5 θηλυκά παντελόνια για να βάλεις σε καλοκαιρινό γάμο

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα θηλυκά παντελόνια σε καλοκαιρινό γάμο μπορεί να είναι πιο όμορφα και στιλάτα από τα κλασικά φορέματα ή φούστες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδυάσεις το σωστό παντελόνι με ένα κομψό top και να ακολουθήσεις τα tips μας για σωστό accessorizing. Τα καλοκαιρινά παντελόνια είναι όχι μόνο άνετα αλλά και εντυπωσιακά, αρκεί να διαλέξεις το σωστό σχέδιο και στυλ για το σώμα σου.

Πάρε μερικές ιδέες από παντελόνια και πως να τα βάλεις σε καλοκαιρινό γάμο στις εικόνες που ακολουθούν.

 

Tα harem pants είναι φαρδιά και αμιγώς καλοκαιρινά παντελόνια. Αν διαλέξεις την πολύχρωμη εκδοχή, φρόντισε να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα με ένα σιφόν λευκό ή μπεζ top και πέδιλα στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το look με ένα μεγάλο γήινο φάκελο, έντονο κραγιόν και ένα χαλαρό κότσο. Είναι μια ιδιαίτερα κομψή και ταυτόχρονα άνετη επιλογή για να φορέσεις παντελόνι σε καλοκαιρινό γάμο.

Το total black outfit μπορεί να είναι υπέρκομψο ακόμα και το καλοκαίρι σε ένα γάμο. Συνδύασε ένα ψηλόμεσο cigarette παντελόνι με ένα μαύρο peplum top και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα σε λευκό χρώμα για έξυπνη αντίθεση. Πρόσθεσε ένα παστέλ statement necklace, απαλό κραγιόν και ένα statement δαχτυλίδι.

Αν υπάρχει ένα λευκό κομμάτι που μπορείς να βάλεις σε ένα γάμο, αυτό είναι το κομψό cigarette παντελόνι με τσάκιση. Συνδύασε με ένα σιφόν ή σατέν top σε σκούρα απόχρωση και κομψές γόβες ή πέδιλα στην ίδια απόχρωση. Πάρε μαζί σου ένα ριγέ clutch bag και φόρεσε πολλά minimal ασημί δαχτυλίδια.

Πάμε να δούμε ένα τέλειο σετ που είναι back in style και ταιριάζει σε κάθε ηλικία και σωματότυπο. Το ψηλόμεσο παντελόνι με τσάκιση και ένα μακρύ φαρδύ top σε παστέλ γαλάζιο είναι η απόλυτη επιλογή για ιδιαίτερα καλοκαιρινά events. Κάνε μία statement εμφάνιση με ασημί ή χρυσά πέδιλα, ένα ρολόι στο ίδιο χρώμα και ένα λουστρινέ μαύρο clutch bag.

 

Άλλη μία υπέρκομψη επιλογή για γυναίκες με καμπύλες ή και χωρίς. Η πορτοκαλί παντελόνα σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή, ειδικά αν την συνδυάσεις με nude πλατφόρμες ή μεταλλικά χρυσά πέδιλα και ένα cropped top σε λευκό χρώμα ή γεωμετρικό print. Ολοκλήρωσε αυτό το σούπερ καλοκαιρινό look με παντελόνι με χρυσά αξεσουάρ, συγκεκριμένα ένα clutch bag για τα απαραίτητα, ένα κομψό κολιέ και βραχιόλια.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.