Συμβουλές για να επιλέξετε τα νυφικά εσώρουχά σας

Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, η ημέρα του γάμου σας, πλησιάζει γοργά. Έχουμε προγραμματίσει με προσοχή την κάθε λεπτομέρεια και τα πάντα είναι οργανωμένα στην εντέλεια. Επίσης, έχουμε ασχοληθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια με την εμφάνισή μας ως νύφη. Με την ίδια προσοχή που επιλέξαμε το νυφικό και τα παπούτσια μας, πρέπει να επιλέξουμε και τα νυφικά μας εσώρουχα. Η νύχτα του γάμου είναι μία μαγική στιγμή και τα εσώρουχά μας πρέπει να αντανακλούν τα αισθήματά μας καθώς και τη διάθεσή μας.

Κατ’ αρχάς, επιλέξτε ένα είδος κορσέ, το οποίο θα δίνει όμορφο σχήμα στο σώμα σας και θα κρύβει τα ελαττώματα και τις ατέλειές σας. Με αυτό το εσώρουχο, η μέση σας θα φαίνεται υπέροχη και λεπτή.
Έπειτα, πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο σουτιέν. Αρχικά, πρέπει να σας μετρήσει κάποιος ειδικός ώστε να ξέρετε το νούμερό σας. Πολλές από εμάς, φοράμε λάθος νούμερο σουτιέν. Αυτό έχει αντίκτυπο στο πως φαίνεται το στήθος μας αλλά και στο πως θα το αισθανόμαστε μετά από ώρες ορθοστασίας και χορού.
Τα σατέν σουτιέν με δαντέλα που ανασηκώνουν το στήθος, το κρατάνε στη θέση του δίνοντας έμφαση στη μέση.
Τα στράπλες σουτιέν προσφέρει ενίσχυση και στήριξη χωρίς να φαίνονται οι τιράντες στα στράπλες νυφικά ή αυτά που έχουν δαντέλα και διαφάνεια.

Τα κομμάτια σιλικόνης που ακουμπούν στο στήθος, μας επιτρέπουν να φορέσουμε νυφικό με ανοιχτή πλάτη προσφέροντας υποστήριξη και προστασία.
Η κιλότα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι άνετη, κατά προτίμηση βαμβακερή και να μην φαίνεται μέσα από το νυφικό.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε το σετ των γαμήλιων εσωρούχων σας με ένα baby doll, λουριά και λεπτομέρειες από δίχτυ.
Πολλές νύφες συνηθίζουν να φοράνε την ημέρα του γάμου τους μία καλτσοδέτα στο μηρό. Φορέστε και εσείς και συνδυάστε την με όμορφες λεπτές κάλτσες. Τα νυφικά εσώρουχά σας είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν τον γαμπρό!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.