Οικονομικές μπομπονιέρες για έναν ανοιξιάτικο γάμο

Οι ανοιξιάτικοι γάμοι είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί. Οι ηλιόλουστες μέρες, τα όμορφα λουλούδια και ο γλυκός καιρός μας κάνουν να νιώθουμε πολύ όμορφα. Εάν διαλέξατε ο γάμος να γίνει άνοιξη, έχετε πολλές επιλογές για το καθετί και συγκεκριμένα για τις μπομπονιέρες. Δείτε την παρακάτω λίστα και επιλέξτε ποια σας αρέσει περισσότερο.
Τι πιο ρομαντικό μπορεί να είναι από μικρά φακελάκια γεμάτα σπόρους; Τοποθετήστε τα σε ένα καρότσι αυλής, γεμάτο χώμα, και γράψτε σε μία ξύλινη ταμπέλα: «Πάρτε ένα και δείτε την αγάπη μας να αυξάνει»! Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε κάτι στους καλεσμένους σας για να θυμούνται πάντοτε την ημέρα του γάμου σας!

Φτιάξτε μικρά πακετάκια με λίγα μπισκότα, σοκολάτα γάλακτος και marshmallows και προσφέρετέ τα ως μπομπονιέρες. Τυλίξτε τα σε μία διαφάνεια και δέστε τα με λίγο σπάγκο. Θα γλυκάνετε τους καλεσμένους σας και θα προσφέρετε στον ανοιξιάτικο γάμο μία υπέροχη rustic πινελιά! Τα γλυκά που θα βάλετε, αν και είναι οικονομικά, είναι και πολύ νόστιμα!

Φτιάξτε μόνες σας, τις δικές σας μπομπονιέρες από παλιές εφημερίδες. Δώστε τους το σχήμα μικρής τσάντας και στολίστε τες με λευκό χαρτί που θυμίζει δαντέλα και ένα μικρό φιογκάκι. Γεμίστε τες με τα γλυκά της επιλογής και αναβαθμίστε σε σημαντικό βαθμό τον vintage ανοιξιάτικο γάμο σας με πανέμορφες και οικονομικές μπομπονιέρες.

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για μαρμελάδες. Αν έχετε λοιπόν την φήμη της «νοικοκυράς» φτιάξτε πεντανόστιμες μαρμελάδες και τοποθετήστε τες σε μικρά βαζάκια. Στολίστε τα με μικρό κομμάτι ύφασμα, που θα ταιριάζει με τα χρώματα του γάμου σας, και δέστε τα με ένα κομματάκι σπάγκο ή κορδέλα.

Τέλος, μπορείτε να δώσετε μικρά γλαστράκια με succulents ή αλλιώς παχύφυτα. Θα αποτελέσουν μία πρωτότυπη μπομπονιέρα και οικονομική καθώς τα φυτά αυτά δεν είναι ακριβά. Δώστε στους καλεσμένους σας κάτι το οποίο θα τους θυμίζει συνεχώς την ημέρα του γάμου σας!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.