και ευχαριστιέμαι το ότι μοιράζονται τη χαρά τους μαζί μου.

Provagamou : Τρισδιάστατα γαμήλια πορτραίτα για τον εορτασμό ενός γάμου με στιλ;

Ρομίνα Νικολαίδης : Τα πορτραίτα είναι μοναδικά, χειροποίητα και φτιαγμένα βάσει των προδιαγραφών του ζευγαριού άρα τι πιο στιλάτο από ένα γλυπτό άνευ προηγούμενου, και το οποίο θα μείνει με το ζευγάρι για πάντα θυμίζοντας τους την ομορφότερη μέρα της ζωής τους;

Provagamou : Cake toppers δηλαδή,τα οποία είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από;

Ρομίνα Νικολαίδης : Το υλικό που χρησιμοποιώ είναι ένας συνθετικός πηλός στον οποίο δίνεται ότι σχήμα επιθυμώ και ο οποίος σκληραίνει στο φούρνο και διαρκεί για πάντα.

Provagamou : Διαθέτετε κάποια συλλογή έτοιμων μινιατούρων αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε και ότι σας ζητήσει ο ενδιαφερόμενος;

Ρομίνα Νικολαίδης : Όχι δεν διατίθεται κάτι έτοιμο, όλα τα γλυπτά γίνονται κατά παραγγελία του ενδιαφερομένου και μπορούν να έχουν όποια μορφή ή θέμα επιθυμεί αυτός. Κατ’ ακρίβεια έχω φτιάξει toppers με 30’s theme ή ακόμα και με κοστούμια ροκοκό!

Provagamou : Πέραν της χρησιμότητας του στην περίσταση του γάμου,για ποιες αλλες περιστάσεις διατίθενται;

Ρομίνα Νικολαίδης : Κάνουν εξαιρετικά δώρα επετείου, αφυπηρέτησης, ενηλικίωσης ή και ότι άλλο επιθυμείς να γιορτάσεις!

Provagamou : Αυτά τα ξεχωριστά γαμήλια έργα τέχνης,έχουν ιδιαίτερα υψηλό κόστος;

Ρομίνα Νικολαίδης : Το κόστος εξαρτάται από την περίσταση, περιπλοκότητα, ώρες εργασίας και το γεγονός ότι δεν φτιάχνω πολλά κάθε μήνα, κυρίως για να διατηρώ την ποιότητα μου ψηλά!

Provagamou : Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Ρομίνα Νικολαίδης : Όσο πιο νωρίς γίνεται! Παρόλο που το γλυπτό θέλει περίπου ένα μήνα να κατασκευαστεί οι θέσεις μου είναι κλειστές μήνες πριν το γάμο ή την εκδήλωση γιατί η ζήτηση είναι ψηλή.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Romina Nicolaides Portrait Sculpture

www.rominanicolaides.com

τηλ. (00 357) 9991132

Anny Perez για το www.provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.