Νυφικά για πολιτικό γάμο

Ο προγραμματισμός της ημέρας του γάμου, της πιο όμορφης ημέρας της ζωής σας, απαιτεί επιμέλεια και συνέπεια. Ως η μέλλουσα νυφούλα, θέλετε τα πάντα να είναι στην εντέλεια ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε τύπο γάμου, είτε θρησκευτικό είτε πολιτικό. Εάν θα παντρευτείτε με πολιτικό γάμο το άρθρο αυτό έχει γραφτεί για εσάς.
Είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του νυφικού φορέματος. Εδώ είναι που απλότητα συναντάει την κομψότητα. Πολλές celebrities, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, έχουν επιλέξει με μεγάλη επιτυχία τα νυφικά του πολιτικού γάμου τους. Για παράδειγμα, η Grace Kelly φόρεσε ένα υπέροχο δαντελένιο φόρεμα σε tea dress στυλ. Αγαπάμε ιδιαίτερα το χρώμα της σαμπάνιας που συνδυάζεται υπέροχα με τις nude λεπτομέρειες.

Ένα λευκό νυφικό φόρεμα Monsoon, το οποίο φτάνει κάτω από το γόνατο, είναι ότι πρέπει για έναν πολιτικό γάμο. Το φόρεμα είναι στράπλες και καλύπτεται τέλεια με ντελικάτη δαντέλα. Τα μανίκια είναι σε στυλ τρία τέταρτα. Το φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με τις κλασσικές νυφικές γόβες αλλά και με peep- toe παπούτσι.

Δώστε στον πολιτικό γάμο σας μία vintage νότα της δεκαετίας του ’50. Ένα απλό αμάνικο φόρεμα μέχρι το γόνατο μπορεί να συνδυαστεί με ένα όμορφο χτένισμα και κομψές γόβες. Εάν είστε τολμηρή, προσθέστε μία νότα χρώματος είτε με τις γόβες είτε με κάποιο αξεσουάρ στα μαλλιά.

Ένα δαντελένιο φόρεμα με μήκος λίγο πάνω από το γόνατο, μπορεί να φορεθεί σε έναν πολιτικό γάμο με ρομαντικό χαρακτήρα. Προσθέστε ασημί λεπτομέρειες στο ντύσιμό σας, όπως μία λεπτή ζώνη στη μέση και αφήστε τα μαλλιά σας σε ανάλαφρες μπούκλες.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό φόρεμα από chiffon ή organza. Φορέστε flat νυφικά παπούτσια, επιλέξτε ουδέτερο μακιγιάζ με απαλά χρώματα και αφήστε τα μαλλιά σας λυτά σε ένα απέριττο look, χωρίς πολλά αξεσουάρ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.