Πρακτικές συμβουλές για την προετοιμασία του γάμου

Το άγχος και η αγωνία εντείνονται καθώς η ημέρα του γάμου σας πλησιάζει. Έχετε διευθετήσει κάθε μικρή λεπτομέρεια και έχετε αναθέσει ευθύνες στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βρίσκεστε πια στο τελευταίο δεκαπενθήμερο πριν από τη μεγάλη μέρα και επικρατεί πανικός. Τι πρέπει λοιπόν να έχετε στο νου σας ώστε τίποτα να μην πάει στραβά με την προετοιμασία του γάμου;

  1. Είναι σημαντικό να «εξουσιοδοτήσετε» κάποιον ώστε να επιβεβαιώσει τα ραντεβού (κομμώτρια, μακιγιέζ, ανθοπωλείο κ.ο.κ.). Η αλήθεια είναι πως θα έχετε πολλά να προγραμματίσετε. Επομένως, πείτε σε κάποιον από την οικογένειά σας ή τους φίλους σας να σας βοηθήσει.
  2. Δοκιμάστε για μία ακόμη φορά το νυφικό και τα παπούτσια. Θα ήταν πολύ καλό εάν δοκιμάζατε και τα εσώρουχά σας. Μη διστάσετε να αγοράσετε ένα καινούριο σετ ένα τα αισθάνεστε άβολα πάνω σας. Εξασφαλίστε πως το καθετί πάνω σας θα είναι τέλειο.
  3. Αφήστε μικρά σημειώματα στα δωμάτια των καλεσμένων σας που ήρθαν μακριά και θα μείνουν στο ξενοδοχείο. Εάν θέλετε, αφήσετε και κάποιο μικρό δώρο ώστε να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας καθώς ταξίδεψαν από μακριά για να έρθουν στο γάμο σας.
  4. Καθώς βρίσκεστε στη διαδικασία της προετοιμασίας του γάμου, τσεκάρετε την πρόβλεψη του καιρού για τη μεγάλη μέρα. Εάν παντρεύεστε χειμώνα, να έχετε στο νου σας πιθανές βροχοπτώσεις ή χιόνια, ενώ αν παντρεύεστε το καλοκαίρι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε τη ζέστη. Συνεπώς, κάντε διπλό έλεγχο στις εγκαταστάσεις κλιματισμού ή αντίστοιχα θέρμανσης, ώστε τίποτα να μην πάει στραβά, παρά την κακοκαιρία που ίσως υπάρξει.
  5. Τέλος, είναι καλό να μην είστε τελειομανείς. Στην άκρη του μυαλού σας κρατήστε το ενδεχόμενο πως κάτι μπορεί όντως να πάει στραβά. Δεν μπορείτε να ελέγξετε το καθετί. Επομένως, διατηρήστε θετική στάση, μη χάσετε το χαμόγελό σας και απολαύστε στο πλήρες την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.