Γάμος στο βουνό

Σε πολλές από εμάς, η θέα του βουνού προκαλεί πανέμορφα συναισθήματα. Μας γεμίζει με εσωτερική χαρά, την οποία όμως δεν μπορούμε να εξηγήσουμε στους άλλους. Έχουμε κάνει άπειρες βόλτες και εκδρομές στο βουνό. Μάλιστα, ίσως έχουμε ονειρευτεί τον γάμο μας εκεί. Και γιατί όχι; Οι δυνατότητες και οι επιλογές που σας δίνονται είναι πάρα πολλές. Δείτε μερικές ιδέες και εμπνευστείτε για την δική σας μοναδική ημέρα.
Κατ’ αρχάς, επιλέξτε ένα υπέροχο νυφικό, το οποίο θα εκφράζει μία rustic διάθεση που ταιριάζει με το βουνό. Προτιμήστε ένα ριχτό νυφικό σε απαλή ιβουάρ απόχρωση. Αφήστε τα μαλλιά σας σε απαλές μπούκλες και τοποθετήστε ένα στεφάνι στα μαλλιά σας από φυτά που βρίσκεις στο βουνό.

Για την ανθοδέσμη και την διακόσμηση, επιλέξτε λουλούδια του βουνού ή διάφορα αγριολούλουδα. Πρωτοτυπήστε στην διακόσμηση του τραπεζιού, τοποθετώντας λίγα λουλούδια σε βαζάκια με νερό. Επίσης, μπορείτε αν χρησιμοποιήσετε κομμάτια από τσουβάλι αντί για τραπεζομάντηλο.

Η διακόσμηση που θα επιλέξετε πρέπει να έχει ως βάση το ξύλο. Δείτε πόσο όμορφες βάσεις για cupcakes αποτέλεσαν τα κομμάτια του δέντρου. Πηγαίνετε στο δάσος και βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. Φύλλα δέντρων, κουκουνάρια και κλαδιά θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη σας. Είναι σίγουρο πως θα βρείτε υπέροχες ιδέες για να πρωτοτυπήσετε.

Τα προσκλητήρια, οι ευχαριστήριες κάρτες και το βιβλίο για τους καλεσμένους θα πρέπει να παίζουν σε καφέ χρώματα. Η ιδανική επιλογή είναι το ανακυκλωμένο χαρτί. Θα συμμετέχετε ενεργά στην προστασία του πλανήτη ενώ ταυτόχρονα θα εκφράζετε στους καλεσμένους σας με τον καλύτερο τρόπο την rustic διάθεση του γάμου σας!

Τέλος, βρείτε τις ιδανικές τοποθεσίες για να φωτογραφηθείτε. Κακά τα ψέματα, αυτό που θα μείνει για χρόνια στα χέρια σας από την ημέρα του γάμου σας θα είναι οι φωτογραφίες. Βρείτε το κατάλληλο τοπίο με βουνό και βγάλτε τις καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες ever!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.