Νυφικά με κεντήματα

Ο γάμος σας αποτελεί την πιο όμορφη και χαρούμενη ημέρα της ζωής σας. Μπροστά σε συγγενείς και φίλους θα υποσχεθείτε αιώνια αγάπη στον αγαπημένο σας σύντροφο. Επομένως, έχετε ιδιαίτερη ανησυχία για το πώς θα διευθετηθούν τα πράγματα εκείνη την ημέρα και είναι φυσικό.
Είναι πολύ ξεκινήστε με την επιλογή του φορέματος. Με βάση αυτό, θα επιλέξετε το θέμα της τελετής και της δεξίωσης. Εάν είστε ρομαντική ψυχή και ευαίσθητος χαρακτήρας, σας προτείνουμε τα νυφικά με κεντήματα. Είναι σίγουρο πως θα ταιριάζουν με το νυφικό των ονείρων σας. Δείτε τα παρακάτω και επιλέξετε ποιο σας αρέσει περισσότερο.
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να φορέσετε ένα πολύ απλό, λευκό νυφικό με περίτεχνα κεντήματα στο επάνω μέρος. Μη φοβηθείτε τα έντονα χρώματα όπως το τουρκουάζ και το κόκκινο. Θα σας προσδώσουν μία υπέροχη διάθεση. Επίσης, θα είστε μία εντυπωσιακή νύφη με ένα μοναδικό νυφικό, καθώς πολύ λίγες κοπέλες επιλέγουν τέτοιου είδους νυφικά.

Ένα απλό, μακρυμάνικο φόρεμα με χρωματιστά κεντήματα θα προσδώσει στον γάμο σας μία μποέμικη νότα. Αφήστε τα μαλλιά σας λυτά σε πολύ ανάλαφρες μπούκλες και στολίστε το κεφάλι σας με ένα στεφάνι από λουλούδια. Φορέστε flat παπούτσια και απλά δείξτε υπέροχη!

Οι κεντητές λεπτομέρειες μπορούν να δοθούν μόνο στην πλάτη. Το παρακάτω νυφικό μας άρεσε ιδιαίτερα. Πλέξτε τα μαλλιά σας σε μία εντυπωσιακή πλεξούδα και φορέστε ρομαντικά κοσμήματα. Επιλέξτε το φόρεμα αυτό για έναν υπέροχο γάμο στην παραλία.

Συνδυάστε τα κεντήματα με τη διαφάνεια και θα έχετε ένα πανέμορφο νυφικό. Αγαπάμε τις κόκκινες λεπτομέρειες πολύ! Σηκώστε τα μαλλιά σας σε ένα περίτεχνο chignon, τονίστε τα χείλη σας με κόκκινο κραγιόν και ετοιμαστείτε για τον πιο ρομαντικό γάμο της χρονιάς.

Τέλος, τα κεντήματα μπορούν να έχουν πιο απαλά χρώματα όπως τα παστέλ. Επιλέξτε το κεντημένο νυφικό της αρεσκείας σας, το οποίο θα σας συνοδεύσει στην πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.