Πως να φορέσεις νυφική φούστα αντί φορέματος

Είναι πολλές οι νύφες που κάνουν εναλλακτικές επιλογές και αντί για κλασσικό νυφικό φόρεμα, προτιμούν μία μακριά glamorous νυφική φούστα με top ή πιο απλά και minimal φορέματα. Γενικά πολλά νυφικά έρχονται σε δυο κομμάτια με μια μακριά φούστα και ένα μπούστο το οποίο καλύπτει τη γραμμή της μέσης για να δίνει την αίσθηση του φορέματος. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο είναι πολύ μόδα οι φούστες φορεμένες με ένα crop top που αφήνει τη μέση να φαίνεται, στο casual ντύσιμο, οπότε πολύ φυσιολογικά πολλές νύφες επιλέγουν αυτό το στυλ και για την ημέρα του γάμου τους. Μία νυφική φούστα μπορεί να είναι midi, μακριά, από τούλι ή σατέν και φυσικά σε διάφορα χρώματα.

Πάμε να δούμε τις πιο εντυπωσιακές επιλογές για νυφική φούστα για κάθε καλοκαιρινή νύφη που αναζητά κάτι διαφορετικό.

Μία ψηλόμεση λευκή φούστα σε wrap στιλ και διακριτικό σκίσιμο είναι μία υπέροχη επιλογή για γάμο σε νησί, επειδή μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πλεκτό cropped top στο ίδιο χρώμα. Κάνε μία boho νυφική εμφάνιση με χρυσά σανδάλια και ένα headband στο ίδιο χρώμα.

Ένα έξυπνο σύνολο που μοιάζει πάρα πολύ με κλασικό νυφικό αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει ψηλόμεση νυφική φούστα και cropped top. Το τούλι και τα λουλούδια κάνουν τη φούστα σου super glamorous και το σατέν top ολοκληρώνει ομαλά το νυφικό look. Μην το φορτώσεις με κοσμήματα ή βαρύ μακιγιάζ.

Αγαπάμε το λευκό, αλλά τα κουφετί είναι η καλύτερη εναλλακτική για όσες νύφες θέλουν ένα διαφορετικό αλλά διακριτικό νυφικό. Διάλεξε την ασφαλή επιλογή ενός σετ με ψηλόμεση φούστα και cropped top σε παστέλ και ολοκλήρωσε το σύνολο με μπεζ ή λευκά πέδιλα. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα αναδείξουν το νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ σου.

Η λευκή φούστα σε γοργονέ ύφος ταιριάζει περισσότερο σε ψηλόλιγνες φιγούρες γιατί είναι στενή και maxi. Η δαντέλα και το τούλι κάνουν το ρούχο πιο glamorous, οπότε πρέπει να το συνδυάσεις με ένα λευκό cropped top σε απλό ύφασμα. Πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό κολιέ, απαλό ροζ κραγιόν και κάνε ένα νυφικό χτένισμα με φυσικά μαλλιά σε ανάλαφρο καλοκαιρινό στυλ. τα ιδανικά παπούτσια γι αυτό το στυλ φούστας είναι τα flat νυφικά πέδιλα.

Η νυφική φούστα από πούπουλα ή φτερά είναι σίγουρα ένα super stylish κομμάτι που θα επιλέξουν ιδιαίτερες νύφες. Συνδύασέ την με ένα σατέν λευκό top και γόβες ή πέδιλα σε ένα έντονο χρώμα, όπως είναι το μπλε ηλεκτρίκ και το κίτρινο. Επένδυσε σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια- πέρλες και έναν απλό νυφικό χτένισμα με κότσο.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.