Ιδέες για έναν γάμο στην παραλία

Από μικρά παιδιά, ονειρευόμαστε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μας, την ημέρα του γάμου μας. Δαπανούσαμε ώρες ώστε να σκεφτόμαστε ποια θα ήταν η ιδανική τοποθεσία. Τελικά, η μέρα αυτή πλησιάζει και πρέπει να αποφασίσετε για πολλά πράγματα. Τι θα λέγατε να προγραμματίζατε τον γάμο σας στην παραλία; Δείτε μερικές ιδέες και είναι σίγουρο πως μόλις βρήκατε την ιδανική τοποθεσία.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να φτιάξετε ένα κιόσκι, το οποίο θα στολίσετε με άσπρες κουρτίνες και λουλούδια. Η διακόσμηση μπορεί να αποτελείται από κεριά και κόκκινα λουλούδια. Η ρομαντική σας διάθεση θα είναι στα ύψη την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

Αγαπήσαμε ιδιαίτερα και το παρακάτω στυλ, όπου οι καλεσμένοι σας μπορούν να κάτσουν σε κύκλο πάνω στην άμμο ενώ εσείς θα βρίσκεστε στο κέντρο της συγκέντρωσης. Πείτε στις παράνυφες και στους συνοδούς να σταθούν πίσω από εσάς, ώστε να βγάλετε όμορφες φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της τελετής.

Μπορείτε να διευθετήσετε την δεξίωση σε κάποιο κομμάτι της παραλίας με γρασίδι και φοίνικες. Κρεμάστε ρομαντικά φωτιστικά από λευκό χαρτί και απλώστε λευκά τραπεζομάντηλα στα τραπέζια. Ανάψτε ρομαντικά κεριά, τοποθετήστε λουλούδια και απολαύστε το καθετί σε ακαταμάχητα ρομαντική ατμόσφαιρα. Είναι σίγουρο πως οι καλεσμένοι σας θα το απολαύσουν στο πλήρες!

Φτιάξτε τις δικές σας μπομπονιέρες με γυάλινα μπουκαλάκια και φελλό. Γεμίστε τα με ένα ευχαριστήριο μήνυμα και κάποια κοχύλια και τοποθετήστε τα σε μία γυάλινη πιατέλα με άμμο. Συνδυάστε διάφορα υλικά από την παραλία, όπως κοχύλια, άμμο και φύκια για να φτιάξετε τις δικές σας μοναδικές δημιουργίες.

Τέλος, καθώς θα οργανώνετε το δικό σας γάμο στην παραλία μην ξεχάσετε να φροντίστε για τους καλεσμένους σας προμηθεύοντας κρύο ποτό ή αναψυκτικό για τον καθένα, μιας και η μέρα πιθανότατα θα είναι ζεστή. Τοποθετήστε πάγο σε μία παλιά βάρκα ή ένα ξύλινο κιβώτιο και αφήστε τους καλεσμένους σας να ικανοποιήσουν την δίψα τους.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.