Ευχολόγιο για γάμο και βάφτιση από το euhologia.gr

Ευχολόγιο για γάμο και βάφτιση από το euhologia.gr

Kαλώς ήρθατε σε έναν κόσμο γεμάτο αισθητική, φαντασία και πρωτότυπες ιδέες. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα ”euhologia”θα βρείτε μοναδικά άλμπουμ και ευχολόγια, φτιαγμένα εξολοκλήρου στο χέρι, με άποψη και φαντασία.

1) Πείτε μας λίγα λόγια για την επιχείρησή σας…

Η επιχείρησή μας με την επωνυμία «Δημιουργίες» ιδρύθηκε πριν 6 χρόνια στην Ξάνθη.Ο χώρος μας βρίσκεται στον γραφικό συνοικισμό της Παλαιάς Πόλης.
Οι σπουδές μας στην καλλιτεχνική βιβλιοδεσία μας οδήγησαν αρχικά στην ίδρυση ενός εργαστηρίου με αντικείμενο την κατασκευή χειροποίητων άλμπουμ, λευκωμάτων, βιβλίων εντυπώσεων κτλ.
Στη συνέχεια αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας για χειροποίητα είδη στο γάμο και τη βάπτιση επεκτείναμε τη δράση μας στον τομέα αυτόν εμπλουτίζοντας τις δημιουργίες μας με χειροποίητα προσκλητήρια, μπομπονιέρες και άλλα σχετικά αξεσουάρ.
Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή ,εισπράττοντας επαινετικά σχόλια για την δουλειά μας αποφασίσαμε πριν από μερικούς μήνες να κατασκευάσουμε το euhologia.gr .
Στο διαδυκτιακό μας κατάστημα αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε τη συλλογή μας από χειροποίητα ευχολόγια – το κατεξοχήν είδος που μας ξεχώρισε όλα αυτά τα χρόνια- σε ένα ευρύτερο κοινό.

2) Τι είναι τα ευχολόγια και σε τι χρησιμεύουν στους μελλόνυμφους;
Τα ευχολόγια είναι ένα είδος λευκώματος, στο οποίο μπορούνε οι καλεσμένοι στο γάμο, στη βάπτιση ή σε όποια άλλη κοινωνική εκδήλωση να γράψουν τις ευχές τους. Είναι μια ιδέα που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και έχει γίνει θεσμός. Τα ευχολόγια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της όποιας εκδήλωσης, φυλάσσοντας μέσα τους γλυκές αναμνήσεις.

3) Γίνονται τροποποιήσεις στα ήδη υπάρχον ευχολόγια ανάλογα με τις επιθυμίες του ζευγαριού;

Βεβαίως. Εμείς παραθέτουμε τη συλλογή μας η οποία ανανεώνεται συνεχώς δίνοντας πάντα τη δυνατότητα στους πελάτες μας να κάνουν πιθανές τροποποιήσεις. Φυσικά μπορούμε να κατασκευάσουμε εκ νέου οτιδήποτε μας ζητηθεί..
Έχοντας όρεξη, μεράκι και αγάπη γι’αυτό που κάνουμε επιμελούμαστε προσωπικά το κάθε ευχολόγιο φροντίζοντας με προσοχή για την ολοκλήρωσή του.
Κάθε ευχολόγιο κατασκευάζεται αποκλειστικά γι’ αυτόν που το παρήγγειλε. Έτσι μπορούμε να τυπώσουμε στην πρώτη σελίδα οτιδήποτε επιθυμεί ο πελάτης μας (ημερομηνία γάμου, όνομα νεοβάπτιστου κτλ). Η παροχή αυτή είναι δωρεάν και καθιστά το ευχολόγιο ακόμη πιο προσωπικό.

4) Πέρα απο ευχολόγια για γάμους τι άλλο παρέχετε;

Στο κατάστημά μας στην Ξάνθη μπορεί κανείς να βρει μοναδικές δημιουργίες για γάμο και βάπτιση όπως χειροποίητα προσκλητήρια, ιδιαίτερες μπομπονιέρες, ξεχωριστές λαμπάδες , κουτιά βάπτισης, στέφανα, καράφες, ποτήρια, μεγάλη ποικιλία σε κουφετάκια κεράσματος , και πολλά άλλα σχετικά είδη φτιαγμένα στο χέρι με άποψη και φαντασία. Επίσης αναλαμβάνουμε τη θεματική διακόσμηση τόσο στην εκκλησία όσο και στο χώρο της δεξίωσης.
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για την ώρα μπορεί κανείς να προμηθευτεί ευχολόγια και άλμπουμ για γάμο και βάπτιση καθώς και όμορφα διακοσμημένα κουφετάκια κεράσματος .

5) Στην οικονομική κρίση που βρισκόμαστε,προσφέρετε προσιτές τιμές;

Ναι, έχουμε καταφέρει να συγκρατήσουμε τις τιμές σε προσιτό και ανταγωνιστικό επίπεδο κατανοώντας τη δύσκολη συγκυρία την οποία όλοι βιώνουμε. Βέβαια αυτό έγινε εφικτό χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα, μιας και οι δημιουργίες μας είναι χειροποίητες και μοναδικές.

6) Πόσο καιρό πρίν πρέπει να έρθουν σε επαφή μαζί σας οι ενδιαφερόμενοι;

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας καλό θα ήταν να έρθει σε επαφή μαζί μας όσο το δυνατόν νωρίτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε μια κατ’ επείγουσα παραγγελία.

7) Ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για να αποκτήσουν ένα ευχολόγιο;

Για τους διαδικτυακούς πελάτες μας αρκεί μόνο να ακολουθήσουν τις οδηγίες που αναφέρονται σχετικά στην ιστοσελίδα μας και εμείς με τη σειρά μας θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί τους.

Στοιχεία Επιοινωνίας

www.euhologia.gr
info@euhologia.gr

Anny Perez για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.