Διακόσμηση κήπου για country γάμο

Το στυλ country είναι υπέροχο για έναν γάμο στην εξοχή. Συνδυάζει με υπέροχο τρόπο rustic νότες με μία ακαταμάχητα ρομαντική διάθεση. Ταιριάζει υπέροχα για έναν γάμο που θα λάβει χώρα σε έναν κήπο καθώς οι επιλογές για την διακόσμηση είναι πολλές. Δείτε τις παρακάτω ιδέες και εμπνευστείτε για την δική σας μεγάλη μέρα.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε στην είσοδο του κήπου να αφήσετε μερικά κομμάτια από σανό. Καρφώστε μία πινακίδα, η οποία θα δείχνει την τοποθεσία της δεξίωσης. Διακοσμήστε με τα αρχικά σας γράμματα, λίγα κεριά και γλάστρες με λευκά χρυσάνθεμα.

Φτιάξτε τα δικά σας τραπέζια με λίγα βαρέλια και ξύλινες τάβλες. Σε αυτά τα τραπέζια μπορείτε να έχετε ένα είδος μπουφέ, με φαγητά που θα προσφερθούν στη δεξίωση. Από πάνω κρεμάστε το δικό σας DIY φωτιστικό- μπάλα από λουλούδια

Η παρακάτω ιδέα μας άρεσε πάρα πολύ. Φτιάξτε την δική σας πρωτότυπη γαμήλια τούρτα. Κόψτε κορμούς δέντρων και ενώστε τους δίνοντας το σχήμα μίας τούρτας. Φτιάξτε διάφορα cupcakes και τοποθετήστε τα πάνω στους κορμούς ενώ στον τελευταίο τοποθετήστε μία μικρή, διακριτική τούρτα. Μία υπέροχη πατέντα, η οποία θα διακοσμήσει υπέροχα τον country γάμο σας και θα ταΐσει όλους τους καλεσμένους σας.

Δώστε σε κάθε γωνιά του κήπου σας μία country πινελιά. Για παράδειγμα μπορείτε να διακοσμήσετε μία ξύλινη σκάλα με γυάλινα κηροπήγια με αναμμένα κεριά, λευκά λουλούδια everlasting και μία γλάστρα με ορτανσία. Στα κηροπήγια μπορείτε να σχηματίσετε φιόγκους από σπάγκο ή από κορδέλα. Προσθέστε επίσης μικρά, διακριτικά λαμπάκια δίνοντας ξεχωριστή λάμψη στο δημιούργημά σας.

Τέλος, φτιάξτε τα δικά σας διακοσμητικά για κάθε τραπέζι. Αποδώστε στη δεξίωση την country διάθεση που επιθυμείτε φτιάχνοντας μοναδικά κηροπήγια. Στολίστε τα με μπεζ λουλούδια, σπάγκο και κομμάτια από τσουβάλι. Τοποθετήστε τα πάνω κομμάτια από κορμούς δέντρων. Είναι σίγουρο πως θα δώσουν μοναδικό rustic χαρακτήρα στα τραπέζια της δεξίωσης.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.