5 ιδέες για την τέλεια νυφική ανθοδέσμη για καλοκαιρινό γάμο

Κάθε νυφική εμφάνιση είναι πάντα ανολοκλήρωτη αν δεν κρατάς τη σωστή νυφική ανθοδέσμη. Η νύφη λαμβάνει πάντα υπόψιν της την εποχή του χρόνου που παντρεύεται, τη νυφική εμφάνιση αλλά και τη συνολική διακόσμηση του γάμου. Πάμε να πάρουμε μία γεύση από τα πιο καλοκαιρινά λουλούδια και τις πιο στιλάτες νυφικές ανθοδέσμες.

Οι παστέλ αποχρώσεις στη νυφική ανθοδέσμη είναι η πιο ασφαλής επιλογή και σίγουρα επιλέγονται από minimal νύφες. Ανακάτεψε κυρίως ροζ με γαλάζια λουλούδια και δέσε το κοτσάνι με λευκό ύφασμα που κλείνει με χρυσά κουμπάκια. Μία super chic επιλογή που μπορείς να έχεις και στο βάζο του σαλονιού σου.

Οι πολύχρωμες νυφικές ανθοδέσμες είναι ό,τι πρέπει για έναν καλοκαιρινό γάμο. Το κίτρινο, πορτοκαλί και ροζ είναι τα πιο φωτεινά χρώματα αλλά καλό είναι να τα συνδυάσεις μόνο αν είσαι μία minimal νύφη με απλό λευκό φόρεμα και ένα διακριτικό headband.

Η κατάλευκη νυφική ανθοδέσμη είναι η τέλεια επιλογή για τις νύφες που είναι κλασικές ή για εκείνες που θέλουν κάτι απλό και διακριτικό. Μπορείς να προσθέσεις μερικά πράσινα φυλλαράκια για να δώσεις λίγο χρώμα στην ανθοδέσμη σου αλλά γενικά πρόκειται για την πιο chic και διαχρονική επιλογή.

Το παστέλ ροζ είναι η ιδανική εναλλακτική του λευκού χρώματος. Αν αγαπάς το μινιμαλισμό αλλά σου αρέσει το διακριτικό χρώμα, μπορείς να κρατήσεις μία νυφική ανθοδέσμη που να αποτελείται από ροζ κάλες, τουλίπες ή ορχιδέες και να τυλίξεις το πράσινο κοτσάνι με λευκή δαντέλα ή σατέν ύφασμα.

Είναι πολλές οι γυναίκες που αγαπούν τα πιο χαλαρά πράγματα και όχι τα στημένα. Αυτή η νυφική ανθοδέσμη είναι σαν να μάζεψες μόνη σου λουλούδια από το δάσος και τα έδεσες όμορφα με λίγο σπάγκο. Η πολυχρωμία και η ποικιλία των λουλουδιών σε ‘αναγκάζει’ να μην βάλεις ένα super glamorous νυφικό και παπούτσια. Περιορίσου σε κάτι πιο minimal για ισορροπημένο αποτέλεσμα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.