5 πράγματα που δεν θα χρειαστείτε στον γάμο

Οι καιροί οικονομικής κρίσης στους οποίους ζούμε δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια εξόδων. Αυτό δυστυχώς ισχύει και την πιο σημαντική ημέρα της ζωής μας, την ημέρα του γάμου μας. Μη νομίσετε όμως πως θα χρειαστεί να στερηθείτε τα βασικά πράγματα που ονειρευόσασταν από μικρό κοριτσάκι. Δείτε δέκα πράγματα τα οποία δεν θα χρειαστείτε την ημέρα του γάμου και, κόβοντάς τα θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.
1. Μπομπονιέρες. Μην νιώθετε υποχρεωμένες πως πρέπει να μοιράσετε μπομπονιέρες στους καλεσμένους σας. Έτσι και αλλιώς έχετε διευθετήσει για φαγητό στον χώρο της δεξίωσης. Μετά τον γάμο θα μπορούσατε να τους κεράσετε λίγο σπιτικό λικέρ. Είναι σίγουρο πως θα το εκτιμήσουν.
2. Φωτογράφος. Η αλήθεια είναι πως οι φωτογράφοι είναι πολύ ακριβοί. Και είναι σίγουρο πως όλοι οι φίλοι σας στον γάμο θα έχουν smartphone ή tablet. Πείτε τους να βγάλουν αυτοί τις φωτογραφίες. Είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψετε ταλέντα που δεν γνωρίζατε προηγουμένως πως έχουν οι φίλοι σας.
3. Εάν τα χέρια σας «πιάνουν» κάντε μόνες σας το μακιγιάζ και το χτένισμα. Αν όχι, ζητήστε από μία φίλη σας να σας βοηθήσει. Κάντε πολλές πρόβες και ξεκινήστε από την αρχή της ημέρας ώστε να έχετε άφθονο χρόνο. Να θυμάστε ότι πολλές νύφες έχουν εφαρμόσει την τακτική αυτή και είχαν πολύ μεγάλη επιτυχία.

4. Bridal Party. Μην οργανώσετε Bridal Party για να σας φέρουν οι φίλες σας τα δώρα τους. Είναι κάτι που σίγουρα δεν χρειάζεστε και θα εξοικονομήσετε χρήματα κόβοντάς το. Ίσως θα μπορούσατε να οργανώσετε μία μικρή παρέα με λίγο ποτό, στην οποία θα απολαύσετε την παρέα των κολλητών σας. Αφήστε τα πολλά έξοδα για την ημέρα του γάμου!

5. Διακόσμηση. Διευθετήστε μόνες σας για τα λουλούδια και την διακόσμηση. Ξεκινήστε αρκετά νωρίς ώστε να βρείτε τι σας αρέσει περισσότερο. Μαζέψτε μόνες σας τα λουλούδια, τοποθετήστε κεριά και κορδέλες και είναι σίγουρο πως και το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και θα εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.