5 flat παπούτσια για τη νύφη

Κάθε νύφη ονειρεύεται από μικρό παιδί την ημέρα του γάμου της. Στο μυαλό της, τα πάντα είναι ταξινομημένα και λεπτομερώς οργανωμένα. Έχει ήδη σκεφτεί για το στυλ του νυφικού, πως θα έχει τα μαλλιά της καθώς και τα παπούτσια που φορέσει. Σαφώς, έχει στο νου της ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία θα την κάνουν να νιώθει πριγκίπισσα.
Η πραγματικότητα όμως διαφέρει κατά πολύ. Οι ώρες που περνάει η νύφη όρθια είναι απίστευτα κουραστικές και τα ψηλά παπούτσια δεν βοηθάνε καθόλου. Επίσης, ίσως να έχει το ίδιο ύψος με τον γαμπρό και πρακτικά να μην δείχνει ωραία στα ψηλοτάκουνα. Τέλος, το στυλ του νυφικού μπορεί να μην ταιριάζει με τις γόβες των ονείρων της ή η τελετή να γίνει σε εξωτερικό χώρο, όπως μία παραλία.
Διάφοροι παράγοντες λοιπόν ωθούν τη νύφη στην επιλογή των flat παπουτσιών. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε μειονεκτικά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία flat παπουτσιών, κατάλληλων για γάμο, και είναι σίγουρο πως θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι.
Τι θα λέγατε για ένα ντελικάτο ζευγάρι μπαλαρίνες; Η δαντέλα και οι κεντητές λεπτομέρειες προσφέρουν στο παπούτσι ομορφιά και κομψότητα. Τα παπούτσια αυτά είναι ιδανικά για εσωτερικό χώρο και ταιριάζουν με κοντά νυφικά σε γραμμή άλφα.

Οι προτάσεις για έναν γάμο στην παραλία είναι πολλές. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε πανέμορφα σανδάλια από μετάξι με τον χαρακτηριστικό φιόγκο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε δαντελωτά μπαλαρινάκια toms, τα οποία θα είναι κατάλληλα για έναν ρομαντικό γάμο.

Μη διστάσετε να φορέσετε ένα υπέροχο ζευγάρι flat παπουτσιών σε στυλ μπαλαρίνας. Τα πόδια σας θα είναι ιδιαίτερα άνετα και οι γάμπες σας θα δείχνουν υπέροχες με την κορδέλα δεμένη στον αστράγαλο.

Τέλος, προσθέστε χρώμα στην εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε έντονο χρώμα. Συνδυάστε το παπούτσι με το χρώμα του γάμου και είναι σίγουρο πως θα είστε πανέμορφες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.