Φορέστε γούνα στον χειμωνιάτικο γάμο σας

Ο χειμωνιάτικος γάμος αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Το χιόνι, ο συννεφιασμένος ουρανός ή η ομίχλη αποτελούν ένα ρομαντικό σκηνικό για τις περισσότερες από εμάς. Για να απολαύσουμε όμως τη μέρα αυτή στο πλήρες, πρέπει ως νύφες να ντυθούμε καλά. Δείτε λοιπόν τις παρακάτω ιδέες ώστε να φορέσετε με στυλ μία ζεστή γούνα.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό γουνάκι, το οποίο θα ταιριάζει τέλεια με οτ νυφικό σας. Επιλέξτε ένα που θα καλύπτει τους ώμους σας ενώ ταυτόχρονα θα αφήνει τα χέρια σας ελεύθερα. Επιλέξτε χειμωνιάτικο μακιγιάζ σε παστέλ αποχρώσεις και είναι σίγουρο πως θα δείχνετε υπέροχη!

Εάν αγαπάτε το boho στυλ, μη διστάσετε να φορέσετε μία καφέ γούνα με μανίκι σε τρία τέταρτα. Θα ταιριάζει πολύ με το ριχτό νυφικό σας και θα είναι το ιδανικό για έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο (καιρού επιτρέποντος). Δώστε στον χειμωνιάτικο γάμο σας την μποέμικη διάθεση που τόσο αγαπάτε με απλές ξεχωριστές λεπτομέρειες.

Αν το στυλ σας είναι πιο glamorous, μη διστάσετε να προσθέσετε μία rustic πινελιά στην εμφάνισή σας. Μία γούνα σε απαλό καφέ χρώμα θα σας προσδώσει κομψότητα και θα σας κρατήσει ζεστές, τόσο την ώρα της τελετής όσο και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

Εάν είστε λάτρης της cozy διάθεσης, γιατί να μην την εκφράσετε και στον χειμωνιάτικο γάμο σας; Η μέρα αυτή θα είναι η πιο σημαντική της ζωής σας και είναι σίγουρο πως θέλετε να είστε ο εαυτός σας. Φορέστε ένα γούνινο καπελάκι αφήνοντας τα μαλλιά σας λυτά. Θα δείξει υπέροχα με το νυφικό σας καθώς και ένα λευκό πλεκτό που θα φορέσετε για να παραμείνετε ζεστές.

Τέλος, μαζί με την εσάρπα από γούνα, μπορείτε να κρατήσετε και ένα γούνινο αξεσουάρ, το οποίο θα διατηρήσει τα χέρια σας ζεστά.

Βρείτε λοιπόν την γούνα που σας αρέσει περισσότερο κα ετοιμαστείτε για τον πιο όμορφο χειμωνιάτικο γάμο της χρονιάς!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.