5 boho νυφικά για εναλλακτικές νύφες

Το boho στιλ δεν έχει να κάνει μόνο με τα φορέματα ή γενικά το ντύσιμο. Είναι τρόπος ζωής. Αν θέλεις να είσαι τέλεια (και σαν νύφη αλλά και στην καθημερινότητά σου), οφείλεις να υιοθετείς σωστά το look σε μακιγιάζ, χτένισμα και αξεσουάρ. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με τα boho νυφικά του καλοκαιριού και θα συνεχίσουμε με το σωστό beauty look.

Η δαντέλα που αγκαλιάζει το σώμα σου, έχει λεπτές τιράντες και χαμηλό ντεκολτέ και διακριτικό σκίσιμο στο μπροστινό μέρος είναι η chic εκδοχή του boho νυφικού και θα το επιλέξεις πολύ εύκολα σαν νύφη. Συνδύασε με peep toe λευκά νυφικά πέδιλα και ένα λευκό headband.

Μπορεί να έχει μακριά μανίκια αλλά είναι boho και τέλειο για καλοκαιρινό γάμο. Η διαφάνεια στα μανίκια και οι πολύτιμες πέτρες σε όλο το φόρεμα κάνουν το look σου άκρως εντυπωσιακό, γι αυτό και πρέπει να το ισορροπήσεις με απλά πέδιλα, ροζ μακιγιάζ και φυσικά μαλλιά κάτω.

Τα boho νυφικά από δαντέλα, τούλι που είναι σε μία εναλλακτική απόχρωση, όπως το μπεζ ή κουφετί, χρειάζονται μόνο μία σατέν κορδέλα για ζώνη σε πιο σκούρα απόχρωση, φυσικά μαλλιά, παστέλ μανικιούρ, έντονο μακιγιάζ ματιών και σανδάλια ή πέδιλα σε λευκό χρώμα.

Αυτό είναι το απόλυτο φόρεμα για γυναίκες που σκοπεύουν να κάνουν γάμο στην παραλία. Είναι σε κλασικό στιλ 70s, με φαρδιά μανίκια, γραμμή Α, χαμηλό ντεκολτέ και λεπτομέρειες από δαντέλα. Συνδύασε με μεταλλικά χρυσά σανδάλια ή λευκά flatforms και ένα χρυσό headband σε μαλλιά με αλατόνερο.

Πώς μπορεί ένα φόρεμα να συνδυάσει την κομψότητα με το χαλαρό στιλ του boho; Κι όμως μπορεί. Ένα λευκό νυφικό με πιέτες στο κάτω μέρος και κεντημένες πέτρες ή πέρλες στο πάνω μέρος είναι ένα φόρεμα όσο glamorous χρειάζεται. Ολοκλήρωσε το κομψό look με ένα μεγάλο βραχιόλι σε floral σχέδιο, ρετρό πέδιλα και ένα μεγάλο λουλούδι στον κότσο σου.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.