Επιλέξτε το τέλειο φόρεμα για αρραβώνα

Χρόνια τώρα ψάχνατε για το άλλο σας μισό. Μέχρι που βρήκατε τον κατάλληλο άνθρωπο. Τον αγαπήσατε πολύ και νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ολόκληρη τη ζωή σας μαζί του. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που θα επισημοποιήσετε την σχέση σας και θα προετοιμάσετε τους εαυτούς σας για τον γάμο.
Η μέρα του αρραβώνα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τα πάντα πρέπει να διευθετηθούν με επιμέλεια και συνέπεια.
Το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το φόρεμά σας. Με βάση το είδος της δεξίωσης που οργανώνετε θα επιλεγεί και το φόρεμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κοντό, επίσημο φόρεμα για μία δεξίωση σε εσωτερικό χώρο ή ένα μακρύ, αεράτο φόρεμα για μία δεξίωση στον κήπο. Δείτε τα παρακάτω φορέματα και βρείτε αυτό σας αρέσει.
Ένα μακρύ, στράπλες φόρεμα με floral λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει για έναν αρραβώνα σε εξωτερικό χώρο κατά την περίοδο της άνοιξης ή του καλοκαιριού. Συνδυάστε το με vintage γόβες με μπαρέτα στην απόχρωση του σάπιου μήλου. Φορέστε εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα ρομαντικό chignon.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα αέρινο, maxi φόρεμα σε λευκό χρώμα. Αφήστε τα μαλλιά σας σε χαλαρές μπούκλες και προτιμήστε το smokey eye look. Η εμφάνιση αυτή είναι υπέροχη για έναν αρραβώνα στην παραλία.

Ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο σε υπέροχη ρομαντική εμφάνιση και όμορφες λεπτομέρειες είναι ότι πρέπει για έναν αρραβώνα σε εσωτερικό χώρο. Συνδυάστε το με glamorous κοσμήματα και εντυπωσιακά παπούτσια. Μη φοβηθείτε το στρας και το glitter!

Επιπλέον, μπορείτε να αναδείξετε τη σιλουέτα σας ακόμη και την ημέρα του γάμου. Φορέστε ένα μίνι φόρεμα με ιριδίζουσες λεπτομέρειες, δέσιμο με φιόγκο στην πλάτη και τούλι.

Τέλος, μη διστάσετε να φορέσετε ένα μαύρο φόρεμα την ημέρα του αρραβώνα σας. Επιλέξτε ένα με λεπτομέρειες από δαντέλα, το οποίο θα κολακεύει την πλάτη σας, και φορέστε το με μαύρες μυτερές γόβες.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.