Τα χρώματα του γάμου μιλούν για εσάς

Κάθε γυναίκα πάνω στη γη ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της, ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εκτός από το νυφικό, έχει ήδη σκεφτεί και το θέμα που θα επικρατεί στον γάμο. Μάλιστα, έχει διαλέξει με προσοχή τα χρώματα του γάμου. Γνωρίζατε όμως πως το χρώμα του γάμου «μιλάει» για τη νύφη και το γαμπρό; Δείτε το παρακάτω άρθρο και αποφασίστε ποιο χρώμα ταιριάζει περισσότερο σε εσάς.

Το λευκό εκφράζει αγνότητα και αθωότητα. Είναι το χρώμα της δύναμης και της τελειότητας. Δείχνει πως ψάχνετε την αιώνια ειρήνη και την αγάπη και είναι το κατάλληλο χρώμα για το ξεκίνημα της νέας σας ζωής.

Το μαύρο αποτελεί μία συντηρητική επιλογή. Εκφράζει σοφιστικέ διάθεση, μυστήριο και αξιοπρέπεια ενώ ταυτόχρονα κάνει συνδυασμούς με όλα τα χρώματα. Είναι κομψό και διαχρονικό, προσφέροντας στον γάμο υπέροχη μεγαλοπρέπεια.

Το κόκκινο χρώμα γάμου αποτελεί την απόλυτη ρομαντική επιλογή καθώς εκφράζει πάθος και αγάπη. Δηλώνει αισιοδοξία και χαρά, αισθήματα που σίγουρα θα σας κατακλύσουν την ημέρα του γάμου σας.

Το ροζ είναι ένα πιο girly χρώμα. Δηλώνει πως έχετε ευαίσθητη καρδιά, γλυκά συναισθήματα και όμορφη προσωπικότητα. Εάν σας εκφράζει, προτιμήστε οποιαδήποτε απόχρωσή του, από το ροζ του σάπιο μήλου μέχρι το δυνατό φούξια.


Το πορτοκαλί χρώμα γάμου  εκφράζει αυθορμητισμό και απλότητα. Είναι ένα χαρούμενο χρώμα, γεμάτο ενέργεια, το οποίο δηλώνει πως είστε άφοβες και έτοιμες να δοκιμάσετε κάθε πτυχή της ζωής.

Το κίτρινο δείχνει πως είστε χαρούμενες και γεμάτες ελπίδα. Δηλώνει πως έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ, είστε δημιουργικές και βλέπετε το μέλλον με προσμονή.

Το πράσινο συμβολίζει τη ζωή και την φρεσκάδα. Εκφράζει την ισορροπία που έχετε μέσα σας καθώς και την ηρεμία που σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο.

Το μπλε είναι το χρώμα της γαλήνης. Δηλώνει πως αν και είστε ήρεμος άνθρωπος, διακατέχεστε από μία ασταμάτητη ενεργητικότητα αλλά και αστείρευτη δύναμη.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.