Έπιπλα για το σπίτι Istikbal από το Smart Home

Τα καταστήματα Smart Home είναι οι αποκλειστικοί εισαγωγείς των φημισμένων επίπλων Istikbal για την Κεντρική Ελλάδα, και διαθέτουν μία τεράστια ποικιλία σε έπιπλα (Σαλόνια, Τραπεζαρίες, Κρεβατοκάμαρες, Παιδικά/Εφηβικά), Στρώματα, Λευκά Είδη, Διακοσμητικά και Έπιπλα Κήπου.

1)Πείτε μας λίγα λόγια για την smart home…
Η εταιρεία Smart Home – Istikbal ιδρύθηκε το 2007 στην πόλη της Λάρισας και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή επίπλων, στρωμάτων, διακοσμητικών, χαλιών και λευκών ειδών απο τη γειτονική Τουρκία.
Στόχος της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια είναι να κατακτήσει την αγορά επίπλου της κεντρικής Ελλάδος και να γνωρίσουν όλοι την ποιότητα και τις προσιτές τιμές των ειδών Istikbal.
Γι’ αυτό το λόγο απο το 2009 έχει επεκταθεί στη Λαμία και προσεχώς με ένα νέο κατάστημα στην Αθήνα.

2)Τι μπορούνε να βρούν οι μελλόνυμφοι στο κατάστημά σας;
Όλοι οι μελλόνυμφοι που θα επιλέξουν το καταστημά μας για τις αγορές τους μπορούν να βρουν ολοκληρωμένα οικονομικα και μοντέρνα σετ επίπλωσης για κάθε χώρο σε χρώματα και σχέδια ικανά να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

3)Ποια είναι η τελευταία τάση στην κρεβατοκάμαρα και στο σαλόνι ενός σπιτιού;
Τον τελευταίο χρόνο η νέα τάση που έχει διαμορφωθεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα στο χώρο του επίπλου, ειναι το λευκό χρώμα στα ξύλα. Επίσης, όσον αφορά τα σαλόνια είναι πολύ συνηθισμένος τελευταία ο συνδυασμός υφάσματος και τεχνοδέρματος (π.χ στα μπράτσα των καναπέδων με αποτέλεσμα να μην λερώνουν ) έτσι ώστε να είναι πιο ευχρήστα κάνοντας τη ζωή μας ευκολότερη.

4)Μπορεί ένα ζευγάρι να κάνει ακόμα και την λίστα γάμου του στο κατάστημά σας;
Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας Λίστας Γάμου στο καταστημα μας.Μπορούμε να βοηθήσουμε στη δημιουργία της έτσι ώστε οι καλεσμένοι να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το δώρο με ευκολία.Η λίστα γάμου ενημερώνεται αυτόματα και μπορούμε επίσης να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για την εξελιξή της μέσω fax, e-mail ή ακόμη και τηλεφωνικά. Κάντε τώρα τη λίστα γάμου στο καταστημά μας και εντυπωσιάστε με μια ολοκληρωμένη σειρά επίπλωσης.

5)Τι είναι τα περίφημα έπιπλα istikbal;
Η Istikbal είναι μία εταιρεία παγκοσμίως γνωστή για την υψηλή ποιότητα, την άνεση και το design των επίπλων που κατασκευάζει . Τα επιπλα της ειναι ευχρηστα, μοντέρνα, παρεχουν εγγύση και ασφάλεια στον καταναλωτή. Κατασκευασμένα απο υλικά φιλικά προς το περιβάλλον (πιστοποίηση κλάσης Ε1).

6)Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο, ανταποκρίνεστε με προσιτές τιμές η κάποια πακέτα προσφορών;
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο η εταιρεία Smart Home – Istikbal ανταπαντά με ένα πακέτο προσφορών τόσο σε καναπέδες , κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες αλλα και έπιπλα κήπου έως και 40 % .Οι προσφορές αυτές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των stock .

7)Πόσο καιρό πριν πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας ο κάθε ενδιαφερόμενος; (και για τη λίστα γάμου αλλα και για να επιπλωσει το σπιτι του)
Το χρονικό διαστημα που χρειάζεται μία παραγγελία για να προετοιμαστεί εξαρτάται απο το είδος της.
Εάν πρόκειται για σαλόνια και στρώματα η περίοδος αυτη κυμαίνεται απο 25-30 μέρες.Για κρεβατοκάμαρες, τραπεζαρίες και μικροέπιπλα γενικότερα το απαιτούμενο χρονικό διάστημα αυξάνεται στις 35-40 μέρες περίπου.
Αυτό φυσικά ισχύει για τα επιπλα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας, διότι υπάρχει μεγάλο stock απο το οποίο οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν άμεσα.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Smart Home Istikbal
Ζαχαρίας Β. Πορτοκαλίδης & ΣΙΑ Ο.Ε.
www.epiplaistikbal.gr
smarthome@otenet.gr
Τηλέφωνο: 30-2410-592121
Fax: 30-2410-592424
Διεύθυνση: 2ο χλμ. ε.ο. Λάρισας-Κοζάνης
Λάρισα-Γιάννουλη, 41500

Anny Perez για το provagamou.gr

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.