5 σύνολα για να φορέσεις σε γάμο ή βάφτιση

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των πολλών γάμων κι εσύ θέλεις να βάλεις το σύνολο που να σε κολακεύει και που δεν απέχει πολύ από το δικό σου στιλ. Εμείς έχουμε βρει 5 ενδεικτικά outfits που απευθύνονται στα περισσότερα στιλ γυναικών, είναι θηλυκά, κομψά και άκρως καλοκαιρινά.

Το τέλειο μπλε σύνολο με φούστα μπλούζα για όλες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις πρέπει να είναι θηλυκό και κομψό. Βάλε μία midi φούστα σε γραμμή Α σε λευκή βάση και μπλε floral print και συνδύασε με ένα σατέν top σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα δερμάτινο clutch bag σε παστέλ μπλε και ρετρό πέδιλα.

 

Άλλο ένα ρομαντικό σύνολο για γάμο ή βάφτιση που δείχνει τέλειο πάνω σε όλες τις γυναίκες, ασχέτως ηλικίας και σωματότυπου. Το παστέλ ροζ είναι χρώμα πασπαρτού και μπορείς να το υιοθετήσεις σε ένα cocktail φόρεμα με floral print και κλασικές pointy γόβες. Βάλε σκουλαρίκια με πολύτιμες πέτρες και κράτησε ένα παστέλ ροζ clutch bag.

 

Το κοραλί φόρεμα είναι η top επιλογή τόσο για μαυρισμένες γυναίκες όσο και για εκείνες που έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Το σατέν ή σιφόν σε midi μήκος είναι επίσημο και μπορεί να συνδυαστεί άνετα με λευκό σακάκι και peep toe πέδιλα σε μπεζ απόχρωση. Πάρε ένα λευκό ή μπεζ clutch bag.

Μπορείς να βάλεις παντελόνι σε ένα γάμο αρκεί να το κάνεις με κομψό τρόπο. Το στενό λευκό τζιν δείχνει πιο ρομαντικό με ένα off shoulder top σε floral ή etnic print και δερμάτινες πλατφόρμες ή πέδιλα. Πάρε ένα μπεζ clutch bag σε crochet και επένδυσε σε ένα glamorous χτένισμα.

To στράπλες κίτρινο φόρεμα σε pencil γραμμή με διακριτικό σκίσιμο στο πλάι είναι μία διαχρονική επιλογή για γάμους. Μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ και απλά βάλε nude πέδιλα, ένα μονόχρωμο clutch bag και ένα χρυσό necklace σε γεωμετρικό στιλ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.